Bir türlü cozemedim bu sorunu ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bayanlar ya lütfen bi çözüm bulur musunuz bana .
isteyene konuşma bile atarım . Ablam telefonda facede whatsapta her yerde kendinden bahsediyor herseyi ayrıntılı ayrıntılı anlatiyo . Bu yüzden 3 hafta konusmadim kküs klmayi sevmedgm için aradm ama yine aynı . Müsait miyim değil miyim hiç umrunda degil arar whatsapa gel der ne aldiysa fotograf atar altına yüzlerce yazı yazıp beni dinlemeden kendi kendine konuşup hadi ben kaçtım by de gider . AArarım birsey anlatmak için ben anlatamadan o başlar . Ararım Naber diye bin pişman eder . Hiç muhabbet edemiyoruz gerçekten edemiyoruz o yüzden bnm hiç konusasim muhabbet edesim gelmiyo . Arayip karsilikli muhbbt etmk istiyorum ama sadece dinliyorum çünkü hep o konusuyor hep kendini anlatiyo . Baska şehirde evli ve hamile orda arkadaşı yok . Bnde sohbet edip knsmk istiyorum onunla ama bi insan sürekli hiç knsmadan dinliyince ve bu hep her konusmada böyle olunca dayanamıyor . Whtsaptada aynı satirlarca yazip yazıp snra da Güle güle diyip gdiyo ben cvp vermismiyim vermismiyim hiç bkmadan . Anlatinca da konusmuyor aliniyor sende söylesin boylesin diyo . Hamilelikten öncede boyleydi . Bn ne ypacagim lutfen önerisi olan yardm edeblrmi ? Nasl duzelicek bu durum ? Annmle bbmda ayni sekilde farkindalar . Annmde artik bunalms belli . Bunu ona nasl anlatcam ? Gerckten konusmlarimizi cektm istiyene gostereblrm

Not : ilk sayfada konusmalar da var

NOT : 13. SAYFADA DEVAMI VAR YAZININ SONRA OLANLAR ..

Son düzenleme:
ay kusura bakmayın da güldüm yani. ablam da bazen bana sarıyor ama olsun.

merak ettim eğer görüntü yükleyebilirseniz iyi olur.

yalnız bu zaman kadar düzelmediyse şimdi düzelmez. telefonu koyun kenara yazsın dursun o. mecbur kalmadıkça da aramayın. o arasın. kısa kesin, işim var ddeyin.

Hîç cevap vermesen sonra da illaki soracaktır niye yazmıyorsun diye sende dersin benimde bir hayatım var işim gücüm var abla sürekli yazamam kusura bakma tarzında biraz daha yumuşatarak söyleyemezmisin

Benim teyzemin kızı da öyle. Hiç hal hatır sormaz, hep kendi anlatır. Saatlerce konuşur. Müsait değilim derim açık açık, tamam deyip anlatmaya devam eder. Üstelik de beni ilgilendirmeyen bir sürü gereksiz şeyler.. O yüzden mecbur kalmadıkça pek aramam. Ama abla olunca aramamazlık olmaz tabii. Yüz yüze görüştüğünüzde konuşun bence bu durumu. Hatta ben annemle de benzer şeyleri yaşıyordum yıllardır. Hiç beni sormaz ama sürekli kardeşimi ve eşini anlatırdı. Bir gün aldım karşıma konuştum kavga etmeden. Ağladı, ben de ağladım tabii :) Şimdi düzeldi Allahtan.

Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .

ay gülesim geldi.. cidden dediğiniz gibiymiş durum.. o aradaki anladım ları da demeseniz kendi kendine sohbet edip durmuş..

bence okumayın açık bırakın siz işinizle ilgilenin en azından sinir olmazsınız..

ay çok süper ya. valla güldüm ama cidden çok fenaymış. siz hmmm ok diyosunuz ama ısrarla devam ediyo. e anlamıyor demek ki? ben olsam anlarım kim olsa anlar ama ablanız anlamıyor belli ki. açık açık söyleyin diycem. abla çok uzun konuşuyosun, mesaj sesinden rahatsız oluyorum, abla bu ayrıntıları bilmeme gerek var mı vs diye. valla et tırnaktan ayrılmaz ama bu çok fenaymış

Hîç cevap vermesen sonra da illaki soracaktır niye yazmıyorsun diye sende dersin benimde bir hayatım var işim gücüm var abla sürekli yazamam kusura bakma tarzında biraz daha yumuşatarak söyleyemezmisin

Konuşmaları koydum bu sayfada cvp olarak bir bayana bkablrsnz

Hep böyle ya anlatncada sen de söylesin böylesine griyor anlamiyo

Hep böyle ya anlatncada sen de söylesin böylesine griyor anlamiyo

mesaj yazdığında hiç cevap vermeseniz? mesela başladı yazmaya. hiç anladım vs yazmayın. hatta onun bildirimlerini sessize alın. arayınca da açmayın. yani haftada maksimum bi gün filan ayırın anlanıza. diğer günler bulaşmayın. yüzyüzeyken idare edersiniz bi tek.

Zaten başka şehirde uzak baya bize malesef gorussek belki bu kdr olmazdi

Harbi çeneye vurmuş ablada!! Hayatta değişmez, o nasıl detaycılık.

Kullanma whatsup falan ya, kaldır gitsin telden. Millet napıyordu bu uygulama olmadan...

Arkadaş edin, ablanla kendi derdinden konuşman zor belli.

Ay kusura bakmayın nolur ama çokkk güldüm yaa Saka gibi yerinizde olsam anlamaası için hiç cevap vermezdim bi süre.Yani açar okurdum okunduğunu görürdü ama cevap vermezdim zamanla sorar nasılsa.Bide kırılmayın ama neden arkadaşı olmadığınında sebebi biraz ortada sanki:) söyleyince küsüyorsa çözüm cevap vermemekte.Sonra zamanla kendisi sorucak zaten neden cevap vermiyosun diye. Bence ne kadar yanlış yaptığını anlaması onun içinde çok iyi olur çünkü böyle birinin imkanı yok arkadaşı olamaz insanlar tahammül etmez yalnız kalır hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…