- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
:) Allah size sabır versinEki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
ay çok süper ya. valla güldüm ama cidden çok fenaymış. siz hmmm ok diyosunuz ama ısrarla devam ediyo. e anlamıyor demek ki? ben olsam anlarım kim olsa anlar ama ablanız anlamıyor belli ki. açık açık söyleyin diycem. abla çok uzun konuşuyosun, mesaj sesinden rahatsız oluyorum, abla bu ayrıntıları bilmeme gerek var mı vs diye. valla et tırnaktan ayrılmaz ama bu çok fenaymış
ayy cok sınır bozucu
hep1 kelıme etmıssın o yuz kelıme etmıs
bence ısım var musaıt degılım de bundan sonra
ablan teknolojiyle yenimi tanıştı
Ay ayrıldım yaa....Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
Ay ayrıldım yaa....ay benimde aynı böyle bir arkadaşım var... O konusuyo ya (durumları zaten tıpa tıp) telefonu bırakıyorum gidiyorum kahve yapiyorum... Bi 5 dk falan gecmiş oluyor dönüyorum bakıyorum hala konuşuyor... Az hı hı diyorum sonra gidiyorum yemek koyuyorum geliyorum bakıyorum gene konusuyo... Sonra telefon kapaniyo zaten malesef bu duruma bi care yok...
Bebek olsun daha da artar bu. Kustu ağladı gece uyumadı. Detaylar detaylar..
Söyle tabi. Açık olmakta fayda var. Ben sabredemezdim bu kadar.Yandm ya ben . Telefnda soylesemmiki artık yeter diye
Ooooo bayaaa bi profesyonele dönmüş.... Planlı programlı çalışıyor...Ses kayıtları falan....Bugün de telde annmle knsms annm snirliyim de onu enince aayrintsina kdr anlattı bi de diyo ki konuşma ksydimizida dnltcm dur filan cildrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?