Bir türlü cozemedim bu sorunu ..

Ben bu kadar uzun şeyler yazsam ve karşımdaki "tamam, anladım" gibi kısa cevaplar yazsa bir daha ona yazmam.
Kardeşim de olsa.
Demek ki yalnız hissetmiş kendisini.
Keşke benim de ablam ya da kızkardeşim olsa da beni de bunaltsa.
Hem ben sorunların net konuşmalarla çözülebileceğine inanan insanlardanım.
Rahatsız oluyorsanız direk söyleyin.

Ayni benim ablam. Sadece ne yaptigini anlatir, ben nasilim, oldum mu kaldim mi asla ilgilenmez. Kac kez uyardim hala sen nasilsin diye sormuyor. Cozumu yok maalesef, istersen o yazarken sen de ayni anda yaz veya konuş. Kendini sen de zorla dinlet.

Vakti bol, depresyonda, anlatarak ya da yazarak rahatlıyor. Ablanı seviyorsan takma kafaya, arada hehe de geç, kapatıyorum işim var de kapat; bozulmaz da ablan. Bana saf iyi niyetli biri gibi geldi yazdıklarına bakınca. Ablam/kız kardeşim yok özendim belki de...

Bugün de annmle knsms annm çok sinirliyms onu ayrıntılı anlattı yetmiyor gibi bi de telefon kmsmalarini kaydetms anlattgi yetmiyor gibi bi de kaydida dinletymmi diyo zaten ayrıntılı anlattn istemiyorum dedim zaten snde hc musait deglsn dedi bnde tmm da istemiyorum dedm kpatti . Yetti artik ya biktirdi beni . Enistem in arkadasiyla markete gtmsler cocugun neler aldığını 5 kez söyledi yok cips alms bilmm ne yok bal alms filan . Ya bnane enistem in arkadaşından ne aldgindan . Zorla dinletiyo bi de dinlemek istemiyorum diyorum zaten anlattn bu seferde hyr dnliyceksn diyo

ayy cok sınır bozucu
hep1 kelıme etmıssın o yuz kelıme etmıs
bence ısım var musaıt degılım de bundan sonra

Ay ayrıldım yaa.... ay benimde aynı böyle bir arkadaşım var... O konusuyo ya (durumları zaten tıpa tıp) telefonu bırakıyorum gidiyorum kahve yapiyorum... Bi 5 dk falan gecmiş oluyor dönüyorum bakıyorum hala konuşuyor... Az hı hı diyorum sonra gidiyorum yemek koyuyorum geliyorum bakıyorum gene konusuyo... Sonra telefon kapaniyo zaten malesef bu duruma bi care yok...

Bugün de telde annmle knsms annm snirliyim de onu enince aayrintsina kdr anlattı bi de diyo ki konuşma ksydimizida dnltcm dur filan cildrdm

Bugün de telde annmle knsms annm snirliyim de onu enince aayrintsina kdr anlattı bi de diyo ki konuşma ksydimizida dnltcm dur filan cildrdm
Ooooo bayaaa bi profesyonele dönmüş.... Planlı programlı çalışıyor...Ses kayıtları falan.... ay allah yardimcin olsun... Bak benim arkadasiminda cocugu var 8 aylik falan adamin konusurken hic gozu gormuyo cocugu... ay allah yardimcin olsun ne diyimmm istersen münasip bi dille kırmadan (nasıl yapıcan bilmiyorum ama ) konuş... Belki bi derece insafa gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…