- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
Namazı tabiki beni ilgilendirmez, ben sonradan bunları bıraktığını anlatmak adına yazdım.
Alkol alınabilir, geçmişi olabilir ama herkesin bir yaşam tarzı vardır ve benim çevrem buna çok müsait değil, Lütfen böyle iğneleyici yorumlar yapmadan önce bir kez daha düşünün.Kötü niyetle yazmadım.
Bu güveni sana o verebilir.Yargılamadım, sadece bu histen nasıl kurtulabilirim,nasıl güvenebilirim diye sordum, aramızda belki bunu yaşamış sonra atlatmış birileri vardır diye düşündüm.
alkollü mekanlara giden bir de utanmadan resim çekip atan yarın içip içip döverde, karıya da gider. Bana sakat göründü.
Baştan bu derece itici geldiyse zorlamanın gereği yok bence. Daha başlamamış bir şey için bu kadar soru işaretleriniz varsa, bu kadar içiniz ısınmadıysa kendinizi zorlamayın.Yargılamadım, sadece bu histen nasıl kurtulabilirim,nasıl güvenebilirim diye sordum, aramızda belki bunu yaşamış sonra atlatmış birileri vardır diye düşündüm.
Bugün çok troll gördüm ben siziKesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...
İçki bütün kötülüklerin anasıdır, alkol dostunuz değildir...
Ana gibi yar, Bağdat gibi diyar olmaz.İçki bütün kötülüklerin anasıdır
Off tam da yılbaşı gelirken bunu demeyeydin keşkeKesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...
Off tam da yılbaşı gelirken bunu demeyeydin keşke
İçip içip dalarım etrafa, ilerde kocamı da döverim ben evlenmeyeyim en iyisi
Evet ben de kocamı döveceğim ileride.
Utanmıyorum çünkü.
Ya sabır.
ironi yasak olabilir mi? sanmıyorumYılbaşı kutlamak günah, haberin yok mu senin?
Munenin sınırlarını zorluyorum bugün. Susturun beni....
Kesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...
Kesinlikle katılıyorum. Hem alkol alacak, hem utanmadan kadınlarla yanyana fotoğraf falan çekecek çok yanlış. İçip içip karısını döver, eve kadın getirir hizmet ettirir, çoluk çocuğun rızkını barlarda yer mazallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?