- Konu Sahibi ObsesifHanim
-
alkollü mekanlara giden bir de utanmadan resim çekip atan yarın içip içip döverde, karıya da gider. Bana sakat göründü.
kesinlikle haklısınız. Sadece bu kadarla kalsa gene iyi. Sizinde değindiğiniz gibi içki bütün kötülüklerin anasıdır. İnsan sarhoş olduğunda ne yaptığını bilmez, mazallah küçük kızlara falanda sarkabilir. Daha kötüsünü de yapabilir. Ayrıca İçki içen kumar da oynar. Kumarda çoluk çocuğun rızkını kaybeder. Hatta kimisi her şeyini kaybedip daha da borçlu kalınca karısını bile satıyormuş Allah korusun.
Yasam tarzlari farkli oldugunu goremiyor musunuz?Tedavi olmayı düşünmez misin?
Uzun vadeli işini görür.
Hayır geçen gün beğendiği bi resim çıktı önüme, barda bikaç tane kadın, ama o tür değil,yani normal arkadaşlarıyla eğlenmeye giden bi kadının fotoğrafını beğenmiş,arkadaş çevresi buysa?
Ben kıskanç biriyim çok yıpranırım.
kesinlikle haklısınız. Sadece bu kadarla kalsa gene iyi. Sizinde değindiğiniz gibi içki bütün kötülüklerin anasıdır. İnsan sarhoş olduğunda ne yaptığını bilmez, mazallah küçük kızlara falanda sarkabilir. Daha kötüsünü de yapabilir. Ayrıca İçki içen kumar da oynar. Kumarda çoluk çocuğun rızkını kaybeder. Hatta kimisi her şeyini kaybedip daha da borçlu kalınca karısını bile satıyormuş Allah korusun.
O gercek galiba ya bizimkiler ironiydi yoksa bizimkilerdemi gercektiBu ironi mi?
Aynı ikileme düştümBu ironi mi?
Her seviyeyi dusunerek yap yorumlariniCiddiye alacaklarını düşünmemiştim... Pıstım bekliyorum burda.
Ciddiye alacaklarını düşünmemiştim... Pıstım bekliyorum burda.
Cıxx
Şimdi sen muhafazakar olanlarla mı dalga geçtin yoxa konu sahibinin dağınık uslubuyla mı? yoxa içki içmeyenlerle falan mı
Orayı bi netleştir de öyle 'pus' bence
Muhafazakar kesime butun kininizi kusmussunuz bu gonderi altinda.Adam en azından içidışı bir gezmiş tozmuş kimseden çekinmeyip fotosunu koymuş. Sen kapanınca muhafazakar mı oldun şimdi, benim bildiğim muhafazakar insan yüzünün fotosunu internete koymaz. Kafan muhafazakar değil evlat senin ağzında dinimiz de dinimiz ama kafan başka telden çalıyor.
Muhafazakarım diyip sosyal medyada fink atanlara ayrıca hastayım Allahım sana geliyorum. Saçının teli görünse namus din ahlak nidalarıyla gelen Süslümanlar Rayban gözlük, Ges çantayla Sıtarbaksta çekin yaparken, asgari ücretle çalışan Müslümanın anası ağlıyor. Aynı sırada euro 4 tlye ilerliyor bana sorarsanız hıyarın büyüğü imamın değil halkın k.çında ya neyse.
öyle bir şey yapmamış arkadaş nerden çıktı ki bu ?Muhafazakar kesime butun kininizi kusmussunuz bu gonderi altinda.
Muhafazakar kesime butun kininizi kusmussunuz bu gonderi altinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?