Bir türlü cozemedim bu sorunu ..

Yalnız konuşmaları kaldırın bence çünkü ablanızın kim olduğu anlaşılabilir, bariz isimler var ve anladığım kadarıyla kayınvalidesini çekiştirmiş.
Sorun olabilir bir şekilde.

Of ya evet bn de telefonda knusuyorum arkadaslarmla hc böyle olmuyo karsilikli sohbet ediyoruz hiç cnm sklmiyo amabu sseklde dayanamiyorum . Anlatinca da aliniyor diye anlatamıyorum . 3 hfta knsmadm hala ayni

Yalnız konuşmaları kaldırın bence çünkü ablanızın kim olduğu anlaşılabilir, bariz isimler var ve anladığım kadarıyla kayınvalidesini çekiştirmiş.
Sorun olabilir bir şekilde.

Ablamin ismi yok birde kaynvlidesi zaten bilgisayar kllnmayi blmiyo ama yinede silerim biraz dursunda cnku bbazı insanlar anlamayip beni suclayabliyolar dinle ne olcak gbisnden .

Ahahah bende bir olay olduğunda kardeşime detaylı anlatırım olayı anlasın diye yakınız bir de o da kısa cevaplar verir bazen bazen yorum yapar insan kardeşini en yakını görüyor işte

Offff dediginizden bile vahim bir durummus bu vallahi ama güldüm de ne yalan söyleyim. .arka arkaya sızmış kelimeleri..sabır diliyorum size..
Sakın sakın konuşup anlatsanız ona bu durumu hatta bu görüntüleri onada gösterin belki dank eder kafasına

Of ya evet bn de telefonda knusuyorum arkadaslarmla hc böyle olmuyo karsilikli sohbet ediyoruz hiç cnm sklmiyo amabu sseklde dayanamiyorum . Anlatinca da aliniyor diye anlatamıyorum . 3 hfta knsmadm hala ayni

Sen konusmamaya devam.Cevap verme yani kısa kısa bile olsa.Okudu yazmadı olsun.Soran olursa söylersin. Alınırsa alınsın bence kırılarak yada kırılmayarak eninde sonunda yaptığını anlarsa onun içinde daha iyiolur.Yoksa ömür boyu yalnızlık yani.

Niye cvp vermiyorsun derse peki ne diyim

Üniversitedeyken böyle bir arkadaşım vardı. Yüzyüzeyken yurtta idare ediyordum bende önce mezun oldu allahım arar anlatır anlatır seni dinlemez hiç hep kendi sorunları hep o hep o.. Artık en son her işim yapar hiç dinlemezsin onu hımm, anladım, evet haa öyle mi dersim arada dinliyorum sansın diye. Sonra da aradığında açmadım falan filan derken koptu gitti . Ama bu abla yani öyle de olmaz ki mecbur görüşeceksin ama başka biri katlanmaz buna sanırım ondan yok ablanın arkadaşı..

ya yine senin ablan pozitif güzel şeylerden bahsediyor, yalnız demek ki gerçekten çok anlatası var çorap söküğü gibi dökülmüş
ah ah seni en iyi ben anlarım ama benim halim daha beterdi
ablam açardı telefon önce bi "müsait misin?" derdi ama müsait değilim desen de anlatırdı. çok kalabalık bir aileye gelin gitti "şu şunu dedi bu bunu dedi" diye diye mahvetti beni zaten akrabalık ilişkilerini çözene kadar beynim yanardı "amcasının kızının dayısının halası" gibi şeyler...
bir gün olsun "sen nasılsın? hayat nasıl gidiyor? yeğenim nasıl?" diye sormamıştır. bir kere telefonda tam 2,5 saat psikolojik danışma hizmeti verdim
canıma tak dedi artık.
önce "bana şunu bunu anlatacaksan lütfen anlatma" diye kısa keserdim. sonra aramıza başka sebepten bir soğukluk girdi. geldiğinde gördüğümde iyi davranırım ama artık telefon muhabbetimiz yok çok şükür.
ablanın saracağı birileri olmazsa kurtuluşun yok canım.
müsait değilim desen de küsüyorlar.

Buna benzer geçenlerde bi konu okumuştum burada. Onu hatırladım yoksa sizin konunuz muydu bilmiyorum. Demekki sizinle konuşmak anlatmak hoşuna gidiyor. Çok konuşan insanları pek sevmem hep ben hep ben diyen insanları da. Allah yardımcınız olsun.

Haklısınız ben okurken yoruldum

Bunun bi de telefonda knsmasi var :) yok eltisinin bebeği yok kaynvalidesi nin Elti ye altınları vs . Ya bebege sus ypck fikir istiyo veriyorum . Bu seferde 4 5 tane video atiyo tmm da bn napaym o videoları bilmemneleri kendin bak işte . Hazır bsey olur fikir almk icn atarsn tmm bakar soylerm de napayim ben onun yapılış videosunu bilmm nesini . Nebliym kiyafet alıyo atiyo hepsini . Fiyatlarını anlatiyo . Bi ayakkbi alms . Denediklerinide anlatiyo vs vs

Ay aman Yarabbi
Allah kolaylık versin cidden.

Bence orda olduğundan konuşmaya ihtiyacı var ama keske arada sizi de dinlese derdiniz sıkıntınız var mi diye sorsa bunlari yapıyorsa cok takma konuştuğu zaman evet de he de gec :) senden baska anlatacak kimsesi yok ki paylasima ihtiyaç duyuyo sanirim :) ama ne yalan söyleyeyim konusmalari okurken bende guldum

Bncede komik yani battaniyenin türünün yununun nasl olduğuna kdr yazms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…