Bir tuhaf buluşma

niye ya
hep adamlar mı kadınların ilki olmak isteyecek
Yok ya ilki olmaktan bagimsiz sorguladim aslinda ben, uye fb olma tandansiyla gorusmeye basladiklarini söyleyince milyonlarca bekar birey arasindan neden bu duruma en uzak dusunce yapısını sectigini sorguladim aslinda ben ama dusununce cok haklisin belkide ilki olmakti bu isteğin altindaki gerceklik...

Ama yazarken kendisi de giriyordu bu konulara istediğini vs söylüyordu. Ama buluşmada bambaşka davrandı ona anlam veremedim

Yazisirken cikarmadan 5 posta deyip reelde 5 saniye dayananlardanmis herhalde. Muhtemelen yazisirken iyiydi de reele gelince kendine guvenemedi. Kendisinin ilk olacakken karsisindaki kadinin tecrubeli olmasina stres yapmıştır.
Acaba beğenmedi diye mi düşündüm ama beni ilk görüşü değil. Normalde samimi konuşkan bir insandır ama sustuk. Ben o daha çok konuşur sohbet akar diye düşünmüştüm olmadı. Stresten mi yani?

Acaba beğenmedi diye mi düşündüm ama beni ilk görüşü değil. Normalde samimi konuşkan bir insandır ama sustuk. Ben o daha çok konuşur sohbet akar diye düşünmüştüm olmadı. Stresten mi yani?
Ya normalde gorustugunuz insanla "sevisicez" diye gorusmek fark ettiriyor. Heyecan, stres, acaba sorusu vs oluyor bazen. Ya da tabiri caizse alıcı gozuyle bakmamis ama artik seviseceginiz icin o gozle bakip sonradan fikir değiştirmis de olabilir.

Dediginiz gibi bu yasina kadar tecrübe yasamamis bir insan icin onceden dusunerek gitmek ekstra stres faktorudur. Dogal sekilde gelismemis cunku olay. Yani normal bir sekilde gorusurken yakinlasma olmamis. Bastan sevisiriz diye konusulup gorusulmus. O yuzden cekinmis olabilir cunku belli ki rahat degil bu konularda.

Şöyle bir sey anlatayim. Birkac sene once daha once gorusup etkilendigimiz bir adamla bulusacaktık. Baska sehirde yasiyordu, ben gittim. Haftasonunu beraber gecirecektik. Gezdik tozduk her sey keyifli. İş yataga geldigi an cortladik. Cunku ikimizin de beklentisi vardi, guzel olmali diye dusunuyorduk. O nedenle gerildik, keyif alamadik, sacma sapan bir ortam oldu. Ki ikimiz de tecrubeli insanlariz.

Uzerine cok konustuktan sonra bu surece girince ister istemez beklenti oluyor, bu da stres yukluyor.

Ustunuze alinmayin bence. Ha en kotu ihtimalle random gorusurken begenmistir ama cinsellik olunca begenmemistir. Bu da dunyanin sonu degil.

Hastalık kapmaktan korkmuştur o duygusal ilişki arıyordur vs aklıma gelen ilk iki sebep

bence yaşlar fark etmiyor hoca öğrenci ilişkisi no-no
reşit olsan bile, geçmişte öğrencisi olsan bile, yaş farkı az olsa bile
bence adam kendince doğru bir karar vermiş çünkü pişman olacaktı ve kesinlikle etik değildi. tebrik ettim ama keşke açıkça söyleme cesareti de olsaymış hayır deme kabiliyeti gibi
bence sen de aktif bir seks hayatın olsa dahi bazı sınırlar çizmelisin yani kurallar koymalısın, yaşın büyüdükçe bazı kararlarından pişman olabilirsin
özetle konuşurken kaptırmış kendini çünkü yapılan gerçek değil ama gerçeğe dönünce aklı başına gelmiş

Su hayatta, su sunepe adam da tebrik aldi ya :))
Adami niye tebrik ediyosun? Adam telde cinsellik konusmus ogrencisiyle, bu mu etik? Sonradan caymasinin sebebi de etik metik degil;
Tecrubesizliginin verdigi korku, hayat tarziyla celismek vs.

Ben de cinsel hayatinla ilgili kimseye heleki erkeklere bu kadar acik olmani dogru bulmadim. Basin agrir bosuna. Bir de ogretmen iliski icin en son dusunecegin biri bile olmasin. Sirf farklilik olsun diye hayat tarzi senden cok farkli bir tiple olma. Senle olmak gibi bi hata yapsaydi, seni kendini gunaha itmis biri ilan edip takabilirdi kafayi. Sakin o engeli acma, asla muhatap olma. Ucuz kurtulmussun. Bi de elin adamina ne sariliyorsun ya, adamdan bu muameleyi gormene ragmen. Ben cok sinir oldum bu konuya.

Ailesi muhafazakar olmayan mi var gerçi ülkede de.
Gene engin bilgilerini konuşturmuş ferhanscım aynen canım yok o kadar haklısın ki kendine sürekli güldürmeyi huy edindin aferim istikrarlısın
Konu sahibi 21 yaşında gencecik kız bu ezikle ne işin var?

Siz her tanıştığınız adama cinsel hayatınızı anlatıyor musunuz??? Cinsellikte tecrübeli olmanız ikili ilişkilerde tecrübeli olduğunuz anlamına gelmiyor,bir adamla nasıl konuşulur bilmiyorsunuz .Mesafeli davranan adama zırt pırt sarılmak saçma, oturup saçmalığını ilgisizliğini saatlerce çekmek zavallıca,Sırf sex için bu adamlarla muhattap olmak çok küçük düşürücü...Bu kafayla giderseniz işin sonunda çok mutsuz olacaksınız,ve erkekler sizi, kafalarında asla hak etmediğiniz bir yere koyacaklar.....

Gene engin bilgilerini konuşturmuş ferhanscım aynen canım yok o kadar haklısın ki kendine sürekli güldürmeyi huy edindin aferim istikrarlısın
Konu sahibi 21 yaşında gencecik kız bu ezikle ne işin var?
Yaa arkadaş Ne var bu dediğimde? illa çatacaksın.seninkiler muhafazakar değil onu biliyoruz tamam.

On yıllık psikoloğum bu erkeklerin genelini tövbe anlayamıyorum. Böyle oluyorum karşılarında bak:

Yukarıdaki yorumlara katılıyorum aklıma gelen ilk 2 seçenek tecrübesizliğinden dolayı gerilmesi ve/veya yaşayış şekliyle yapmayı düşündüğü şey arasındaki çelişkiden gerilmesi.

Bence istemedi çünkü tanıdıklar olur anlatırsınız diye korktu başarısız olur falan gibi düşündü
Sizin kendinize bu kadar güvenip rahat olmanız onu düşündürmüş olabilir
Bir de kimseye kaç kişiyle birlikte olduğunuzu anlatmayın. Gerek yok yani birbirimize hesap verip çetele tutmaya ,herkesin özeli bu.

Yaşlar kaç olursa olsun öğretmen öğrencin ilişkisi kulağa kötü geliyor. Bence konunun seninle alakası yok. Adam git gel yaşamış olmamış. Bir de sana tavsiyem böyle şekilci olma. Sırf kumaş pantolon giydi diye insanları sınıflandırma. Bence asıl yobazlık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…