Bir türlü cozemedim bu sorunu ..

Ben abes birşey görmedim. Sizde evlenin o zaman anlarsınız ablanızı

Çocuk doğunca yazacak arayacak vakit bulamaz belki ) arada çocuğu bahane ederek abla bebeğin var meşgül etmeyeyim diye de kapatabilirsin ) hatta hemen ikinci çocuğu yapsın,eline telefon bile alacak vakti olmaz )

Ya benim ablam aldıgı ufak bir igneyi bile anlatsın saatlerce dinlerim ilgimide ceker zoraki dinlemem yani.Yapmayin ya ablaniz sizin , siz de sadece anladm deyip durmussunuz cok üzüldüm ablaniz adina.

ablanız manik depresif olabilir mi

Sizden ve ailesinden uzak bir şehirde konuşmalara bakılırsa yeni evli ve aşk evliliği yapmış Mutlu kadın yazıları bu hayat dolu ve çok Mutlu kişiler hayatını çok anlatır çok konuşur siz sanırım bir yorgunluk ve ters giden hayatınızda bir şeyler var onun bitkinliği ve yorgunluğu yüklü

Yazsin ya abladir. Kotu niyetle bisey yazmiyo ya. Abla az sus de. Sende soguk soguk yazmisin. Anladim tmm vs diye

4 yıllık evli bnm hyatmda sorun yok sukur

Ilk sayfadaki knusmayi okudnzmu peki . Npym artik dayanamiyorum . Surekli detaylı detaylı kendinden bahaediyo hiç muhabbet edemiyoruz
Okudum canim. Yani bir tuhaflik goremedim. Benim ablamda cok konusur. Belki onun yerine koydum
Ama sikayet edemem yani.
Peki sen saka ile karisik hic uyardin mi
Ya da ciddi ciddi soyle derdini.
Sen agirlik koy. Abla ben anlatim sen dinle de. Cok cok konus bastir ters bisey soylemez sonucta

Anlattm ama ynls anliyo sürekli . Ama hep böyle olunca anormal oluyo bnce sadece bir kez deglki konuşup knusup hadi by demesi normalmi yani bu muhabbet etmkmi ?

Anlattm ama ynls anliyo sürekli . Ama hep böyle olunca anormal oluyo bnce sadece bir kez deglki konuşup knusup hadi by demesi normalmi yani bu muhabbet etmkmi ?
Ee sen kisa kisa cevaplar veriyosun..belki o da sana dariliyor. Ama kiyamiyo ya da unutuyo tekrar anlatiyor. Ablan uzaktaymis uzuldum ben onun adina.. sen haksizsin demiyorum ama idare et yani ne olcak. Sknti haline getirme. He de tmm de.
Tabi sen asil anlatamadigin icin sikayetcisin sanirim. Onunda bir yolunu bul. Ara anlat. Yazisma yani.

aradığımdada aynı anlatamıyorumki ağzıma tıkıyo konuşmaktan . ben artık bıktm ondan anladm yazıyo darılsa yazmaya dvm etmez ki . Anlamıyo anladm desemde hala yazıyo hep yazıyoo . yazsamda ben konuşunca neyse konuyu kapat diyip yine kendi anlatıyo yazsamda beni dinlemiyoki ikimiz aynanda başka konular yazıyoruz bu seferde .

Ay o ne sabriniza hayran kaldim ben olsam bi sus yada butun yaz derim bare tek tek yazip iskence etmesin
Okuyomusunuz bunlari hic soruda yok hep anlatiyo.

Ay o ne sabriniza hayran kaldim ben olsam bi sus yada butun yaz derim bare tek tek yazip iskence etmesin
Okuyomusunuz bunlari hic soruda yok hep anlatiyo.

Bu halde dinlle ne olcak diyen var ya ben anlamıyorum . insann illa anlaması için başına mı gelmesi lazm yani nasıl dinliycem hangi dakika nereye kdr dinliycem ben peki yani ?
valla yarm yamaalak okuyorum

Bu halde dinlle ne olcak diyen var ya ben anlamıyorum . insann illa anlaması için başına mı gelmesi lazm yani nasıl dinliycem hangi dakika nereye kdr dinliycem ben peki yani ?
valla yarm yamaalak okuyorum
Yok ben dinleyemezdim benim bi derdim varmi sor hep kendini anlatmissin ben kac kelime yazmisim sen kac kelime diyin bence kendine gelir azda olsa.
Yuzyuzedemi boyle peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…