Köye tasınalı 2 yıl oluyo ve ben bir türlü alısamıyorum köye... 9 haneli bi köyde yasıyorum, arkadaslık edebilecegim oturup 2 laf edebilecegim kimse yok (var ama cok cahiler ortak hic noktam yok) sürekli evin icinde dolanıyorum canım cok sıkılıyo, kapalı olmadıgım halde köyde oturdugum icin esarb takıyorum, uzun etekler giyiyorum bunlarda canımı cok sıkıyo, konu komsuyla oturdugumda sürekli inekten tavuktan bahsetmeleri canımı cok sıkıyo.. offff hayatımın sonuna kadar bu köyde yasama fikri beni deli ediyo...
evimiz köyde zaten ciftciyiz ama merkezde yasıyoduk ev kiraydı gecim sıkıntısından köye tasınmak zorunda kaldık, köy degilde mezra deniyo böyle az nüfüslu yerlere..niye taşındınız köye.. 9 haneli köy mü kalmış ya, neresiymiş burası
belki yanlıs yazdım cahillikleri inekten tavuktan bahsetmeleri degil, ben acık giyinen bi insanım mesela bunu cok yadırgıyolar yok efendim babasının yanında pijamayla geziyomus, yok bası acıkmıs, yok kot giyiyo orası burası görünüyo utanmaz, varsa yoksa dedikodu o ne yaptı bu ne dedi beni sıkan bunlar.. İllaki gelisir dedigin herhelde bi 20 30 yıl snrası o zaman ben elinde bastonla dolasan bı yaslı olacagım icin artık umursamam herhaldeKöyde olma sebebin ne?
Sadece köye dair şeylerden bahsetmeleri ve seninle ortak noktaları olmaması onları cahil yapmaz bence öncelikle bu fikrini değiştir.
Her köyde oturan uzun etek giyip eşarp da takmıyor gördüğüm kadarıyla.
Neden hayatının sonuna kadar köyde yaşayacaksın onu da anlamadım.
Ama hayatının sonuna kadar o köy öyle kalmaz gelişir illaki.
cahil diye nitelendirmemin bi sürü sebebi var canım, kendinlzi eve tıkamayın diyosun acaba ben canım sıkıldıgımda kalkıp tek basıma merkeze gidebilirmiyim9 haneli bu durumda köy olmuyor orası .. 2.'si insanları cahil diye nitelendirmeniz hiç hoş değil bence herkesin kendince bir yaşamı var sizde onların gözünde çok bilmiş olabilirsiniz mesela bana kızmayın lütfen. Ve neden taşındınız ki?? Ayrıca orda ikamet edebilirsiniz ama yinede gezip dolaşabilirisniz oturdugunuz yerle ilgisi yok kendinizi eve tıkamayın yani ..
belki yanlıs yazdım cahillikleri inekten tavuktan bahsetmeleri degil, ben acık giyinen bi insanım mesela bunu cok yadırgıyolar yok efendim babasının yanında pijamayla geziyomus, yok bası acıkmıs, yok kot giyiyo orası burası görünüyo utanmaz, varsa yoksa dedikodu o ne yaptı bu ne dedi beni sıkan bunlar.. İllaki gelisir dedigin herhelde bi 20 30 yıl snrası o zaman ben elinde bastonla dolasan bı yaslı olacagım icin artık umursamam herhalde
belki yanlıs yazdım cahillikleri inekten tavuktan bahsetmeleri degil, ben acık giyinen bi insanım mesela bunu cok yadırgıyolar yok efendim babasının yanında pijamayla geziyomus, yok bası acıkmıs, yok kot giyiyo orası burası görünüyo utanmaz, varsa yoksa dedikodu o ne yaptı bu ne dedi beni sıkan bunlar.. İllaki gelisir dedigin herhelde bi 20 30 yıl snrası o zaman ben elinde bastonla dolasan bı yaslı olacagım icin artık umursamam herhalde
cahil diye nitelendirmemin bi sürü sebebi var canım, kendinlzi eve tıkamayın diyosun acaba ben canım sıkıldıgımda kalkıp tek basıma merkeze gidebilirmiyim
(namus davası olur alim alah) burada kadınlar her zaman ikinci plandadır, (bosuna cahil demiyorum)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?