- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Tesekkur ederim bunu yazmaniz bile yeter... Allah razi olsunbenım bir bigim yok ama allah yardımcınız olsun.
Benim açmış oldugum bir davam var zaten ama uzerine baska dava acarsam reddedilir dediler bende ne yapacagimi bilemiyorumeee eşiniz boşanmak istiyormuş işte söyleyin o açsın madem. Ya da kurtuılmak istiyorsanız siz açın
Gidip kendim gorusmedim avukatima ulaşmış avukatimin dedigi şey 2 ay sonrasini mecbur beklicez. Ama ben bekklemek istemiyorum ne desem bi türlü anlasamadik avukatla. Adam tamam bosanalim demisken bi an once bitsin istiyorum ama olmazmış ben bir türlü anlayamadim bu hukuk işleyişini kafam cok karışık... gidip eski esimle konuşsam korkuyorum yuzyuze gelmeye... dava acsin desem onu da yapmiyoSiz davayi geri cekseniz o da anlasmali dava acsa olmaz mi
Peki ya vazgeçerse o zamana kadar2 ay bekle mahkemeye gelince bosanmayi kabul ediyorum derse hemen bosanirsiniz
mecburen iki ay sonrayı bekleyeceksiniz o zaman. Yada arkadaşlarında deiği gibi geri çekip tekrar dava açacaksınız. Ama bu sefer daha ileri tarihe de atabilir :/Benim açmış oldugum bir davam var zaten ama uzerine baska dava acarsam reddedilir dediler bende ne yapacagimi bilemiyorum
Oyleyse 2 ay bekleyin cok da uzun bi zaman degil eski esinizlede gorusmek istemiyorsaniz bi msj atin benim arkadasim 1 yilda ancak bosandi Allah yardimciniz olsun hersey olup biter sikmayin caniniziGidip kendim gorusmedim avukatima ulaşmış avukatimin dedigi şey 2 ay sonrasini mecbur beklicez. Ama ben bekklemek istemiyorum ne desem bi türlü anlasamadik avukatla. Adam tamam bosanalim demisken bi an once bitsin istiyorum ama olmazmış ben bir türlü anlayamadim bu hukuk işleyişini kafam cok karışık... gidip eski esimle konuşsam korkuyorum yuzyuze gelmeye... dava acsin desem onu da yapmiyo
Insallah 2 aya kadar vazgecmez... 1bucuk yıldır bu mahkeme gunlerini beklemekten biktim artıkmecburen iki ay sonrayı bekleyeceksiniz o zaman. Yada arkadaşlarında deiği gibi geri çekip tekrar dava açacaksınız. Ama bu sefer daha ileri tarihe de atabilir :/
Benimde 1 bucuk yil oldu bir turlu bosanamadimOyleyse 2 ay bekleyin cok da uzun bi zaman degil eski esinizlede gorusmek istemiyorsaniz bi msj atin benim arkadasim 1 yilda ancak bosandi Allah yardimciniz olsun hersey olup biter sikmayin caninizi
Baya olmus seninde cnm ins tez vakitte kurtulursunuzBenimde 1 bucuk yil oldu bir turlu bosanamadim
İnşallah canim ya inşallahBaya olmus seninde cnm ins tez vakitte kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?