- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ay kusura bakmayın nolur ama çokkk güldüm yaaSaka gibi yerinizde olsam anlamaası için hiç cevap vermezdim bi süre.Yani açar okurdum okunduğunu görürdü ama cevap vermezdim zamanla sorar nasılsa.Bide kırılmayın ama neden arkadaşı olmadığınında sebebi biraz ortada sanki:) söyleyince küsüyorsa çözüm cevap vermemekte.Sonra zamanla kendisi sorucak zaten neden cevap vermiyosun diye. Bence ne kadar yanlış yaptığını anlaması onun içinde çok iyi olur çünkü böyle birinin imkanı yok arkadaşı olamaz insanlar tahammül etmez yalnız kalır hep.
Yalnız konuşmaları kaldırın bence çünkü ablanızın kim olduğu anlaşılabilir, bariz isimler var ve anladığım kadarıyla kayınvalidesini çekiştirmiş.
Sorun olabilir bir şekilde.
Offff dediginizden bile vahim bir durummus bu vallahi ama güldüm de ne yalan söyleyim. .arka arkaya sızmış kelimeleri..sabır diliyorum size..Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
Offff dediginizden bile vahim bir durummus bu vallahi ama güldüm de ne yalan söyleyim. .arka arkaya sızmış kelimeleri..sabır diliyorum size..
Sakın sakın konuşup anlatsanız ona bu durumu hatta bu görüntüleri onada gösterin belki dank eder kafasına
Of ya evet bn de telefonda knusuyorum arkadaslarmla hc böyle olmuyo karsilikli sohbet ediyoruz hiç cnm sklmiyo amabu sseklde dayanamiyorum . Anlatinca da aliniyor diye anlatamıyorum . 3 hfta knsmadm hala ayni
Sen konusmamaya devam.Cevap verme yani kısa kısa bile olsa.Okudu yazmadı olsun.Soran olursa söylersin. Alınırsa alınsın bence kırılarak yada kırılmayarak eninde sonunda yaptığını anlarsa onun içinde daha iyiolur.Yoksa ömür boyu yalnızlık yani.
Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
Ama siz de "anladım"dan başka bir şey yazmamışsınız ki
Diycek bsey bulamadım bi de artık bunaldm ben bayadr böyle olduğu için . Zaten ben anladm desemde devam ettiği için sorun yok :)
Niye cvp vermiyorsun derse peki ne diyim
Haklısınız ben okurken yoruldum
Bunun bi de telefonda knsmasi var :) yok eltisinin bebeği yok kaynvalidesi nin Elti ye altınları vs . Ya bebege sus ypck fikir istiyo veriyorum . Bu seferde 4 5 tane video atiyo tmm da bn napaym o videoları bilmemneleri kendin bak işte . Hazır bsey olur fikir almk icn atarsn tmm bakar soylerm de napayim ben onun yapılış videosunu bilmm nesini . Nebliym kiyafet alıyo atiyo hepsini . Fiyatlarını anlatiyo . Bi ayakkbi alms . Denediklerinide anlatiyo vs vs
Bence orda olduğundan konuşmaya ihtiyacı var ama keske arada sizi de dinlese derdiniz sıkıntınız var mi diye sorsa bunlari yapıyorsa cok takma konuştuğu zaman evet de he de gec :) senden baska anlatacak kimsesi yok ki paylasima ihtiyaç duyuyo sanirim :) ama ne yalan söyleyeyim konusmalari okurken bende guldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?