- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
- 363
- Konu Sahibi sevdelinka
-
Hamileliğimin 12. haftasına kadar 4üzlerimle devam ettiğim için gün içinde, kimi zaman kanama, kimi zaman kahverengi leke tarzında geliyordu. Ama geçen hafta 2 bebeğimin sonlandırılma işleminden sonra aşırı yoğun kanamalarım olmaya başladı. Kimi doktor 'oooo bu olmaması gereken bir durum' diye kalanlarında düşeceği gözüyle bakıyorlar. Kimisi de 'işlem yapıldı normal bu kanamalar' diyorlar. Artık hangisine inanacağıma şaşırdım. Hergün acildeyiz.Tam azalıyor kanamalarım 'oh bitiyor diyorum' yeniden fazlalaşıyor.. Bugün sabah kalktım, yatakta dahil olmak üzere her yer kan olmuş. Eyvah dedim düşük başladı sanırım. Hemen burada takibimi yapan doktora gittim. Ultrasyonda maşallah her şey normal.. Rahim ağzında açılma yok. Bebekler maşallah sağlıklılar. Ama kanamam çok fazla bugün. Hemde adet sancısı gibi zaman zaman sancılarım giriyor. Öğleden sonra da parça düşürdüm sandım. Yine acile koştuk bebeklerim düştü diye. Ama maşallah yine onlarda bir şey yok. Onlar gayet sağlıklı çok şükür. Kanamam bir türlü geçmedi gitti sürekli beni korkutup duruyorProgestan kullanıyorum, hiç ayakta kalmıyorum ama neden oluyor anlamadım
varsa zaten çıkar testte silikte olsa.. Ama çıkmazsa bence muhakkak git canım çünkü Allah korusun kist falan varsa en azından hemen onun için ilaç kullanmaya başlarsın. Bir sonraki adet zamanına aşılama ilaçlarını kullanabilirsin. Ama inşallah artık hiç gerek kalmaz bunlara ya çift çizgiyi görürsün :)
inşallah güzelim yaa bnm sbhları kalktığımda yataktaykende çok belim ağrıyor senn ağrıdı mı hçç
inşallah canım benim.. Evet çok dğru diyorsun ben onları hiç bırakmak istemiyorum bütün sebeplere yapışıyorum, inşallah onlarda beni bırakmazlar.. Biraz daha azaldı çok şükür kanamalarım. Bitecek diye ümitle bekliyorum..
Ayyy okuyunca hemen anneme seslendim 'anneeeeeeeee benim gibi biri daha varmış' diye :) inşallah benimde öyle biter. Geçen cumartesi aşırı bir kanamam olmuştu. Ondan sonra artık azalarak devam etti. Sanki bitecek gibi duruyor ya bakalım inşallah benimki de biter.. Inşallah canım sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım. Allah tüm isteyenlerede bir an evvel hayırlısıyla nasip etsin..
Aaa canım benim nasılsın? Nasıl oldun aşılamayı yaptırdın mı? Inşallah canım ya çok teşekkür ederim..
tam geçmedi canım. ama azalarak devam ediyor çok şükür. En azından cumaresinden bu yana hiç acile gitmedim bu sebepten ötürü. bu benim için büyük gelişme.. Amin inşallah canım..merhaba canım, inşaallah kanamayla ilgili sorununu atlatmışsındır.... Allah yardımcın olsun ve bebeklerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
ilk hamile kaldığımda benim karnımda su toplaması olmuştu ya o yüzden ağrılarım çok oluyordu karnım kocaman şiştiği için. Onunla mı alakalı yoksa hamilelikle mi alakalıydı bilemiyorum canım. Ama şimdi mesela bel ağrılarım var.. Sen naaptın test yaptın mı bugün?inşallah güzelim yaa bnm sbhları kalktığımda yataktaykende çok belim ağrıyor senn ağrıdı mı hçç
çok sağol canım.. O topiği okumamıştım. Ay sevindim ne yalan söyleyim ümit oldu inşallah bende sizler gibi sağlıkla sıhhatle bebişlerimi kucağıma alırım...sevdelinka inşallah bebeklerini kucağına alırsın ya başlıklarını görüyorum çok dua ediyorum ama yazmadan geçemedim inşallah için rahatlar.
muhakkak kendine dikkat et.şu anda takıldığımız 2012 başlığın sahibi gülizelif arkadaşımızında sebepsiz kanamaları olurdu.ama hamdolsun bebeklerini kucağına aldı.
o başlıkta daha birkaç arkadaş daha vardı sebepsiz kanamaları olup bebeklerini kucağına alan.sen allaha sığın dua nı et.
eğer herşey yolunda ise ve sebepsiz kanamaların var ise önemseme bebeklerin annesine sıkı sıkı tutunmuş demektir .
sen kendi sağlığını düşün.herhangi bir sorunda doktoruna bildir.
Ayy canım benim bir şey kalmamış cumaya. Hadi hayırlısı inşallah.. Bakmamıştım diğer topice bakayım.. Hiç korkma canım benim dediğim gibi korktuğun kadar sıkıntısı yok aşılamanın.. Muhtemelen cuma günü öğlen çağırmıştır aşılama için. Gece 12 de yaptıracağına göre çatlatma iğnesini.. Çünkü benimde gece 11 de yaptırmıştım iğneyi. Aşılama içinde 10 gibi burada olun demişti.. İnşallah tutar hayırlısıyla. Güzel haberlerle gelirsin. Doktorun dediği tarihten önce merak edipte kan testi yaptırma sakın ama canım. Ben o hataya düştüm. O çatlatma iğnesi zaten hcg değerini yükseltiyor ve aşılamadan sonra kan testi yaptırırsan hamileymişsin gibi çıkıyor. Sonrada düşmeye başlıyor değer.. Ben ilk aşılamamda hamile sanmıştım kendimi ve sonrasında çok üzülmüştüm..canımm iyiyim sağolasın işte günlerdir hastaneye gidip geliyoruz sürekli.. En son bugün gittim.. Gonal-f diye bi iğne vermişti dün itibariyle 6. Günümdü ve bitti. Bugün kontrole gittim durum iyi dedi dr. Ve cuma günü aşılama için randevu verdi.. :) umarım herşey yolunda gider ve hayırlısı olur..benim diğer topicte de sana bişeyler sormuştum.. Yine telaş sardı beni,korku ve panik.. Bu gece 12 de çatlatma iğnesini kullanıcam. Artık sonraına bakacaklar.. Doktorum %15 şansın var dedi,umarım o dilime girebilirim ....
Maşallah azalarak devam ediyor canım.. Gerçi önceleri de hep böyle azalıyordu, bitiyor sanıyordum sonra koştur koştur acile gidiyordum yoğun gelince.. Ama ilk defa maşallah cumartesiden bu yana hiç acile gitmedim. En çok bu kadar uzun gitmediğim oldu :) O yüzden umarım bitiyordur. Zaten kan renginden de döndü afedersin çamur gibi rengi aynı.. Umarım biter en kısa zamanda canım..Sevdacim, kanaman ne durumda canım? Merak ettim...
tam geçmedi canım. ama azalarak devam ediyor çok şükür. En azından cumaresinden bu yana hiç acile gitmedim bu sebepten ötürü. bu benim için büyük gelişme.. Amin inşallah canım..
ilk hamile kaldığımda benim karnımda su toplaması olmuştu ya o yüzden ağrılarım çok oluyordu karnım kocaman şiştiği için. Onunla mı alakalı yoksa hamilelikle mi alakalıydı bilemiyorum canım. Ama şimdi mesela bel ağrılarım var.. Sen naaptın test yaptın mı bugün?
çok sağol canım.. O topiği okumamıştım. Ay sevindim ne yalan söyleyim ümit oldu inşallah bende sizler gibi sağlıkla sıhhatle bebişlerimi kucağıma alırım...
Ayy canım benim bir şey kalmamış cumaya. Hadi hayırlısı inşallah.. Bakmamıştım diğer topice bakayım.. Hiç korkma canım benim dediğim gibi korktuğun kadar sıkıntısı yok aşılamanın.. Muhtemelen cuma günü öğlen çağırmıştır aşılama için. Gece 12 de yaptıracağına göre çatlatma iğnesini.. Çünkü benimde gece 11 de yaptırmıştım iğneyi. Aşılama içinde 10 gibi burada olun demişti.. İnşallah tutar hayırlısıyla. Güzel haberlerle gelirsin. Doktorun dediği tarihten önce merak edipte kan testi yaptırma sakın ama canım. Ben o hataya düştüm. O çatlatma iğnesi zaten hcg değerini yükseltiyor ve aşılamadan sonra kan testi yaptırırsan hamileymişsin gibi çıkıyor. Sonrada düşmeye başlıyor değer.. Ben ilk aşılamamda hamile sanmıştım kendimi ve sonrasında çok üzülmüştüm..
Maşallah azalarak devam ediyor canım.. Gerçi önceleri de hep böyle azalıyordu, bitiyor sanıyordum sonra koştur koştur acile gidiyordum yoğun gelince.. Ama ilk defa maşallah cumartesiden bu yana hiç acile gitmedim. En çok bu kadar uzun gitmediğim oldu :) O yüzden umarım bitiyordur. Zaten kan renginden de döndü afedersin çamur gibi rengi aynı.. Umarım biter en kısa zamanda canım..
Maşallah maşallah canım çok sevindim, bı arkadaşımla konuştum dün, tesadüfen öğrendim ki onunda kanamalı gecmis hamileliği, sonradan çamur gibi olmuş (sende aynı tanımı kullanıyorsun bak) ve kesilmiş, az az da olsa 20 gün bı ay surmuş o çamur kıvamıda, insallah seninkide en kisa sürede biter...yanlız o kan hapını fazla fazla kullanmış takviye amaçlı, aman sende kansiz falan kalma...
ayy canım benim buarada ben nedicem biliyo musun?? dün gece 12 de yaptıracaktım ya iğneyi .. gece 11:30a 3 tane saat alarmı kurum,ve uyuyakalmışım nasıl olduysa..ve 00:40ta yaptırdım iğneyi yani bi 40 dk ileri atmış oldu.şimdi ben cuma sabahtan gideceğim hastaneye ama önce saat 08:30 da eşiimden sperm alınacak,yıkanacak onlar falan tahmini 11:30 gibi aşılama yapılacak.. çatlatma iğnesinin biraz gecikmesi olumsuz etki yapmaz dimi?* yoksa kendimi affetmicem hiç
ayyy öyle zaten illa bi şey olur :) yok yok içini ferah tut doktorlar zaten 1 saat önce 1 saat sonra fark etmez diyorlar. çok geciktirmemişsin zaten içini ferah tut
Sevda abla 12. haftadayken böyle şikayetlerin varmış, şimdi cetvele göre 21.haftada görünüyorsun. N'asıl oldu durum? Ben yeni gördüm konuyu, merak ettim, bana baya dokundu :/
Oh çok geçmiş olsun, Allah'ım sana da bebişlerine de sağlık sıhhat versin inşallah abla ^^
anladığım kadarıyla iyisiniz sevdelinkacım bizde bebişleri büyütücez diye uğraşıp duruyoz 4 aylık oldular inşallah sende bugünleri görürsün sağlıcakla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?