Sağ ol canım bak konu sahibi gerçekten iyi niyetli biri olsaydı bana bu tepkiyi verir miydiAblana Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm ölüm ayrı bi olay inanki bende yaşadım
Nasıl zordur o dönemler bilirim
Senin hangi yakının vefat ettiSağ ol canım bak konu sahibi gerçekten iyi niyetli biri olsaydı bana bu tepkiyi verir miydi
ya sen hastamısın ben ne diyorum ben düşmem benım derdim yok mu diyorumUnutma sen de bir insansın düşmez kalkmaz sadece Allah
Amcamin oğlunu kaybettim kazada 23 yaşındaSenin hangi yakının vefat etti
Tamam hadi varsay ben kötüyüm peki ya sen gerçekten kalp gözü açık merhametli bir insan bu cümleleri kurmazkonuştukça batıyorsun
sen ıyı nıyetlı bır ınsan olsan o kadar tepki alırmıydın ?Sağ ol canım bak konu sahibi gerçekten iyi niyetli biri olsaydı bana bu tepkiyi verir miydi
Çok kötü peki nasıl atlattın ben hala toparlanamadımAmcamin oğlunu kaybettim kazada 23 yaşında
kalp gözünle mutluluklar sanaTamam hadi varsay ben kötüyüm peki ya sen gerçekten kalp gözü açık merhametli bir insan bu cümleleri kurmaz
Benim çevrem çok genişti ve eski kayınvalidem olacak pislik üst katımda oturuyordu. Üfff harbiden başkasının derdi başkasına hafif gelir, ne günler gördüm, insanlar neler yaşıyor. Önemli olan sabretmek, zamanla her şey yoluna giriyor.anlattıgınız bı anımı hatırlattı.. 3-5 yıl once karadenızde bır otelde kalıyordum. bı kadın var otelde kalan karnı burnunda yanındada 3 yaslarında bır cocukla.. sonra gece yanıma geldı sancım başlıyor bu gece hastaneye gıdıcem cocugu uyutup bıraksam sende kalabılırmı yarın bı care bulurum dediyüreğim parcalandı. uyutmana gerek yok bakarım ben uykusu gelıncede uyuturum merak etme burayı dedım. ama sasırdım kaldım sonra yanımda oturdu bıraz aılen yokmu dedım dogudan tarım işciliğine geldıgınde burdan bırıyle evlendırmısler. kaynanam deli cocugu bıle bırakamam buraya hıc gelmez.kocamda davarlara bakıyor gelemedı dedi :O daha da üzüldüm davarları bırılerıne emanet edememıs kadını tek basına köyden sehre gondermıs ustelık parada yok hastaneye gitmiş yardım ıstemıs kımsem yok dıye onlar beledıyeye ulasmısda beledıye otele yerlestırmış. neyse aldım cocugu bırkac esyasını kadını ambulansla gonderdık.. yavrum ne akıllı bı cocukmus ılk kez kaldıgı benle sorun etmedı akıllı akıllı durdu bıraz tv actım sonra uyudu bıberonuyla..
Sabaha karsı tlf caldı.hastahanedekı bashemsıre kadının cocugunu almaya gelmıs.Bashemsıre bakacakmıs gönüllü olmus. kadın otelı arayıp soylemıs. hazırlayıp gonderdım cocugu. 3 gün sonra bana tesekkur etmeye otele gelmıstı dayanamayıp aglamıstım sarılınca.. kımsesız caresız genc bı kadın dogumu gelmıs ama diğer cocugunu dusunuyor.. o 3 gün içindede otelde calısanlar kadının cocugu ıcın kendı cocuklarından cevreden bebek esyası toplamıs bır pakette bezle vermıslerdı..
aklıma geldi
Tepki aldım Evet ama sana durumumu açıkladım ben travmalari geçirdim hala toparlanamadımsen ıyı nıyetlı bır ınsan olsan o kadar tepki alırmıydın ?
sen nasıl bir iftiraya uğradın canımBenim çevrem çok genişti ve eski kayınvalidem olacak pislik üst katımda oturuyordu. Üfff harbiden başkasının derdi başkasına hafif gelir, ne günler gördüm, insanlar neler yaşıyor. Önemli olan sabretmek, zamanla her şey yoluna giriyor.
Yapacak bişey yok ölümden başka herşeyin çaresi var hepimiz biliyoruzÇok kötü peki nasıl atlattın ben hala toparlanamadım
Sen busun işte tepki almaman çok iyi biri olduğunu mu gösterirkalp gözünle mutluluklar sana
git o zaman bana çatma çevrendekilere sataş burdan klavyeden olmaz o işTepki aldım Evet ama sana durumumu açıkladım ben travmalari geçirdim hala toparlanamadım
Benim hep rüyalarıma giriyorYapacak bişey yok ölümden başka herşeyin çaresi var hepimiz biliyoruz
Yani çok zor oldu hepimiz için ama annesi babası halen atlatamadilar
Yazma ona istersen, amacı zaten belli. Apaçık acıdan besleniyor.kalp gözünle mutluluklar sana
Sana sataşmak mı sadece Dertlerin ne de çokmuş dedim konu ta nereye geldi tövbe tövbegit o zaman bana çatma çevrendekilere sataş burdan klavyeden olmaz o iş
ayyy birde benı tanıyormuş gibi sen busun demezmıSen busun işte tepki almaman çok iyi biri olduğunu mu gösterir
Ah canım çok üzüldüm artık onlar için dua etmekten başka bişey gelmez inanBenim hep rüyalarıma giriyor
Canım anlamadım bana mı dedinYazma ona istersen, amacı zaten belli. Apaçık acıdan besleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?