- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
Bugün annm ona işte Zombie sıkılıyor ona bsey anltma dems yine ttartstk Ablmla . Dedi sen bunaliyormussun filan bnde iyi olmuş dediği alınma diye anltmiyordum bnde dedim alınma ama birşeyi 10 tane örnek verip anlatiyosun en ince ayrintsina kdr o yüzden skliyorum bnde sohbet etmk istyrm her şeyi anlat dinlerim ama sen çok ayrıntılı anlattn icn bunaliyorum biraz azalsan duz anlatsan dedim . O da sen söylesin sende bazen yapıyorsun bnm nerde ne dycegimi sana mi sorcam nerde uzatıp kisaltcagima senmi karar vercen yok insanlra değer vermiyosun filan dedi . Bnde nerelere çektin yine bu şekilde anlasamayz ben elestride bulundum on kere örnek vermeden anlat gerizekalı değilim anliyabiliyorum o yüzden in kez aynı şeyi dnliyince skliyorum düzgünce bir kez anlat herseyi dinlerm dedim . Ama malesef yine anlamadi begenmiyosan knsma dedi . Bnde ama bu seklde nasl muhbbt etcez ben kkötü bsey demedmki ndn aliniyor sun dedim bu şekilde bir yere varamayz dedim o dvm etti sanami sorcm filan bnde yeter ya dedim sormazsan knsmayz dedim yüzüme kpatti ne olck byle anlamiyorbu ne ya..
cidden dediğin kadar varmış. Ne diyeyim zevk alıyor demek ki.
ay şunun için tartıştığına değmez bile ya. Okuma ara sıra "anladım " yazmışsın ya aynen devam et.Bugün annm ona işte Zombie sıkılıyor ona bsey anltma dems yine ttartstk Ablmla . Dedi sen bunaliyormussun filan bnde iyi olmuş dediği alınma diye anltmiyordum bnde dedim alınma ama birşeyi 10 tane örnek verip anlatiyosun en ince ayrintsina kdr o yüzden skliyorum bnde sohbet etmk istyrm her şeyi anlat dinlerim ama sen çok ayrıntılı anlattn icn bunaliyorum biraz azalsan duz anlatsan dedim . O da sen söylesin sende bazen yapıyorsun bnm nerde ne dycegimi sana mi sorcam nerde uzatıp kisaltcagima senmi karar vercen yok insanlra değer vermiyosun filan dedi . Bnde nerelere çektin yine bu şekilde anlasamayz ben elestride bulundum on kere örnek vermeden anlat gerizekalı değilim anliyabiliyorum o yüzden in kez aynı şeyi dnliyince skliyorum düzgünce bir kez anlat herseyi dinlerm dedim . Ama malesef yine anlamadi begenmiyosan knsma dedi . Bnde ama bu seklde nasl muhbbt etcez ben kkötü bsey demedmki ndn aliniyor sun dedim bu şekilde bir yere varamayz dedim o dvm etti sanami sorcm filan bnde yeter ya dedim sormazsan knsmayz dedim yüzüme kpatti ne olck byle anlamiyor
ay kusura bakmayın da ablanız çekilecek çile değilmiş. medenice yaklaşmışsınız ama olayı sana mı sorcama kadar getirmiş. sizle konuşuyosa size soracak tabi.
o size yazana kadar yazmayın bence.
Uzun sre benimle knşmak istemiyormuş öyle deyip yüzüme kapattı telefonuda . Bu şekilde hallolmadıki yani hayatmızın sonuna kdr küs mü kalcaz biz . bu durumu halletmek için düzgünce konuştum ama yine söylediğm gibi sen şöylesin sen böylesin sende şunu yapıyorsun sende zaten böyle bir insanına bağladı .ay şunun için tartıştığına değmez bile ya. Okuma ara sıra "anladım " yazmışsın ya aynen devam et.
Bunun çözümü yok bence.
Vakti bol, depresyonda, anlatarak ya da yazarak rahatlıyor. Ablanı seviyorsan takma kafaya, arada hehe de geç, kapatıyorum işim var de kapat; bozulmaz da ablan. Bana saf iyi niyetli biri gibi geldi yazdıklarına bakınca. Ablam/kız kardeşim yok özendim belki de...
Bugün annm ona işte Zombie sıkılıyor ona bsey anltma dems yine ttartstk Ablmla . Dedi sen bunaliyormussun filan bnde iyi olmuş dediği alınma diye anltmiyordum bnde dedim alınma ama birşeyi 10 tane örnek verip anlatiyosun en ince ayrintsina kdr o yüzden skliyorum bnde sohbet etmk istyrm her şeyi anlat dinlerim ama sen çok ayrıntılı anlattn icn bunaliyorum biraz azalsan duz anlatsan dedim . O da sen söylesin sende bazen yapıyorsun bnm nerde ne dycegimi sana mi sorcam nerde uzatıp kisaltcagima senmi karar vercen yok insanlra değer vermiyosun filan dedi . Bnde nerelere çektin yine bu şekilde anlasamayz ben elestride bulundum on kere örnek vermeden anlat gerizekalı değilim anliyabiliyorum o yüzden in kez aynı şeyi dnliyince skliyorum düzgünce bir kez anlat herseyi dinlerm dedim . Ama malesef yine anlamadi begenmiyosan knsma dedi . Bnde ama bu seklde nasl muhbbt etcez ben kkötü bsey demedmki ndn aliniyor sun dedim bu şekilde bir yere varamayz dedim o dvm etti sanami sorcm filan bnde yeter ya dedim sormazsan knsmayz dedim yüzüme kpatti ne olck byle anlamiyorBenim adresimi ver en iyisi. Ben sabirliyimdir dinlerim. Yazsin dursun
yok ya..Kimle konuşacak yoksa bu kadar?Uzun sre benimle knşmak istemiyormuş öyle deyip yüzüme kapattı telefonuda . Bu şekilde hallolmadıki yani hayatmızın sonuna kdr küs mü kalcaz biz . bu durumu halletmek için düzgünce konuştum ama yine söylediğm gibi sen şöylesin sen böylesin sende şunu yapıyorsun sende zaten böyle bir insanına bağladı .
yok ya..Kimle konuşacak yoksa bu kadar?
Kimse dinlemez ki ablanı.
cidden bak dayanılacak gibi değil.
sen kıracak bır sey soylememıssın. sakınlesınce arar. abla ya sımdı o akıl vermen , laf solemen hosuna gıtmez.Bugün annm ona işte Zombie sıkılıyor ona bsey anltma dems yine ttartstk Ablmla . Dedi sen bunaliyormussun filan bnde iyi olmuş dediği alınma diye anltmiyordum bnde dedim alınma ama birşeyi 10 tane örnek verip anlatiyosun en ince ayrintsina kdr o yüzden skliyorum bnde sohbet etmk istyrm her şeyi anlat dinlerim ama sen çok ayrıntılı anlattn icn bunaliyorum biraz azalsan duz anlatsan dedim . O da sen söylesin sende bazen yapıyorsun bnm nerde ne dycegimi sana mi sorcam nerde uzatıp kisaltcagima senmi karar vercen yok insanlra değer vermiyosun filan dedi . Bnde nerelere çektin yine bu şekilde anlasamayz ben elestride bulundum on kere örnek vermeden anlat gerizekalı değilim anliyabiliyorum o yüzden in kez aynı şeyi dnliyince skliyorum düzgünce bir kez anlat herseyi dinlerm dedim . Ama malesef yine anlamadi begenmiyosan knsma dedi . Bnde ama bu seklde nasl muhbbt etcez ben kkötü bsey demedmki ndn aliniyor sun dedim bu şekilde bir yere varamayz dedim o dvm etti sanami sorcm filan bnde yeter ya dedim sormazsan knsmayz dedim yüzüme kpatti ne olck byle anlamiyor
sen kıracak bır sey soylememıssın. sakınlesınce arar. abla ya sımdı o akıl vermen , laf solemen hosuna gıtmez.
sınırı gecınce yazar herhalde. normal abla yazar
Ablam saf değil cin gibidir .
Bugün annm ona işte Zombie sıkılıyor ona bsey anltma dems yine ttartstk Ablmla . Dedi sen bunaliyormussun filan bnde iyi olmuş dediği alınma diye anltmiyordum bnde dedim alınma ama birşeyi 10 tane örnek verip anlatiyosun en ince ayrintsina kdr o yüzden skliyorum bnde sohbet etmk istyrm her şeyi anlat dinlerim ama sen çok ayrıntılı anlattn icn bunaliyorum biraz azalsan duz anlatsan dedim . O da sen söylesin sende bazen yapıyorsun bnm nerde ne dycegimi sana mi sorcam nerde uzatıp kisaltcagima senmi karar vercen yok insanlra değer vermiyosun filan dedi . Bnde nerelere çektin yine bu şekilde anlasamayz ben elestride bulundum on kere örnek vermeden anlat gerizekalı değilim anliyabiliyorum o yüzden in kez aynı şeyi dnliyince skliyorum düzgünce bir kez anlat herseyi dinlerm dedim . Ama malesef yine anlamadi begenmiyosan knsma dedi . Bnde ama bu seklde nasl muhbbt etcez ben kkötü bsey demedmki ndn aliniyor sun dedim bu şekilde bir yere varamayz dedim o dvm etti sanami sorcm filan bnde yeter ya dedim sormazsan knsmayz dedim yüzüme kpatti ne olck byle anlamiyor
Boşver anlamasın
Allah ablanı yanından eksik etmesin
Bende de var bir tane, açarım telefonu napıyosun bile demeden inciğini cinciğini bildiğim kedilerin neler yaptığını anlatır, kah neşeli kah hüzünlü kedilerden başka konusu yoktur, Rabbim eksikliğini göstermesin, orada bir ses olsun da varsın boş konuşsun hiç sorun değil. Sende çok yerme ablanı, al eline bir saksı çiçek dayan kapıya, muhabbete geldim de öp, kokla missss, abla gibisi var mı yaa
Ben de kardesimden uzaktayim o baska yerde okuyor ben farkli yerde calisiyorum evliyim. Bir sorunum oldugunda ilk aradigim kisi kardesimdir. En kotu zamanlarimda hep yanimda oldu cok sukur. Ben onu bilirim mesela asiri konusmayi sevmez. Konu neyse konusup bitirir. Ben ona gore daha cok konussam da fazla bunaltmam cunku sevmedigini bilirim. Konuyu acarim amacim onun fikrini almaktir karsilikli konusuruz fikrini alirim vs. Sonra kapatiriz. Ablan belli ki seni bu konuda tanimiyor. Gereksiz seyleri arka arkaya anlatip durmus. Bence internetini surekli acik tutma. Her seferde sana ulasamasin. Arada bir konusacak sekilde cevap ver. Baktin ki cok uzatiyor tamam abla biraz isim var acil kapatmam lazim sonra konusalim falan diyip kapat bir kac sefer boyle yap. Yoksa cekilir dert degil.
Ablanızın meslegi varmı öğretmenlik gibi. Insanlara devamlı birşey anlatan mesleklerde bu oluyo. Bende bi ara baya bozmuştum, sanki karşımdaki anlamıyor gibi devamlı açıklama çabasına girmiştim. Sonra farkına vardım düzelttim. Ablanın ki biraz aşırı kaçmış ama mesleğin etkisi olabilir diye düşünuyorum.
ne kadar güzel anlatmışsınız..Boşver anlamasın
Allah ablanı yanından eksik etmesin
Bende de var bir tane, açarım telefonu napıyosun bile demeden inciğini cinciğini bildiğim kedilerin neler yaptığını anlatır, kah neşeli kah hüzünlü kedilerden başka konusu yoktur, Rabbim eksikliğini göstermesin, orada bir ses olsun da varsın boş konuşsun hiç sorun değil. Sende çok yerme ablanı, al eline bir saksı çiçek dayan kapıya, muhabbete geldim de öp, kokla missss, abla gibisi var mı yaa
ne kadar güzel anlatmışsınız..
Evet öğretmen olduktan snra böyle oldu çok iyi tespit gerckten . Ama bunu duzeltmk yerine bnmle tartsiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?