- 19 Haziran 2016
- 551
- 974
- 103
- Konu Sahibi uckisidenbiri
-
Biraz önce hepimizin olduğu wsp grubuna arkadaşın bir fotoğrafını attım komik, "(isim) madamdır" yazarak
niye yaptınız ki?
Çünkü hep yaptığımız bir şey, birbirimizin eski komik fotoğraflarını yollarız caps gibi şeyler yapıp denk geldim, kendi içimizde kimse sorun etmez niye yaptın da demez ama kız birden benimle konuşmayı kestiği için şimdi garip hissettim birazcık.
belki o hoşlanmıyodur böyle şeylerden. kız gruba sonradna girdiyse onu da dikkate alarak hareket etmeniz gerekir.
Kız grupta yok, ben dahil olsunlar istiyorum ama gelmiyor. Gerek yok rahat olamayız diyorlar. Konuştuğumuzda dediğim gibi ben kendi adıma samimiydim o zaman böyle şeylerden rahatsız olduğunu söylemedi, ki söylese kendi sevgilisinin abuk subuk fotoğraflarını bana atmazdı "bunu da gruba atsana gülsünler" diyerekten anlamsız buluyorum sadece. Şimdi de hep yaptığım şey beni gergin hissettiriyor.
Arkadaşlık ilişkilerinizden pek bir şey anlamadım
Bir de arkadaşınızı kıskanmış olabilir misiniz? Zira ortada ilginç bir durum göremedim, kız illa sizin gibi davranmak zorunda değil
Sorun ne? Kız yüzünden çocukla olan arkadaşlığınız bozulacak diye mi endişe ediyorsunuz?
Evet yer işaretlemişsiniz resmen.
Neyse bekleyin bakalım yankıları..
Ben kızın erkek arkadaşının pijamalı fotoğrafının size neden gönderildiğini anlamadım. Herkesin bir özeli var ya hu. Samimiyet bu demek değil ki. Canciğer arkadaşlarıma göstermem ben eşimin pijamalı ev halini.
Bu kızı gördünüz mü?
Ben bişey anlamadım attığınız fotoğraf o kızın sevgilisinin fotoğrafı mı
O kızla o fotoğrafın bağını çözemedim WhatsApp gurubunda yoklar ama seni fotoğraf yolladığın için gergin hissettiriyor siz eğlencelisiniz kankisiniz onlar değil
Yani anlamadım ya nolmuş
Kıskanç bi yapısı olabilir. Yıllardır arkadaş olabilirsin, ama bu adam bana en yakın, bak gör diye atmıştır belki.Hayır böyle bir endişem yok aksine bizim arkadaşlığımız yüzünden onların arası bozulur mu diye rahat olamıyoruz hiç birimiz. Merak ettiğim sondaki aslında biri neden sevgilisinin arkadaşına kendi çektiği bence özel olan fotoğrafları atar, açık saçık değil ama sonuçta ikisinin yalnız olduğu zamanlarda çekilmiş fotoğraflar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?