• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir tuhaf evlilik

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
yoruldum ve bunaldım.
çalışıyorum. iş saatlerin iyi.çocuğum yok.
genelleme kocalar haftanın 6 gününü karısınla oluşturduğu ailesine harcar.(geleceğe yatırım parasal değil manevi) bizimki tam tersi.
kpeder terbiyesizlik eder utanmasa kocam gidip ayaklarını yalatacak adamın(ne yazıkki onun gibi tekme atan ayağı yalama huyum yok)
beni kim eleştririrse hep onun yanında(arkadaşı dahi olsa bile yani)
topuydu kahvesi idi bir yere kadar alıştırmıştım kendimi kpeder ile konuşmazken.onlara gitse de stressizdi gitti mi kudurur gibi gitmezdi özgürdü.sinemaya da rahat rahat giderdik.
e noldu. tabi rahat battı.sıkıldı kahveden.kendine mazoşist olması umrumda değil.ama bende arada sürükleniyorum.
hadi akıl akıldan üstündür dedim.çevremden dışardan bakan tüm akrabam olan olmayan insanların görüşlerini dinledim.
çoğu sepetlesen bir daha evlenmez diyor.standart bir kadın onun peşinden gitmez hemen onu boşanma ile tehdit eder diyorlar.(tabi bunu yapıstırmadım suratına onun bizim ilişkimiz kimseyi ilgilendirmez gibi saçma sapan muhabbetlere saptırıp işine gelmeyeceğini bildiğim için)
alıp karşıma konuştuğumda oldu tabi. kulağı ile dinlemediği için pek de yol kat edemedik.
şimdi bana terbiyesizlik eden ve karşılığında sövüp saymadığım babası ile barışıyor.hani kendi de bir şey demedi. (onun küs yada konuşmaması saçma)ama bana dediğine istinaden ben konuşmak istemem.tam kelime olarak kullanmasam da senin ayrı kesen olamaz diyor.şaka gibi
başka aileler evladı kendi kese kursun bana muhtaç olmasın der. bu bizim maaşlarımıza elimzde ne var ne yok gözü onda.kvalde ona keza ama geleceği düşünüp kendince politik davranıyor.kpederin şeker hastalığına sığınıyor.bu para hırsları hastalığa kılıf uyduramayacak kadar büyük.
e iş kocanda bitiyor vs. olmazsa boşan çocuk da yok nasılsa diyenleri duyar gibiyim.
kendime işkence için devam etmeye çalışmıyorum desem de kocamın karakterime kendime rağmen bile 3 seneyi dolduruyoruz.
ayrıca her şeyi hazır bulmayıp beraber yapsak da kıymet bilen biri ile olsam.bunun anlamı olurdu.
Allahtan hiç iyi dileğim yok onlara karşı.işin ilginç kısmı çoğu kadın soğumadım kocama da doymadım ilginç kendimi sorguladım.bir cevap alamadım.
belkide bir kpederi dünya zor taşıyor. onun bir varisini daha taşımaz diye Allah çocuk vermiyor.
ayrıca çocuğu kendim için doğuracağımın farkındayım. etrafımda benim emsallerim 2. çocukta.karşı cins olarak da içmeyeni görmedim. alkole çok karşıyım.kocamın içkisi sigarası yoktur ama bu halleri ile içkisi sigarası olup evine bakanlara özendiresi halleri.

azıcık paragrafla vs düzenlesen mi

iki kere okudum ama yine de çıkamadım içinden

sonuçta ayrı kese dediğiniz geçim vs ise eşinizin işi yok mu

ya da babasının

birlikte mi çalışıyorlar

yani kv kp ilke görüşsün ilgilensin de siz de çalışıyormuşsunuz akşam belli saatte evde olsun

geri kalanında görüşürse görüşsün size de anlatmasın diyeceğim

ama maddi kısmını azıcık daha açık yazın da ona da yorum yapalım zira muhtaçlar mı yoksa siz yönetemezsiniz paranızı bize verin mi diyorlar

Özgürlük ve özel alan adı altında kontrolden çıkmış bi koca var sanki karı koca izin vermedi mi kimse ilişkiyi bozamaz

azıcık paragrafla vs düzenlesen mi

iki kere okudum ama yine de çıkamadım içinden

sonuçta ayrı kese dediğiniz geçim vs ise eşinizin işi yok mu

ya da babasının

birlikte mi çalışıyorlar

yani kv kp ilke görüşsün ilgilensin de siz de çalışıyormuşsunuz akşam belli saatte evde olsun

geri kalanında görüşürse görüşsün size de anlatmasın diyeceğim

ama maddi kısmını azıcık daha açık yazın da ona da yorum yapalım zira muhtaçlar mı yoksa siz yönetemezsiniz paranızı bize verin mi diyorlar
paranızın yönetimini bize verin bize muhataç olun bizi zenginleştirin diyorlar kısaca.kpeder zengin. zaten yapacağı bir kaynım var onu okutup evlendirmek. 2 kardeşler ama kafası üç kağıta iyi çalışır kpederin.tescillidir bu konuda.32 yaşındayım paramın hesabını biliyorum yani yanlış hesap bu sefer onun ki.

Anladığım kadarıyla eşine henüz doyamadığın için boşanmayı düşünmüyorsun.
Garip bir yaklaşım olmuş.
Ancak bu iş sana daha çok zarar verecek belli.
Saplantılı derecede mi kendisine bağımlısın?

paranızın yönetimini bize verin bize muhataç olun bizi zenginleştirin diyorlar kısaca.kpeder zengin. zaten yapacağı bir kaynım var onu okutup evlendirmek. 2 kardeşler ama kafası üç kağıta iyi çalışır kpederin.tescillidir bu konuda.32 yaşındayım paramın hesabını biliyorum yani yanlış hesap bu sefer onun ki.

ama işte bu yönetilecek para nasıl kazanılıyor onu soruyorum esasen ben

bizim eşimle kendi işimiz var

bir allah ın kulu da bugüne kadar paranızı biz yönetelim demedi, diyemez sen mi kazandın derler adama

ya da ne bileyim bir işte çalışırsın yine ben yöneteyim olmaz

ama baba işi varsa orada çalışıyorsan sen değil ben bilirim der işin sahibi baba

onu sormaya çalışıyorum siz hesabınızı bilebilirsiniz de bu cürreti nereden alıyor ben yöneteyim demeyi

hani konuşursun bak altın düşüyor şu taraflarda toplu konut olacak oradan tarla alalım vs diye ama bu sadece fikir iletme aşamasında kalır

Senin konularını az çok biliyorum. Ayrılmalısın bence.. Çünkü çoğu konun kocan ve ailesi ile ilgili.. seviyorum dediğini de görmedim. Neden bu çaba?

konuyu anlamadım ama önceki konularına dayanarak;neden bu evliliği yürütmekte,ısrar ediyorsunuz?

Hani "nokta (.)", hani "virgül (,)"

Anladığımı özetleyeyim:

Yoruldum !
Bunaldım !
Çalışıyorum ?

en iyi anlayabildiğim cümle;

"e iş kocanda bitiyor vs. olmazsa boşan çocuk da yok nasılsa diyenleri duyar gibiyim."

Paranızı yönetmek istiyo anladım ama siz veriyo musunuz yönetime parayı ?

Vermiyosanız elinizdende zorla almıyosa bırakın istesin.
Eşiniz verme yanlısı ise sizde kendi maaşınızı babanıza gönderin benim yönetimim babam diyin anlat heralde.

Bazı insanlar laftan insanlıktan anlamaz mecbursanız görmeye görmemezden geliceksiniz.

Anladığım kadarıyla eşine henüz doyamadığın için boşanmayı düşünmüyorsun.
Garip bir yaklaşım olmuş.
Ancak bu iş sana daha çok zarar verecek belli.
Saplantılı derecede mi kendisine bağımlısın?
evet bunu da kendime çok sordum. bulunmaz hint kumaşı mı bu?ama iyi yada kötü anlamda harekete geçmek için kararsızım.

Ne kadar karışık anlatmışsın...

Allah'ın neden çocuk vermediğini kimse bilemez. Bu yorumun hiç hoş değil
kpedere benzeme ihtimalini düşünüyorum genetik pıhtılaşmama baktırdım temiz.eşimde sayı normal sözde törenle alınan tahlilinde.

ama işte bu yönetilecek para nasıl kazanılıyor onu soruyorum esasen ben

bizim eşimle kendi işimiz var.bir allah ın kulu da bugüne kadar paranızı biz yönetelim demedi, diyemez sen mi kazandın derler adama ya da ne bileyim bir işte çalışırsın yine ben yöneteyim olmaz ama baba işi varsa orada çalışıyorsan sen değil ben bilirim der işin sahibi baba onu sormaya çalışıyorum siz hesabınızı bilebilirsiniz de bu cürreti nereden alıyor ben yöneteyim demeyi hani konuşursun bak altın düşüyor şu taraflarda toplu konut olacak oradan tarla alalım vs diye ama bu sadece fikir iletme aşamasında kalır
eşim özel sektörde işçi. babasına yardıma gidiyordu. yardımdan çok kendini sömürmelerine izin veriyordu.(babasıının)onun yaptığı alenen sen yönetme ben yöneteğim terbiyesizliği.cürreti de terbiyesizliğinden alıyor.

Neden boşanmak bu aileden ve kocadan kurtulmak istemiyosun?
evet bunu da kendime soruyorum.herkes kötü değil herkes alkolik değil.ama gerçekten gelen gideni aratır tarzı insanlarda çok çevremde.böyle insanlar içindeyken beni de kendi gibi insanlarla tanıştırmaları mümkün.zaten sorsan herkes iyi kimse bu kötüler etrafta.

Paranızı yönetmek istiyo anladım ama siz veriyo musunuz yönetime parayı ?Vermiyosanız elinizdende zorla almıyosa bırakın istesin.
Eşiniz verme yanlısı ise sizde kendi maaşınızı babanıza gönderin benim yönetimim babam diyin anlat heralde.Bazı insanlar laftan insanlıktan anlamaz mecbursanız görmeye görmemezden geliceksiniz.
ben vermiyorum yönetimini.ayrıca dertleri kendi paraları harcanmadan bizi çatır çatır yemek kaşıkla verip kepçe ile almak.bir şeyin gönül değeri değil maddi değeri önemli onlar için.zorla alamıyorsa da eşimi bana doldurmaya çalışıyorlar. babası işte tarlaya tapaya kendi hayvanlarını bedava yedirecek tarla yem almamız için dolduruşa getiriyor.tabi böyle bir durumda kocam bostan korkuluğuna dönüyor.gözünde de babası melek kanatları eksik.

Back
X