Bir türlü dinmek bilmeyen kanamalarım ve ikiz gebeliğim..

sevdelinka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
191
3
116
Kütahya
Hamileliğimin 12. haftasına kadar 4üzlerimle devam ettiğim için gün içinde, kimi zaman kanama, kimi zaman kahverengi leke tarzında geliyordu. Ama geçen hafta 2 bebeğimin sonlandırılma işleminden sonra aşırı yoğun kanamalarım olmaya başladı. Kimi doktor 'oooo bu olmaması gereken bir durum' diye kalanlarında düşeceği gözüyle bakıyorlar. Kimisi de 'işlem yapıldı normal bu kanamalar' diyorlar. Artık hangisine inanacağıma şaşırdım. Hergün acildeyiz.Tam azalıyor kanamalarım 'oh bitiyor diyorum' yeniden fazlalaşıyor.. Bugün sabah kalktım, yatakta dahil olmak üzere her yer kan olmuş. Eyvah dedim düşük başladı sanırım. Hemen burada takibimi yapan doktora gittim. Ultrasyonda maşallah her şey normal.. Rahim ağzında açılma yok. Bebekler maşallah sağlıklılar. Ama kanamam çok fazla bugün. Hemde adet sancısı gibi zaman zaman sancılarım giriyor. Öğleden sonra da parça düşürdüm sandım. Yine acile koştuk bebeklerim düştü diye. Ama maşallah yine onlarda bir şey yok. Onlar gayet sağlıklı çok şükür. Kanamam bir türlü geçmedi gitti sürekli beni korkutup duruyor Progestan kullanıyorum, hiç ayakta kalmıyorum ama neden oluyor anlamadım

senin diger konunu okumustum.
keske aldirmasaydin diger ikisini cok üzüldüm.
rabbim kalan ikizlerini sana bagislasin insallah.
bencede kanamalarin normal sonucta bi operasyon gecirdin.
allah yardimcin olsun...

kadıncağız zaten zar zor redüksiyon yaptırmış olmuş bitmiş
aldırmasaydın ne demek ya
gelip burda saçma sapan moralini bozmanın alemi ne
ayrıca önceden de kanaması varmış düşecekti belki de hepsi
ikiz gebelik bile riskliyken dördüz çok tehlikeli hepsini birden kaybedebilirdi.
arkadaşım geçmiş olsun bol bol dinlen.
daha ilk trimester yeni bitmiş zamanla belki azalır kanamaların

kanamalarının devam etmesine üzüldüm. bebekler sağlıklı ama doktorlar neden önlem almıyorlar neden hastaneye yatmıyorsun serum felan takmıyorlar. canım ihmale gelmez sen başka bir doktora daha git bari. benim doktorum az bi kanamada rapor verdi yatacaksın dedi. allah korusun diğer bebişleirni kaybetme korkusu bile yeter sen tedbirini alda. operasyon oldu ama dinmesi gerekmezmi şimdiye kadar. inşallah bebişleirne bişey olmaz geçmiş olsun

Tamamen katılıyorum, öyle sürekli acile taşınmanın verdigi stres bile yeter dengeni bozmaya ki sen zaten ne badireler atlayarak geliyosun...

aradan nerdeyse 2 hafta geçecek ki dediğin gibi zaten çok zor karar verdim. Şuan kalan bebeklerimin derdindeyim gidenleri de böyle araya soktukları zaman iyice psikolojim bozuluyor.. Dediğin gibi 2iz bile zorken 4üz çok çok zordu. Hamileliğimin başından bu yana hep kanamam vardı 4ününde durması çok zordu. Sonlandırma olmadan önceki hafta anladım bunu. Allah kalan bebeklerime sağlık sıhhat versin inşallah.
Çok sağol canım zaten hiç kalkmıyorum hastane ve tuvalet harici.. İnşallah azalır..

Çapa'da dahil 3 hastaneye gittim. Hele bir hastanedeki bütün doktorlara ayrı ayrı gözüktüm. Ayrıca Kütahya'da ki doktorumla da telefonlaşıyorum sık sık.. Yani yapılacak bir şey olsa sanırım yapılırdı. Kanamalarımın biraz dinmesini bekliyorum bende. Kütahya'da ki doktorum ilk başta 3üzler çıkınca 'İStanbul'a git gel rahim ağzını dikicez 3 ayını tamamlayınca' demişti. Burada her gittiğim doktora soruyorum erken doğumu ve düşüğü önlüyomuş diye. Rahim ağzına bakıyorlar her hangi bir açılma veya incelme kısalma yok diyorlar.. Amin canım inşallah..

Tamamen katılıyorum, öyle sürekli acile taşınmanın verdigi stres bile yeter dengeni bozmaya ki sen zaten ne badireler atlayarak geliyosun...

Çok haklısın gerçekten bu stres bile yetiyor bana. Azaldığını gördüğüm zaman havalara uçuyorum. Bugün sabah yine azalmış gördüm mesela. Moralim falan o kadar iyi ki. Maşallah bitecek sanırım artık diyoruz. Sonra yine başlıyor. Umarım azalarak biter.. Dün parça düşürdüm sanıpta gittiğimde acile doktora durumumu anlatınca seni yatırmak zorundayım öyle takip edicez dedi. Sonra ultrasyona aldı. Ama ultrasyonda her şey çok sağlıklı olarak görünce maşallah yatırmadı. Yani üniversite hastanesi de diğer gittiğim özel hastanelerde yatırmaya gerek görmüyor..

Gecmis olsun, Allah ikizlerine saglik versin. Zaten doktor takibi altindasin eminim ki kendine dikkat ediyorsun bunun sonucunda Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.

cok haklisin sonradan pisman oldum ama degistirme imkanim olmadi yazdigimi.

kusura bakma konu arkadasim amacim seni üzmek degildi kesinlikle insallah kanaman durur biran önce morelini yüksek tut.
9 ay boyunca kanama gören bi arkadasim vardi saglicakla dogurdu.insallah sende saglicakla alirsin kucagina.

canım seni takip ediyorum..benim içimden geçeni söyleyeyim mi sen bu bebekleri Allah ın izniyle sağ salim kucağına alıcaksın..Allah ın diediği olur,bol bol dua et.ben tek hamilelik yaşadım ve senin anlattıklarını yaşadım hastanede yattım evde yattım işe gidemedim..bulantılar baş ağrıları şekerim yüksek çıktı,neler neler....sonunda minik kızımı kucağıma aldım ve tam 1 yaşında bugün...gönlünü ferah tut..Allah ömür verdiyse yaşayacaktır zaten..senin için duacıyımmm..

inşallah canım bende sağlıkla kucağıma alırım ikizlerimi..

Ayy inşallah. Herkes öyle diyor benimde içimde sağlıkla doğacaklarmış gibi geliyor ama yine de işte bi korku hep içimde duruyor. Maşallah Allah bağışlasın kızını.. Çok sağol canım..

canım her şey yoluna girer merak etme bak bebişlerin sağlıklı endişeleecek bir şey yoktur Yaradan Rabbim sana ve iki meleğine sağlıklı günler nasip etsin hç meraklanma onlar senin tutunduğun gibi olnlarda sana tutunurlar kanaman da geçicek elbette sonuçta vücudun bir şok yaşadı bunu da atlatıcak sen iyi ol moralin yerinde olsun ki iki meleğin sana sımsıkı tutunsun...

canım sakın moralını bozma bende aynı senın gıbıyım devamlı kanamam var her gun doktorlarda kaldım yattıgım yerde bıle kanamam oluyordu bır haftadır durdu ama hep moralını yuksek tut allahın ıznıyle bebışlerımızı alacaz kucagımıza umudumuzu hep yuksek tutalım...

Canım benim bu topıcte buldum seni :) çünkü merak ediyordum,aradım.. Iyi olupta bebişlerini kucağına sağ salim alman için inan dua ediyorum ...

İnşallah canım benim.. evet çok dğru diyorsun ben onları hiç bırakmak istemiyorum bütün sebeplere yapışıyorum, inşallah onlarda beni bırakmazlar.. biraz daha azaldı çok şükür kanamalarım. bitecek diye ümitle bekliyorum..

ayyy okuyunca hemen anneme seslendim 'anneeeeeeeee benim gibi biri daha varmış' diye :) inşallah benimde öyle biter. geçen cumartesi aşırı bir kanamam olmuştu. ondan sonra artık azalarak devam etti. sanki bitecek gibi duruyor ya bakalım inşallah benimki de biter.. inşallah canım sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım. Allah tüm isteyenlerede bir an evvel hayırlısıyla nasip etsin..
Canım benim bu topıcte buldum seni :) çünkü merak ediyordum,aradım.. Iyi olupta bebişlerini kucağına sağ salim alman için inan dua ediyorum ...

aaa canım benim nasılsın? nasıl oldun aşılamayı yaptırdın mı? inşallah canım ya çok teşekkür ederim..

selam cnm nasılsın toiğini ziyaret edeyim dedim:))

ayy hani demiştim ya akıntım var kahverengi oda gitti doktorumu aradm yrn gell üstüne görme olabilir dedi ayy feci heyecan yaptım hee inşallah bebeğim bnmledir yaa(

hoşgeldinn canımm :))
ayyyy evet ya üstüne görme olma ihtimali çok yüksek o zaman ayyyy inşallah inşallah :) doktordan döner dönmez hemen yaz bana da merak ediyorum :) güzel haberlerle gel inşallah canım..

hoşgeldinn canımm :))
ayyyy evet ya üstüne görme olma ihtimali çok yüksek o zaman ayyyy inşallah inşallah :) doktordan döner dönmez hemen yaz bana da merak ediyorum :) güzel haberlerle gel inşallah canım..

inşallah canm yaaa inşallahh heyecandan uyuyamadmda ama doktora gtmemeye karar verdk eşimle kendim test alıp yapcam bu arada akıntımda kesildi tertemizim inşallah bebeğim vardr kist fln yokturr:18:

inşallah canm yaaa inşallahh heyecandan uyuyamadmda ama doktora gtmemeye karar verdk eşimle kendim test alıp yapcam bu arada akıntımda kesildi tertemizim inşallah bebeğim vardr kist fln yokturr:18:

varsa zaten çıkar testte silikte olsa.. Ama çıkmazsa bence muhakkak git canım çünkü Allah korusun kist falan varsa en azından hemen onun için ilaç kullanmaya başlarsın. Bir sonraki adet zamanına aşılama ilaçlarını kullanabilirsin. Ama inşallah artık hiç gerek kalmaz bunlara ya çift çizgiyi görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…