- 31 Ağustos 2016
- 158
- 262
- 23
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Beni önceki mesajlardan tanıyorsunuz, biri vardı, anlatmıştım, sizin haklı önerilerinizle bu kişiyi tamamen hayatımdan çıkardım.
Bugünlerde tesadüfen biri ile tanıştım. O kişiden sonra tüm kriterlerime uyan biri çıktı karşıma hem fiziken hem kültürel olarak.Gayet düzgün,efendi, aklı başında birine benziyor fakat bişeyler beni bu adamdan itiyor, aramızda bir sorun yok, gayet nazik, anlaşıyoruz da arkadaş olarak.
2010 yılında alkollü yerlerde resimlerini gördüm, daha sonra bayağı değişmiş, namazına başlamış, vs.
Bunların hiçbirini anlatmadı ben resimlerinden ve gönderilerinden çıkardım.
Önceki kötü yaşanmışlığımdan dolayı temkinli mi davranıyorum yoksa bu resimler ve geçmişten ötürü mü bilemiyorum.
Sizce bu hislerimin sebebi ne ve nasıl kurtulurum?
İçine işlememiş Ada'm işte sebebi bu. Sadece evlilik için ideal Bi eş adayı o kadarBeni önceki mesajlardan tanıyorsunuz, biri vardı, anlatmıştım, sizin haklı önerilerinizle bu kişiyi tamamen hayatımdan çıkardım.
Bugünlerde tesadüfen biri ile tanıştım. O kişiden sonra tüm kriterlerime uyan biri çıktı karşıma hem fiziken hem kültürel olarak.Gayet düzgün,efendi, aklı başında birine benziyor fakat bişeyler beni bu adamdan itiyor, aramızda bir sorun yok, gayet nazik, anlaşıyoruz da arkadaş olarak.
2010 yılında alkollü yerlerde resimlerini gördüm, daha sonra bayağı değişmiş, namazına başlamış, vs.
Bunların hiçbirini anlatmadı ben resimlerinden ve gönderilerinden çıkardım.
Önceki kötü yaşanmışlığımdan dolayı temkinli mi davranıyorum yoksa bu resimler ve geçmişten ötürü mü bilemiyorum.
Sizce bu hislerimin sebebi ne ve nasıl kurtulurum?
Evet ben de kocamı döveceğim ileride.alkollü mekanlara giden bir de utanmadan resim çekip atan yarın içip içip döverde, karıya da gider. Bana sakat göründü.
Hayır geçen gün beğendiği bi resim çıktı önüme, barda bikaç tane kadın, ama o tür değil,yani normal arkadaşlarıyla eğlenmeye giden bi kadının fotoğrafını beğenmiş,arkadaş çevresi buysa?
Ben kıskanç biriyim çok yıpranırım.
Terbiyesiz utanmaz kadinEvet ben de kocamı döveceğim ileride.
Utanmıyorum çünkü.
Ya sabır.
Eee uzak durun madem ne diyelim kii.Hayır geçen gün beğendiği bi resim çıktı önüme, barda bikaç tane kadın, ama o tür değil,yani normal arkadaşlarıyla eğlenmeye giden bi kadının fotoğrafını beğenmiş,arkadaş çevresi buysa?
Ben kıskanç biriyim çok yıpranırım.
İyi de üzerinde çok düşünmenize gerek yok o zaman. Size uymuyorsa uzak durursunuz olur biter.Namazı tabiki beni ilgilendirmez, ben sonradan bunları bıraktığını anlatmak adına yazdım.
Alkol alınabilir, geçmişi olabilir ama herkesin bir yaşam tarzı vardır ve benim çevrem buna çok müsait değil, Lütfen böyle iğneleyici yorumlar yapmadan önce bir kez daha düşünün.Kötü niyetle yazmadım.
bak güzelim kriterin insanlık olsun dini rengi milleti olmasınYargılamadım, sadece bu histen nasıl kurtulabilirim,nasıl güvenebilirim diye sordum, aramızda belki bunu yaşamış sonra atlatmış birileri vardır diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?