- 17 Temmuz 2021
- 8.487
- 26.565
- 498
- Konu Sahibi RozaDiyorlar
-
niye yaCemaatci adamla fb olma hayali neden? Yani niye bu denli sıkıcı bir tip? Degisik bir fetis falan mi bu?
Yok ya ilki olmaktan bagimsiz sorguladim aslinda ben, uye fb olma tandansiyla gorusmeye basladiklarini söyleyince milyonlarca bekar birey arasindan neden bu duruma en uzak dusunce yapısını sectigini sorguladim aslinda ben ama dusununce cok haklisin belkide ilki olmakti bu isteğin altindaki gerceklik...niye ya
hep adamlar mı kadınların ilki olmak isteyecek
Ama yazarken kendisi de giriyordu bu konulara istediğini vs söylüyordu. Ama buluşmada bambaşka davrandı ona anlam veremedimYok ya ilki olmaktan bagimsiz sorguladim aslinda ben, uye fb olma tandansiyla gorusmeye basladiklarini söyleyince milyonlarca bekar birey arasindan neden bu duruma en uzak dusunce yapısını sectigini sorguladim aslinda ben ama dusununce cok haklisin belkide ilki olmakti bu isteğin altindaki gerceklik...
Acaba beğenmedi diye mi düşündüm ama beni ilk görüşü değil. Normalde samimi konuşkan bir insandır ama sustuk. Ben o daha çok konuşur sohbet akar diye düşünmüştüm olmadı. Stresten mi yani?Yazisirken cikarmadan 5 posta deyip reelde 5 saniye dayananlardanmis herhalde. Muhtemelen yazisirken iyiydi de reele gelince kendine guvenemedi. Kendisinin ilk olacakken karsisindaki kadinin tecrubeli olmasina stres yapmıştır.
Ya normalde gorustugunuz insanla "sevisicez" diye gorusmek fark ettiriyor. Heyecan, stres, acaba sorusu vs oluyor bazen. Ya da tabiri caizse alıcı gozuyle bakmamis ama artik seviseceginiz icin o gozle bakip sonradan fikir değiştirmis de olabilir.Acaba beğenmedi diye mi düşündüm ama beni ilk görüşü değil. Normalde samimi konuşkan bir insandır ama sustuk. Ben o daha çok konuşur sohbet akar diye düşünmüştüm olmadı. Stresten mi yani?
Yapamayacagi seyler insanin diline dolanirmisAma yazarken kendisi de giriyordu bu konulara istediğini vs söylüyordu. Ama buluşmada bambaşka davrandı ona anlam veremedim
Hastalık kapmaktan korkmuştur o duygusal ilişki arıyordur vs aklıma gelen ilk iki sebepMerhabalar. Dün ilk kez bu kadar tuhaf bir buluşma yaşadım diyebilirim. 21 yaşındayım. Biraz aktif bir hayatım var, ciddi ilişki arayan birisi değilim. Eski dershaneden eski bir matematik hocam vardı, kendisi 25 yaşında. Bir süredir konuşuyorduk, cinsellik muhabbetine de girmiştik. Ama kendisi daha önce birşey yaşamamış sadece sevişme düzeyinde olmuş yani. 1 seneden fazla olmuş bunları yaşayalı da. Ben de daha önce 3-4 kez cinsel birlikteliğim olduğunu söyledim. Ve kendisi hem yakın davranıyordu yazarken ama hem de korktuğunu söyledi. Pişman olmaktan korkuyorum dedi. Nedenini sordum daha önce böyle birşey yaşamadım ve duygu olmadıktan sonra bana göre böyle şeyler boş dedi. Ama beni istediğini söylüyordu yazarken şey diyordu hatta duygularıma kalırsa ben şu an gelip seni alırım falan diyordu ama mantığımla hareket etmem gerekiyor diyordu. Buluşmada da kendimi tutmaya çalışırım merak etme diyordu. Numaramı da almıştı. Kahve içmeyi teklif etti. Kabul ettim bende. Hatta aynı gün günaydin bebeğim yazmıştı. Ne giyineceksin bugün falan diyordu gülücük emojileri falan. Neyse görüşmeye gittik avmde baktım ki avm içinde sigara içerek beni bekliyor. Hiç tebessüm falan yok. Gittim sarıldım ama sarılırken hiç doğru düzgün yaklaşmadı bile yani mesafeli bir sarılmaydı. Nabersin nasıl gidiyor falan dedim gülerek. Sıkıcı dedi. Saatine bakmaya başladi falan. Dedim işin mi vardı çocuklarla planım vardı dedi. E dedim bana niye söylemedin çok işin varsa ben tutmayayım dedim seni.
Söz verdim sana dedi. Oturduk kahve içmeye ama benim modum bir düştü ve kendisi de aşırı suskun. Oturduğu an hemen sigara yaktı. 3-4 kez art arda sigara yaktı. Böyle karşılıklı sigara tüttürüp birbirimizi izledik biraz komikti yani. İşlerinden falan bahsetti, bende bahsettim günlük şeylerden falan. Yazışma konularını asla açmadı. Yüzüme de bakamıyordu bazen. Ben sordum dedim yazarken daha rahattın şimdi sessizlik oldu çok isteksiz gördüm seni falan dedim. Yani evet ama korkuyorum demiştim işlerim çok yoğun ve ben dikkatimi başka birşeye vermek istemiyorum dedi. İlk aylar canım cicim ayları ama sonrası öyle olmuyor dedi ki biz sadece cinsellik amacı ile görüşmek istemiştik yani ciddi bir ilişki aramıyordum bende. Ondan sonra bana "kahve içmeye geldik yani başka birşey bekleme" Dedi. Bende ben birşey beklemiyordum sadece yazışırken aşırı samimi ve yakındın şimdi çok isteksizce gelmişsin gibi hissettim dedim. Öyle olsa burada olmazdım dedi. Neyse sonra ben arkadaşımla planım vardı beni çağırıyorlar kalkalım istersen dedim. Kalktık. Son kez sarıldım vedalaşırken ve yine parmak ucuyla sarıldı resmen. Bu arada sanırım bir cemaate bağlı birisi giyiniş tarzından böyle bir tahminde bulunuyorum sadece ailesinin muhafazakar olduğunu zaten biliyorum. Ve bu adam daha önce de yüz yüze beni görmüş konuşmuş biri dershane ortamından. Aşırı samimi konuşkan biridir normalde. Beğenmedi desem o da aklıma yatmıyor. Çok tuhaf bir buluşma oldu ve yola çıktıktan sonra engelledim ama merak ediyorum neden böyle olmuş olabilir? Çekingenlik mi yada başka birşey mi? O mesajları yazan ve yüz yüze gelen adam sanki farklı biriydi
Su hayatta, su sunepe adam da tebrik aldi ya :))bence yaşlar fark etmiyor hoca öğrenci ilişkisi no-no
reşit olsan bile, geçmişte öğrencisi olsan bile, yaş farkı az olsa bile
bence adam kendince doğru bir karar vermiş çünkü pişman olacaktı ve kesinlikle etik değildi. tebrik ettim ama keşke açıkça söyleme cesareti de olsaymış hayır deme kabiliyeti gibi
bence sen de aktif bir seks hayatın olsa dahi bazı sınırlar çizmelisin yani kurallar koymalısın, yaşın büyüdükçe bazı kararlarından pişman olabilirsin
özetle konuşurken kaptırmış kendini çünkü yapılan gerçek değil ama gerçeğe dönünce aklı başına gelmiş
Gene engin bilgilerini konuşturmuş ferhanscım aynen canım yok o kadar haklısın kiAilesi muhafazakar olmayan mi var gerçi ülkede de.
O kadar çok var ki aklın şaşar.Ailesi muhafazakar olmayan mi var gerçi ülkede de.
Yaa arkadaş Ne var bu dediğimde? illa çatacaksın.seninkiler muhafazakar değil onu biliyoruz tamam.Gene engin bilgilerini konuşturmuş ferhanscım aynen canım yok o kadar haklısın kikendine sürekli güldürmeyi huy edindin aferim istikrarlısın
Konu sahibi 21 yaşında gencecik kız bu ezikle ne işin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?