Bir türlü bosanamiyorum cok mutsuzum...

Vanilyalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
435
301
53
Kizlar benim konularimi bilenler bilir eşim cezaevindeydi çıktı. Bana hic bulasmadi cok şükür ve benim avukatima ulaşmış ben bosanmak istiyorum demiş. Buraya kadar hersey cok güzel fakat ben evliligimin 1 yilini doldurmadan cekismeli bosanma davasi acmistim. Suan evliligim 1 yilini doldurdu ve o da artik bosanma taraftariymis ( fakat cekismeli bosanma evlilik 1 yili doldurmadan açıldığı için anlasmali bosanma acilamazmis) nasil bosancam ben bu adamdan birde vazgeçer diye korkuyorum bir sonraki mahkemem 2 ay sonra... cok mutsuzum Bu durumda olup boşanan ve bana yardim edebilecek kimse var mi? Belki de 100 tane avukatla görüştüm kimisi diyor ki ayri dava acabilirsin kimisi diyor yok davan reddedilir... ne olur konuyu taşımayın gercekten zor durumdayim

eee eşiniz boşanmak istiyormuş işte söyleyin o açsın madem. Ya da kurtuılmak istiyorsanız siz açın

2 ay bekle mahkemeye gelince bosanmayi kabul ediyorum derse hemen bosanirsiniz

Siz davayi geri cekseniz o da anlasmali dava acsa olmaz mi
Gidip kendim gorusmedim avukatima ulaşmış avukatimin dedigi şey 2 ay sonrasini mecbur beklicez. Ama ben bekklemek istemiyorum ne desem bi türlü anlasamadik avukatla. Adam tamam bosanalim demisken bi an once bitsin istiyorum ama olmazmış ben bir türlü anlayamadim bu hukuk işleyişini kafam cok karışık... gidip eski esimle konuşsam korkuyorum yuzyuze gelmeye... dava acsin desem onu da yapmiyo

Benim açmış oldugum bir davam var zaten ama uzerine baska dava acarsam reddedilir dediler bende ne yapacagimi bilemiyorum
mecburen iki ay sonrayı bekleyeceksiniz o zaman. Yada arkadaşlarında deiği gibi geri çekip tekrar dava açacaksınız. Ama bu sefer daha ileri tarihe de atabilir :/

Oyleyse 2 ay bekleyin cok da uzun bi zaman degil eski esinizlede gorusmek istemiyorsaniz bi msj atin benim arkadasim 1 yilda ancak bosandi Allah yardimciniz olsun hersey olup biter sikmayin caninizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…