Bir tuhaf buluşma

RozaDiyorlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
11
-1
1
Merhabalar. Dün ilk kez bu kadar tuhaf bir buluşma yaşadım diyebilirim. 21 yaşındayım. Biraz aktif bir hayatım var, ciddi ilişki arayan birisi değilim. Eski dershaneden eski bir matematik hocam vardı, kendisi 25 yaşında. Bir süredir konuşuyorduk, cinsellik muhabbetine de girmiştik. Ama kendisi daha önce birşey yaşamamış sadece sevişme düzeyinde olmuş yani. 1 seneden fazla olmuş bunları yaşayalı da. Ben de daha önce 3-4 kez cinsel birlikteliğim olduğunu söyledim. Ve kendisi hem yakın davranıyordu yazarken ama hem de korktuğunu söyledi. Pişman olmaktan korkuyorum dedi. Nedenini sordum daha önce böyle birşey yaşamadım ve duygu olmadıktan sonra bana göre böyle şeyler boş dedi. Ama beni istediğini söylüyordu yazarken şey diyordu hatta duygularıma kalırsa ben şu an gelip seni alırım falan diyordu ama mantığımla hareket etmem gerekiyor diyordu. Buluşmada da kendimi tutmaya çalışırım merak etme diyordu. Numaramı da almıştı. Kahve içmeyi teklif etti. Kabul ettim bende. Hatta aynı gün günaydin bebeğim yazmıştı. Ne giyineceksin bugün falan diyordu gülücük emojileri falan. Neyse görüşmeye gittik avmde baktım ki avm içinde sigara içerek beni bekliyor. Hiç tebessüm falan yok. Gittim sarıldım ama sarılırken hiç doğru düzgün yaklaşmadı bile yani mesafeli bir sarılmaydı. Nabersin nasıl gidiyor falan dedim gülerek. Sıkıcı dedi. Saatine bakmaya başladi falan. Dedim işin mi vardı çocuklarla planım vardı dedi. E dedim bana niye söylemedin çok işin varsa ben tutmayayım dedim seni.
Söz verdim sana dedi. Oturduk kahve içmeye ama benim modum bir düştü ve kendisi de aşırı suskun. Oturduğu an hemen sigara yaktı. 3-4 kez art arda sigara yaktı. Böyle karşılıklı sigara tüttürüp birbirimizi izledik biraz komikti yani. İşlerinden falan bahsetti, bende bahsettim günlük şeylerden falan. Yazışma konularını asla açmadı. Yüzüme de bakamıyordu bazen. Ben sordum dedim yazarken daha rahattın şimdi sessizlik oldu çok isteksiz gördüm seni falan dedim. Yani evet ama korkuyorum demiştim işlerim çok yoğun ve ben dikkatimi başka birşeye vermek istemiyorum dedi. İlk aylar canım cicim ayları ama sonrası öyle olmuyor dedi ki biz sadece cinsellik amacı ile görüşmek istemiştik yani ciddi bir ilişki aramıyordum bende. Ondan sonra bana "kahve içmeye geldik yani başka birşey bekleme" Dedi. Bende ben birşey beklemiyordum sadece yazışırken aşırı samimi ve yakındın şimdi çok isteksizce gelmişsin gibi hissettim dedim. Öyle olsa burada olmazdım dedi. Neyse sonra ben arkadaşımla planım vardı beni çağırıyorlar kalkalım istersen dedim. Kalktık. Son kez sarıldım vedalaşırken ve yine parmak ucuyla sarıldı resmen. Bu arada sanırım bir cemaate bağlı birisi giyiniş tarzından böyle bir tahminde bulunuyorum sadece ailesinin muhafazakar olduğunu zaten biliyorum. Ve bu adam daha önce de yüz yüze beni görmüş konuşmuş biri dershane ortamından. Aşırı samimi konuşkan biridir normalde. Beğenmedi desem o da aklıma yatmıyor. Çok tuhaf bir buluşma oldu ve yola çıktıktan sonra engelledim ama merak ediyorum neden böyle olmuş olabilir? Çekingenlik mi yada başka birşey mi? O mesajları yazan ve yüz yüze gelen adam sanki farklı biriydi

Ne sarıldın ayrılırken bu gerizeklıya ya? Suratını asık görsem o masaya oturmadan çeker giderdim valla.abuk sabuk insanlara prim vermeyin.ailesinin yobazlıkları ve kendi istekleri arasında sıkışıp kalmış dengesiz bir zavallı işte.

Ne sarıldın ayrılırken bu gerizeklıyla ya? Suratını aşık görsem o masaya oturmadan çeker giderdim valla.abuk sabuk insanlara prim vermeyin.
Yine de kötü ayrılmak istemedim ya da saygısızca ayrılmayı. Çok kısa bir şekilde sarılıp o zaman kendine iyi bak dedim. Ama şaşırdım baya ilk buluşma bende heyecan olur zannediyordum ya da konuşamam diye ama tam tersi oldu. Yazışmada farklı yüz yüze farklı olmasını anlayamadım ben

Adam kendi istekleri ve yetiştiği yobaz zihniyet içinde sıkışıp kalmış bence.içi kalk oynayalım diyor, etraftakiler otur, namaz kıl diyor.bence böyle.

Cinsellik icin bir cemaatciyle bulusmak mi? Ne bok oldugu belli olmayan eziklere ne prim veriyorsunuz ya?
Giyim tarzından öyle bir çıkarım yaptım sadece. Giyim dediğim şalvar sarık falan değil asla. Devamlı kumaş pantolon, gömlek giyen biri. Oturduğu semtte de bir cemaat yaygın. Kız kardeşi falan kapalı oradan sadece öyle bir tahmin yürüttüm

Adam kendi istekleri ve yetiştiği yobaz zihniyet içinde sıkışıp kalmış bence.içi kalk oynayalım diyor, yetişme tarzı otur, namaz kıl diyor.mesajla kendini tatmin ettikten sonra pişman olmuştur falan filan.aklı sıra zinaya yaklaşmiyordur.bence böyle.

Yani doğru ama üniversite okumuş, 25 yaşında adam. 20 falan olsa neyse ama konuşma olarak da saygılı düzgün biriydi yani olgun duruyordu. Hatta dershane zamanı tanıdığımda belki öğretmenliğin verdiği tavırla aşırı konuşkan sosyal bir insandı esprili vs. Mesajda da öyleydi. Yüz yüze geldim karşımda başka bir insan vardı daha bir gün dolmadan yani

Cemaatci adamla fb olma hayali neden? Yani niye bu denli sıkıcı bir tip? Degisik bir fetis falan mi bu?

Bazen de erkeklerin işine akıl sır ermiyor valla.delidir ne yapsa yeridir hesabı.gerçekten resmen deli oluyor bazıları.

Ailesi muhafazakar olmayan mi var gerçi ülkede de.
Evet aynen öyle. Çevrem falan da öyle yani eskiden hayatımdaki kişiler olsun, tanıdıklar falan ama çocukları gayet rahat yani onunla alakası var mı emin değilim. Beni mı beğenmedi diyeceğim ama hazırlanıp gittim artı olarak zaten daha önce de yüz yüze gelmiştik

Aman boşver neler neler gördük biz de.

devir ne kadar değişti yarabbi
-sadece cinsellik için de birileriyle görüşülebilir, zaten sadece kahve içilmiş olan bişey de yok, bişey demiyorum, orda değilim-
Ama ne biliyim daha aramızda hiçbir özel buluşma yok, ne olcaz belli değil, bu adama neden telefonda çok basit 2 sohbet sırasında cinsel geçmişimi anlatayım mesela? Bunlar bana çok ilginç geliyor.

Aşırı samimi konuşkan biridir normalde, diyorsunuz
sanırım bir cemaate bağlı birisi giyiniş tarzından böyle bir tahminde bulunuyorum diyorsunuz

siz 21 yaşındasınız
herhalde ilkokul dersanesi değil bu. adam 25 yaşında en fazla 4-5 senedir öğretmen olabilir. sizin üniversite hazırlık zamanı demek oluyor en fazla.
cemaate bağlı olacak kadar muhafazakar adam lise çağında kızların olduğu dersanede aşırı samimi konuşkan şekilde nasıl görev yapıyor. siz tesettürlü filan değilseniz nasıl giyimler farklı hocaların olduğu cemaat kursuna gidiyorsunuz?

belki adam o zamanlar daha serbest biriydi sonradan mı ailesine vs. uydu ?

neyse, adam gençim "milli" olayım diye heves etmiş, sonra günaha girememiş herhalde.

Tabiki istediğin kişiyle bunu yaşayabilirsin ama en azından sana doğru düzgün davranan biriyle yaşasan daha mantıklı bence

Dershanede reşittik. Lise dershanesi değildi. Dershane içinde ilişkimiz vs asla yoktu zaten öyle bir durum yok.
Cemaat meselesi şöyle sadece belli şekilde giyiniyor kumaş pantolon gömlek. Başka hiçbir şey giydiğini görmem ki yaşadığı yerde bir cemaat çok aktif hepsi aynı şekilde giyiniyor. Kız kardeşinin giyimi farklı şekilde tesettürlü olsa da. Oradan tahmin ettim yoksa bana cemaat konusunu açmadı. Ve dediğiniz gibi bende anlamadım ne oldu da böyle çünkü yazarken beni istediğini söylüyordu görüşmek istiyordu falan anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…