Bir toplanın ablalarım ya

Bakın sizin kırmızı çizgileriniz varsa bunu baştan paylaşın

Yani adamın 6 yıl önceki bir beğenisine bakıp ben kıskancım ama demeniz ilginç

Arkadaş çevresi böyleyse dediğiniz birkaç kadın içki içiyor

Benim tüm arkadaş çevrem böyle, bir zararları yok, kimsenin kocasına da asıılmadık

Ayrıca bu kişilerden kıskanılır da işte namaz kılanlar ya da dini hassasiyeti olanlardan kıskanmak gerekmez gibi bir mantık yok

Daha geçen duyduk namazlı niyazlı örtülü vs kadın eve adam almış ve kocası evden arabanın yedek anahtarını almaya gelince basmış yani şüphelenmemiş bile

O evde kadınla basılan adamın eşide neyse benim kocamın içki içen çevresi yoktu diye kendini mi avutsun şimdi

Çevre vs değil her şey kişide biter

adam adamsa soyunup koynuna girene de dur der, adam doğru değilse devredebilir kadına kıza bakar

alkollü mekanlara giden bir de utanmadan resim çekip atan yarın içip içip döverde, karıya da gider. Bana sakat göründü.

Ciddi değilim diyin lütfen.

Muhafazakar bir bakış açınız olabilir, ben bunun için sizi eleştiremem. Ama önyargılarınız konusunda müsaadenizle eleştireceğim.

Her içki içen erkeğin/kadının gözü dışarıda olmadığı gibi her namaza başlayan erkeğin/kadının da gözü yerde değildir. Bu düşüncenizden vazgeçin. İçki içmesi veyahut namaz kılmasından bağımsız olarak birliktelik yaşayacağınız kişiyi değerlendirin. Bu önyargılarınız sizi yanıltabilir.

Adam en azından içidışı bir gezmiş tozmuş kimseden çekinmeyip fotosunu koymuş. Sen kapanınca muhafazakar mı oldun şimdi, benim bildiğim muhafazakar insan yüzünün fotosunu internete koymaz. Kafan muhafazakar değil evlat senin ağzında dinimiz de dinimiz ama kafan başka telden çalıyor.

Muhafazakarım diyip sosyal medyada fink atanlara ayrıca hastayım Allahım sana geliyorum. Saçının teli görünse namus din ahlak nidalarıyla gelen Süslümanlar Rayban gözlük, Ges çantayla Sıtarbaksta çekin yaparken, asgari ücretle çalışan Müslümanın anası ağlıyor. Aynı sırada euro 4 tlye ilerliyor bana sorarsanız hıyarın büyüğü imamın değil halkın k.çında ya neyse.

Son düzenleme:

Bu ironi mi?

Cıxx
Şimdi sen muhafazakar olanlarla mı dalga geçtin yoxa konu sahibinin dağınık uslubuyla mı? yoxa içki içmeyenlerle falan mı
Orayı bi netleştir de öyle 'pus' bence

Kimseyle dalga geçmedim, ironi yaptım sadece. İroniden anlamayan nesle aşina değiliz çünkü.

Muhafazakar kesime butun kininizi kusmussunuz bu gonderi altinda.

Muhafazakar bir insanın alkol alan insanla görüşmek veya evlenmek istememesi öyle doğal ki, bunu anlarım.
Ama alkol alıyor diye bir insanı yaftalayanları anlamıyorum.
Nasıl ki tecavüz eden o meşhur dini bütünleri ben genellemiyorsam her içeni de genellemeyin, yeter artık
Ben ve çevremdeki herkes içiyor hiç dediğiniz kötülükleri yaşamadım görmedim.
Belki baba tokatı ana dayağı yiyen, kocası iteleyen muhafazakar hanımlar vardır dayağı normal görür ben bir fiske yemedim o alkol alan anamdan babamdan ve kocamdan.
Yeter artık cidden sıktı bu genellemeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…