Bir tuhaf buluşma

öğrencisiyle mesajlaşmasını etik bulmadığım ilk cümlemden anlaşılıyor bence
vazgeçmesini tebrik ettim evet her ne sebeple olursa olsun iyi ki de yaşanmamış bir şey
mesajlaşmalarıyla sevişmeleri elbette üzerlerinde çok farklı etkileri olacak şeyler o yüzden sebebe takılmıyorum
son cümlemde de gerçeğe dönünce aklı başına gelmiş diyorum zaten
yani sizinle aynı şeyleri söylemişim sakin :)

adamı rahat bırak pişman olmus üni okumus mesleğini eline almıs kendi kararlarını verebilir açık açık senden ürküyor adam kız bu rahatlık ne Allah canını almasın senin 21 yasındasın daha kız ben 27 yasındayım neyse kınamıcam ama lütfen cocugu rahat bırak kendine eğlenecek başka birni bul

Başka bir sevgili nişanli vb Olabılır hayatında

Sadece cınsellık yasayıp gorusmeyı kescekmıydınız. Kız baglanmıon mu öle. Yaşında çok küçük. Sadece cınsellık ıcın nasıl görüşülüyor.

Ya bilmiyorum, cinselliğe karşı biri değilim ancak sadece cinselliğe karşıyım. Duygusuz sevişmeler.. Tabii tercih meselesi ama önüne gelenle birlikte olmak ne kadar doğru (konu sahibini tenzih ediyorum) Ben de bedenim de önemli, kıymetliyim diye düşünüyorum. Sevgili olduğun biriyle birlikte olursun tamam ama F*** bodylik denen kavram bana çok sığ geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…