Kiza bisey demeyim kardesinizle konusun. Bu arada kardesiniz isteyken falan kiz ne yapıyor annenizle evde mi oturuyor ne bicim is o oyle. Ben kayinvalidemde 3 gun kalmaya tahammul edemiyorum ki iyi kadindir bu kiz sıkılmiyor mu acayip is
sizin gelinler anormal yeminlekız nerde yatıp kalkıyor bu arada merak ettim
o kız size kaçmış ben sana diyim kaçtıysada evlensin mübarek 3 hafta düz durmak ne.Annemin evi 4 oda. Birini ona vermisler.
Bari dugun falan yapaydik. Oldu bittiye geldi resmen.
ben bilemedim ki bu çocuklar eğitimi ilk ailede mi alır yoksa sokakta mı alır? anlamadım cidden.Kucuk dilini yutmaniz icin son bir sey daha. Kizin babasi imam...
o kız size kaçmış ben sana diyim kaçtıysada evlensin mübarek 3 hafta düz durmak ne.
Bende 25 yaşındayım üniversite yeni bitti sayılır ailemin hersşeyden haberi vardı erkek arkadasımın ailesi tanısmak istedi ben istemedim gidip kalmak bir kenara herseyin zamanı var ayrıca ailesi duysa çok üzülür haberiniz vardı neden izin verdiniz diyebilir yada başına biriş gelse allah korusun sorumlusu siz olursunuz anladığım kadarıyla sorunlu biraz dikkatli olun ve gönderin derimBana kız kaçtı da haberiniz yok gibi geliyor. Önce kendi içinizden olan kardeşinize laf anlatmayı deneyin bence. Onunla bile bir iletişim sorununuz var.
iyi de annen nasıl kabul edebilir ki?Annemin evi 4 oda. Birini ona vermisler.
bende buna takıldım babam evde barındırmazdı misafir olarak bile ,bi otele yerleştirir ücretinide öderdik misafir diye..Benim anlamadığım anne babanın sözü bu kadar mı değersiz olurNasıl bu konuda anneniz babanız kestirip atamaz? Aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bana açıkçası garip geldi
ben bilemedim ki bu çocuklar eğitimi ilk ailede mi alır yoksa sokakta mı alır? anlamadım cidden.
Evde çok mu baskı altında ki bu kız üniye gelince dağıtanlardan.
Alkol sorunundan bahsetmişsin bir de size gelince böyle bir durum olmadı mı?
Benim anlamadığım anne babanın sözü bu kadar mı değersiz olurNasıl bu konuda anneniz babanız kestirip atamaz? Aile yapınız nasıl bilmiyorum ama bana açıkçası garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?