- Konu Sahibi sevdelinka
-
kanamalarının devam etmesine üzüldüm. bebekler sağlıklı ama doktorlar neden önlem almıyorlar neden hastaneye yatmıyorsun serum felan takmıyorlar. canım ihmale gelmez sen başka bir doktora daha git bari. benim doktorum az bi kanamada rapor verdi yatacaksın dedi. allah korusun diğer bebişleirni kaybetme korkusu bile yeter sen tedbirini alda. operasyon oldu ama dinmesi gerekmezmi şimdiye kadar. inşallah bebişleirne bişey olmaz geçmiş olsun
kadıncağız zaten zar zor redüksiyon yaptırmış olmuş bitmiş
aldırmasaydın ne demek ya
gelip burda saçma sapan moralini bozmanın alemi ne
ayrıca önceden de kanaması varmış düşecekti belki de hepsi
ikiz gebelik bile riskliyken dördüz çok tehlikeli hepsini birden kaybedebilirdi.
arkadaşım geçmiş olsun bol bol dinlen.
daha ilk trimester yeni bitmiş zamanla belki azalır kanamaların
kanamalarının devam etmesine üzüldüm. bebekler sağlıklı ama doktorlar neden önlem almıyorlar neden hastaneye yatmıyorsun serum felan takmıyorlar. canım ihmale gelmez sen başka bir doktora daha git bari. benim doktorum az bi kanamada rapor verdi yatacaksın dedi. allah korusun diğer bebişleirni kaybetme korkusu bile yeter sen tedbirini alda. operasyon oldu ama dinmesi gerekmezmi şimdiye kadar. inşallah bebişleirne bişey olmaz geçmiş olsun
Tamamen katılıyorum, öyle sürekli acile taşınmanın verdigi stres bile yeter dengeni bozmaya ki sen zaten ne badireler atlayarak geliyosun...
Gecmis olsun, Allah ikizlerine saglik versin. Zaten doktor takibi altindasin eminim ki kendine dikkat ediyorsun bunun sonucunda Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.
kadıncağız zaten zar zor redüksiyon yaptırmış olmuş bitmiş
aldırmasaydın ne demek ya
gelip burda saçma sapan moralini bozmanın alemi ne
ayrıca önceden de kanaması varmış düşecekti belki de hepsi
ikiz gebelik bile riskliyken dördüz çok tehlikeli hepsini birden kaybedebilirdi.
arkadaşım geçmiş olsun bol bol dinlen.
daha ilk trimester yeni bitmiş zamanla belki azalır kanamaların
cok haklisin sonradan pisman oldum ama degistirme imkanim olmadi yazdigimi.
kusura bakma konu arkadasim amacim seni üzmek degildi kesinlikle insallah kanaman durur biran önce morelini yüksek tut.
9 ay boyunca kanama gören bi arkadasim vardi saglicakla dogurdu.insallah sende saglicakla alirsin kucagina.
canım seni takip ediyorum..benim içimden geçeni söyleyeyim mi sen bu bebekleri Allah ın izniyle sağ salim kucağına alıcaksın..Allah ın diediği olur,bol bol dua et.ben tek hamilelik yaşadım ve senin anlattıklarını yaşadım hastanede yattım evde yattım işe gidemedim..bulantılar baş ağrıları şekerim yüksek çıktı,neler neler....sonunda minik kızımı kucağıma aldım ve tam 1 yaşında bugün...gönlünü ferah tut..Allah ömür verdiyse yaşayacaktır zaten..senin için duacıyımmm..
Hamileliğimin 12. haftasına kadar 4üzlerimle devam ettiğim için gün içinde, kimi zaman kanama, kimi zaman kahverengi leke tarzında geliyordu. Ama geçen hafta 2 bebeğimin sonlandırılma işleminden sonra aşırı yoğun kanamalarım olmaya başladı. Kimi doktor 'oooo bu olmaması gereken bir durum' diye kalanlarında düşeceği gözüyle bakıyorlar. Kimisi de 'işlem yapıldı normal bu kanamalar' diyorlar. Artık hangisine inanacağıma şaşırdım. Hergün acildeyiz.Tam azalıyor kanamalarım 'oh bitiyor diyorum' yeniden fazlalaşıyor.. Bugün sabah kalktım, yatakta dahil olmak üzere her yer kan olmuş. Eyvah dedim düşük başladı sanırım. Hemen burada takibimi yapan doktora gittim. Ultrasyonda maşallah her şey normal.. Rahim ağzında açılma yok. Bebekler maşallah sağlıklılar. Ama kanamam çok fazla bugün. Hemde adet sancısı gibi zaman zaman sancılarım giriyor. Öğleden sonra da parça düşürdüm sandım. Yine acile koştuk bebeklerim düştü diye. Ama maşallah yine onlarda bir şey yok. Onlar gayet sağlıklı çok şükür. Kanamam bir türlü geçmedi gitti sürekli beni korkutup duruyorProgestan kullanıyorum, hiç ayakta kalmıyorum ama neden oluyor anlamadım
canım her şey yoluna girer merak etme bak bebişlerin sağlıklı endişeleecek bir şey yoktur Yaradan Rabbim sana ve iki meleğine sağlıklı günler nasip etsin hç meraklanma onlar senin tutunduğun gibi olnlarda sana tutunurlar kanaman da geçicek elbette sonuçta vücudun bir şok yaşadı bunu da atlatıcak sen iyi ol moralin yerinde olsun ki iki meleğin sana sımsıkı tutunsun...
canım sakın moralını bozma bende aynı senın gıbıyım devamlı kanamam var her gun doktorlarda kaldım yattıgım yerde bıle kanamam oluyordu bır haftadır durdu ama hep moralını yuksek tut allahın ıznıyle bebışlerımızı alacaz kucagımıza umudumuzu hep yuksek tutalım...
Canım benim bu topıcte buldum seni :) çünkü merak ediyordum,aradım.. Iyi olupta bebişlerini kucağına sağ salim alman için inan dua ediyorum ...
selam cnm nasılsın toiğini ziyaret edeyim dedim:))
ayy hani demiştim ya akıntım var kahverengi oda gitti doktorumu aradm yrn gell üstüne görme olabilir dediayy feci heyecan yaptım hee inşallah bebeğim bnmledir yaa (
hoşgeldinn canımm :))
ayyyy evet ya üstüne görme olma ihtimali çok yüksek o zaman ayyyy inşallah inşallah :) doktordan döner dönmez hemen yaz bana da merak ediyorum :) güzel haberlerle gel inşallah canım..
inşallah canm yaaa inşallahh heyecandan uyuyamadmdaama doktora gtmemeye karar verdk eşimle kendim test alıp yapcam bu arada akıntımda kesildi tertemizim inşallah bebeğim vardr kist fln yokturr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?