- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Anladım:)Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
ablanız manik depresif olabilir miBayanlar ya lütfen bi çözüm bulur musunuz bana .
isteyene konuşma bile atarım . Ablam telefonda facede whatsapta her yerde kendinden bahsediyor herseyi ayrıntılı ayrıntılı anlatiyo . Bu yüzden 3 hafta konusmadim kküs klmayi sevmedgm için aradm ama yine aynı . Müsait miyim değil miyim hiç umrunda degil arar whatsapa gel der ne aldiysa fotograf atar altına yüzlerce yazı yazıp beni dinlemeden kendi kendine konuşup hadi ben kaçtım by de gider . AArarım birsey anlatmak için ben anlatamadan o başlar . Ararım Naber diye bin pişman eder . Hiç muhabbet edemiyoruz gerçekten edemiyoruz o yüzden bnm hiç konusasim muhabbet edesim gelmiyo . Arayip karsilikli muhbbt etmk istiyorum ama sadece dinliyorum çünkü hep o konusuyor hep kendini anlatiyo . Baska şehirde evli ve hamile orda arkadaşı yok . Bnde sohbet edip knsmk istiyorum onunla ama bi insan sürekli hiç knsmadan dinliyince ve bu hep her konusmada böyle olunca dayanamıyor . Whtsaptada aynı satirlarca yazip yazıp snra da Güle güle diyip gdiyo ben cvp vermismiyim vermismiyim hiç bkmadan . Anlatinca da konusmuyor aliniyor sende söylesin boylesin diyo . Hamilelikten öncede boyleydi . Bn ne ypacagim lutfen önerisi olan yardm edeblrmi ? Nasl duzelicek bu durum ? Annmle bbmda ayni sekilde farkindalar . Annmde artik bunalms belli . Bunu ona nasl anlatcam ? Gerckten konusmlarimizi cektm istiyene gostereblrm
Not : ilk sayfada konusmalar da var
Ben abes birşey görmedim. Sizde evlenin o zaman anlarsınız ablanızı
Hee pardon o zaman :)))))Cnm ben evliyim
Sizden ve ailesinden uzak bir şehirde konuşmalara bakılırsa yeni evli ve aşk evliliği yapmış Mutlu kadın yazıları bu hayat dolu ve çok Mutlu kişiler hayatını çok anlatır çok konuşur siz sanırım bir yorgunluk ve ters giden hayatınızda bir şeyler var onun bitkinliği ve yorgunluğu yüklüBayanlar ya lütfen bi çözüm bulur musunuz bana .
isteyene konuşma bile atarım . Ablam telefonda facede whatsapta her yerde kendinden bahsediyor herseyi ayrıntılı ayrıntılı anlatiyo . Bu yüzden 3 hafta konusmadim kküs klmayi sevmedgm için aradm ama yine aynı . Müsait miyim değil miyim hiç umrunda degil arar whatsapa gel der ne aldiysa fotograf atar altına yüzlerce yazı yazıp beni dinlemeden kendi kendine konuşup hadi ben kaçtım by de gider . AArarım birsey anlatmak için ben anlatamadan o başlar . Ararım Naber diye bin pişman eder . Hiç muhabbet edemiyoruz gerçekten edemiyoruz o yüzden bnm hiç konusasim muhabbet edesim gelmiyo . Arayip karsilikli muhbbt etmk istiyorum ama sadece dinliyorum çünkü hep o konusuyor hep kendini anlatiyo . Baska şehirde evli ve hamile orda arkadaşı yok . Bnde sohbet edip knsmk istiyorum onunla ama bi insan sürekli hiç knsmadan dinliyince ve bu hep her konusmada böyle olunca dayanamıyor . Whtsaptada aynı satirlarca yazip yazıp snra da Güle güle diyip gdiyo ben cvp vermismiyim vermismiyim hiç bkmadan . Anlatinca da konusmuyor aliniyor sende söylesin boylesin diyo . Hamilelikten öncede boyleydi . Bn ne ypacagim lutfen önerisi olan yardm edeblrmi ? Nasl duzelicek bu durum ? Annmle bbmda ayni sekilde farkindalar . Annmde artik bunalms belli . Bunu ona nasl anlatcam ? Gerckten konusmlarimizi cektm istiyene gostereblrm
Not : ilk sayfada konusmalar da var
Sizden ve ailesinden uzak bir şehirde konuşmalara bakılırsa yeni evli ve aşk evliliği yapmış Mutlu kadın yazıları bu hayat dolu ve çok Mutlu kişiler hayatını çok anlatır çok konuşur siz sanırım bir yorgunluk ve ters giden hayatınızda bir şeyler var onun bitkinliği ve yorgunluğu yüklü
Yazsin ya abladir. Kotu niyetle bisey yazmiyo ya. Abla az sus de. Sende soguk soguk yazmisin. Anladim tmm vs diye
Okudum canim. Yani bir tuhaflik goremedim. Benim ablamda cok konusur. Belki onun yerine koydumIlk sayfadaki knusmayi okudnzmu peki . Npym artik dayanamiyorum . Surekli detaylı detaylı kendinden bahaediyo hiç muhabbet edemiyoruz
Okudum canim. Yani bir tuhaflik goremedim. Benim ablamda cok konusur. Belki onun yerine koydum
Ama simemem yani.
Peki sen saka ile karisik hic uyardin mi
Ya da ciddi ciddi soyle derdini.
Sen agirlik koy. Abla ben anlatim sen dinle de. Cok cok konus bastirters bisey soylemez sonucta
Ee sen kisa kisa cevaplar veriyosun..belki o da sana dariliyor. Ama kiyamiyo ya da unutuyo tekrar anlatiyor. Ablan uzaktaymis uzuldum ben onun adina.. sen haksizsin demiyorum ama idare et yani ne olcak. Sknti haline getirme. He de tmm de.Anlattm ama ynls anliyo sürekli . Ama hep böyle olunca anormal oluyo bnce sadece bir kez deglki konuşup knusup hadi by demesi normalmi yani bu muhabbet etmkmi ?
Ee sen kisa kisa cevaplar veriyosun..belki o da sana dariliyor. Ama kiyamiyo ya da unutuyo tekrar anlatiyor. Ablan uzaktaymis uzuldum ben onun adina.. sen haksizsin demiyorum ama idare et yani ne olcak. Sknti haline getirme. He de tmm de.
Tabi sen asil anlatamadigin icin sikayetcisin sanirim. Onunda bir yolunu bul. Ara anlat. Yazisma yani.
Ay o ne sabriniza hayran kaldim ben olsam bi sus yada butun yaz derim bare tek tek yazip iskence etmesin
Okuyomusunuz bunlari hic soruda yok hep anlatiyo.
Yok ben dinleyemezdim benim bi derdim varmi sor hep kendini anlatmissin ben kac kelime yazmisim sen kac kelime diyin bence kendine gelir azda olsa.Bu halde dinlle ne olcak diyen var ya ben anlamıyorum . insann illa anlaması için başına mı gelmesi lazm yani nasıl dinliycem hangi dakika nereye kdr dinliycem ben peki yani ?
valla yarm yamaalak okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?