Evet sperm testimizde de sayıda ve ileri hızda hiç bi şey yok %60 ın üzerinde ,morfoloji 4 çıktı normal dedi , ama varikosel muayene vs olmadı. 28 yaşında olsam inanın en baştan başlar hiç üşenmeden bir yol çizer düzenli ne yapılması gerekiyorsa yapardım. Ama şu an her ay lehime gidiyor gibi bir panik havası ve isteksizlik oluyor …Bende sizinle aynı durumdayım yaş 28 amh 1.77 20 aydır gebelik olmuyor.
Ama ben tek sorunun kadında olmadığını düşünüyorum şimdiye kadar hep kendi üstüme düştüm ama.
Eşimin morfolojisi 1 çıktı en son sperm testinde bence sperm kalitesi düşük olunca oda etkiliyor yumurta döllenmiyor.
Yarın için ürolojiye randevu aldık bakalım tekrar bi muayene olacak daha öncede varikosel başlangıcı var ama etkilemez denmişti bence etkiliyor.
Çünkü pcoslu kadınlar bile bi noktada hamile kalıyor bi şekilde yumurtlama oluyor
Rahim filmi çektirmedim bi o kaldı. Yıllardır sağlık anksiyetesi yaşıyorum anestezili deseniz bu sefer anesteziden korkuyorum ama öyle normal insanlarınki gibi korkmalar değil ..rahim filmi çektirdiniz mi?
Biz nerdeyse 1.5 senedir koşturuyoruz bir arpa boyu yol alamadık 2 aşılama yaptırdım tutmadı.Evet sperm testimizde de sayıda ve ileri hızda hiç bi şey yok %60 ın üzerinde ,morfoloji 4 çıktı normal dedi , ama varikosel muayene vs olmadı. 28 yaşında olsam inanın en baştan başlar hiç üşenmeden bir yol çizer düzenli ne yapılması gerekiyorsa yapardım. Ama şu an her ay lehime gidiyor gibi bir panik havası ve isteksizlik oluyor …
Çok iyi anlıyorum şimdi olmuyor ya dediğiniz gibi tüpte yaptırsam boşa gidecek gibi geliyor. Tüp bebek yaptırdığınıza göre rahim filmi vs de çektirdiniz .. Bazen bi kimyasal bari olsaydı en azından gebe kalabiliyorum derdim diyorum bazen de iyiki olmamış sevinip üzülmek daha zor gelirdi diyorum..Bende aynı dertten muzdaribim 37 yaşında evlendim 41 yaşındayim 4 senedir uğraşıyorum hiç korunmadım hiç de hamile kalmadım. Üstelik 1 aşılama 1 tubbebek yaptık olmadı.
Yaptırdık bütün testleri rahim filmi dahil sorun yok hiç bir şeyde tek sebep yaş ileri diyorlarÇok iyi anlıyorum şimdi olmuyor ya dediğiniz gibi tüpte yaptırsam boşa gidecek gibi geliyor. Tüp bebek yaptırdığınıza göre rahim filmi vs de çektirdiniz .. Bazen bi kimyasal bari olsaydı en azından gebe kalabiliyorum derdim diyorum bazen de iyiki olmamış sevinip üzülmek daha zor gelirdi diyorum..
Vajinal ultrasonla baktığında amh ın çok iyi ama gözümle gördüğüm asıl olandır foleküllerin azalmış dedi adetin 10. Günü 12 mm bir tane yumurtam vardı.. sonrada sonuçta bir yumurta lazım bize de dedi..Bence yaşa takılmayın amh ınız çok çok iyi benim bi arkadaşımın amh 1.36 7 8 ay ispnra hamile kaldı.
Üst komşum 38 yaşında hamile kaldı ama 1 yıl uğraştıktan sonra hemen olmamış.
Bende baştan gencim olur hemen adetlerim çok düzenli hiç bir sorun yok diye düşünürdüm ocakta 2 yıl dolacak artık
İleri diyorlar ama olmaz da demiyorlar..Yaptırdık bütün testleri rahim filmi dahil sorun yok hiç bir şeyde tek sebep yaş ileri diyorlar
Olmaz demiyor sizin yaş ileri olduğu için daha çok deneme yapmanız lazım tubbebek için yaşı genç olanlara göre şansınız daha az diyorlarİleri diyorlar ama olmaz da demiyorlar..
Gerçekten artık nasip işi olduğunu düşünüp salmaya karar verdim. Siz de öyle yapın ne yapalım zorla alamayız.
Kolay bi şeymiş gibi.Olmaz demiyor sizin yaş ileri olduğu için daha çok deneme yapmanız lazım tubbebek için yaşı genç olanlara göre şansınız daha az diyorlar
Yani onlara söylemesi kolayda biz o kadar parayı bulup tekrar tekrar deneme yapmamız zor tabiki.Kolay bi şeymiş gibi.
anlıyorum ama bakılması gerekiyor maalesef. kaldı ki hamile kalırsanız insallah orada da sezaryen, dolayısıyla anestezi alma ihtimaliniz var. bir sekilde üstesinden gelmeye calisin tedavilerle vsRahim filmi çektirmedim bi o kaldı. Yıllardır sağlık anksiyetesi yaşıyorum anestezili deseniz bu sefer anesteziden korkuyorum ama öyle normal insanlarınki gibi korkmalar değil ..
Merhaba yumurtlama olabilir ama yumurta kalitesi düşük olabilir. Bunun için de Instagram'dan araştırmanızı öneriyorum kilo probleminiz olmasa da vücudu gebeliği hazırlayan diyetisyenler var. Ben de bu ay onlardan biriyle çalışmaya başladım. Öne çıkaran hikayelerini mutlaka bakın tüp bebek bile deneyip olmayanlarınki bir iki ay içinde genelde oluyor hesabını ekliyorum aşağıyaEvet kızlar ben mesela, 39 yaşındayım 27 aydır gebelik elde edemedim hiç evladım yok.. Kan, hormon, sperm testleri normal, amh 2.95 ,pcos kist vs yok, adet düzenli yumurtlama oluyor …
Folik asitimi aylardır kullanıyorum ,sigara alkol tüketmem ,kilom ideal , düzenli ve temiz beslenirim ne yaptıysam gebelik olmuyor her ay hayal kırıklığı yaşamak çok yordu. Artık naparsam yapayım olmayacak gibi geliyor mesela biri bir şey tavsiye ediyor amaaaan diyorum nasılsa olmuyor. Ovulasyonla takip ediyorum , bazen takmayım diye hiç yapmıyorum, bitkisi avokadosu cevizi inciri balı ne biliyim ne faydalı dedilerse tüketiyorum .. Çok umutsuzum ileri tetkikler vs dene diyenler olacak ama onlara maddi manevi mental olarak hazırlığım maalesef yok. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl aşıyorsunuz bu aşamada..
Merhaba yumurtlama olabilir ama yumurta kalitesi düşük olabilir. Bunun için de Instagram'dan araştırmanızı öneriyorum kilo probleminiz olmasa da vücudu gebeliği hazırlayan diyetisyenler var. Ben de bu ay onlardan biriyle çalışmaya başladım. Öne çıkaran hikayelerini mutlaka bakın tüp bebek bile deneyip olmayanlarınki bir iki ay içinde genelde oluyor hesabını ekliyorum aşağıya
Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi (@dyt.handankucukcakiroglu) • Instagram fotoğrafları ve videoları
23K Takipçi, 109 Takip, 88 Gönderi - Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi'in (@dyt.handankucukcakiroglu) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Hayır normal diyet listesi veriyor kendisi diyetisyen. Hormon ve rutin kan tahlilinize göre ne yemeniz gerekiyor veya hangi takviyeleri almanız gerekiyor hepsini söylüyor. Çok memnun kalan olunca ben de damışmanlık almaya başladım. Bu hafta 3. Haftam. Listeleri gayet uygulanabilir ve besleyiciAaa çok teşekkür ederim bunu hemen araştırdım hatta mesaj bile attım dönüş bekliyorum. Normal bildiğimiz faydalı şeyler mi öneriyor kür gibi karışım macun vs mi yapıyor acaba bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?