• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir tuhaf evlilik

Konudan tek anladığım maddi olarak sizi kullanmak istiyorlar siz de buna kizginsiniz,kocaniz da sanırım pek ses cikarmiyor ama yine de kocanizdan vazgecemiyorsunuz .peki siz esinize bu konuda etki edemiyor musunuz ,maddi konuda onlara taviz vermeyin .bu arada konunuz hiç anlaşılmıyor hadi onu dikkatsizce yazdiniz desek sonraki yorumlar da aynı sanırım bu konuda baya basarisizsiniz.b öyle olursa kimseden sağlıklı bir yorum duyamazsiniz

Nasil bi anlatim bu ya her cumlednin sonunda bi orneklem bi paragraf..hic akici degil :işsiz:

İki defa okudum.Tek anladığım şey bebek istediğiniz ama bu kadar sorunlu bir evliliği bebek düzeltmez tam tersi herşey daha kötü olabilir.Kendim için istiyorum demişsiniz maddi imkanınız olsa bile bana göre çok yanlış bir düşünce

Evet siz haklısınız. Kayınpederi ayaklarıyla birlikte kovun. Kaynanayi kovmayin sevdim onu. Mazoşist kocaya çocuk çok kendi kendinize çocuğunuz olsun sizin için yani. Miras almasın o çocuk annenin sevmediği dededen. Kocaniz babasini boşasin istiyorsunuz. O olmaması gereken çok ehemmiyetli bir durum. Bosansaniz alan olmaz bu adamı diyen arkadaş dışkapı mandali olduğundan onun sözleri beni bağlamaz.
Bende tam boyle diyeektim :KK50::KK50:

Soylenecek hersey soylenmis. Fakat ben sey kismina takildim. Karsi cinsin hepsi iciyor bosanirsam kendileri gibi bir alkolikle tanistirirlar beni falan gibi birseyler yazmissiniz ya ona.. bu nasil.bir dusunce tarzi?? Iyisini bulamam hic yoktan iyidir bu mantigiyla evliliginizi surduruyorsunuz farkindamisiniz ??

Anlayabilenlere teşekkür ediyorum.
anlamayan yuz defa anlamadim.yazinca promosyon filan alacaklar bir firmadan heralde:d.
anlayabilenler gayet güzelyorum yazmış.
Her derdi olan hitabet şeklinde yazsin o zaman.
hitabet yeteneği olmayanin derdi olmasin ilgili makamlara iletin.:)

Anlayabilenlere teşekkür ediyorum.
anlamayan yuz defa anlamadim.yazinca promosyon filan alacaklar bir firmadan heralde:d.
anlayabilenler gayet güzelyorum yazmış.
Her derdi olan hitabet şeklinde yazsin o zaman.
hitabet yeteneği olmayanin derdi olmasin ilgili makamlara iletin.:)

Bu kadar kisi anlamiyorsa demek ki bir yerlerde hata var. Hic cumle kurmamissiniz, aklinizdaki kelimeleri yan yana yazmissiniz. Guzel yazmak okuyana saygidandir.

Bu kadar kisi anlamiyorsa demek ki bir yerlerde hata var. Hic cumle kurmamissiniz, aklinizdaki kelimeleri yan yana yazmissiniz. Guzel yazmak okuyana saygidandir.
ben teşekkürümü ilgili yerlere ilettim hatırlatmanıza gerek yok.ayrıca hata yok .demiyorum kim nasıl bakarsa onu görür.

taşeron işçiyim kadro alıp gitmek istiyorum inan rabbim inşallah nasip eder ona iş bulunur. bulunmasa da yeter ki gidelim. burunlarının dibinde oldukça ellerini ovuşturup kötü olmamızı dileyecekler.
Kaynanam demirden kadın gibi diyorsun ya; gözümde sabırlı ama soğuk, gamsız bir kadın canlandı,ama kayınpeder nasıl bi tip onu anlamadım, despot mu? Ağzı mı çok gevşek yani çok mu konuşuyor?

Kaynanam demirden kadın gibi diyorsun ya; gözümde sabırlı ama soğuk, gamsız bir kadın canlandı,ama kayınpeder nasıl bi tip onu anlamadım, despot mu? Ağzı mı çok gevşek yani çok mu konuşuyor?
kvaldem kalabalık bir ailede doğmuş. babası alkolikmiş.onların köyü hayvancılıkta çok çalışarak para kazanma parasını biriktirme yoluyla zengin olma konusunda bilinen bir köy.kvaldemi de çalıştırmak için doğurmuşlar sanki.gözünü açtığı gibi iş hayatına başlamış ordan 16 yaşında kocaya sepetlemişler resmen.hayatı gerçek kesit dizisi gibi geçmiş.kimse ona acımamış o da acımamış kimseye .bedensel olarak da demir gibi ben onun yanında çok kofum.hatta kendi annemi karşılaştırıyorum.kendi annem her şeye bahaneli tembel ofuldanır vaziyette.ona çok hak veriyorum. fakat 45 yaşına gelince, 45 yaşından önce yaşadığı tüm kandırmacaların düzeltilmesi için ben ve kocam deneme tahtası olmak istemiyorum.başkalarının ona verdiği zararı bize ödetmemesi lazım.kpeder böyle olunca kvaldeme de öyle çok güvenemiyorum.o kadar yıl öğrenmiştir kapmıştır üç kağıt ondan.onlar bizi bırakıp kaynımı okutup iş sahibi yapıp eversinler.
kusurabakma kafam çok karışık bi toparlayamadım.:S

kvaldem kalabalık bir ailede doğmuş. babası alkolikmiş.onların köyü hayvancılıkta çok çalışarak para kazanma parasını biriktirme yoluyla zengin olma konusunda bilinen bir köy.kvaldemi de çalıştırmak için doğurmuşlar sanki.gözünü açtığı gibi iş hayatına başlamış ordan 16 yaşında kocaya sepetlemişler resmen.hayatı gerçek kesit dizisi gibi geçmiş.kimse ona acımamış o da acımamış kimseye .bedensel olarak da demir gibi ben onun yanında çok kofum.hatta kendi annemi karşılaştırıyorum.kendi annem her şeye bahaneli tembel ofuldanır vaziyette.ona çok hak veriyorum. fakat 45 yaşına gelince, 45 yaşından önce yaşadığı tüm kandırmacaların düzeltilmesi için ben ve kocam deneme tahtası olmak istemiyorum.başkalarının ona verdiği zararı bize ödetmemesi lazım.kpeder böyle olunca kvaldeme de öyle çok güvenemiyorum.o kadar yıl öğrenmiştir kapmıştır üç kağıt ondan.onlar bizi bırakıp kaynımı okutup iş sahibi yapıp eversinler.

Zor bir durun anlıyorum, galiba senin kafanda belirlediğin bi ideal evlilik var, ona ulaşamadığını arada bir hatırlıyorsun ve bu yüzden gelecek kaygısı basıyor.
E tabi biraz zor insanlara da düşmüşsün.

Konu googlein yabancı dil çevirisi gibi.düşük cümleler, kopuk konular. Lütfen düzenleyin konuyu da anlayıp yardimci olalım

Back
X