Aileden ayrı eve çıkmak.

Babanı kafese falan kapatırlar umarım! Anca kafes paklar gb

En çok annene kızdım, kendi boşanacak cesareti gösterememiş tutmuş sizi de aynı hayata mecbur etmeye çalışıyor. Bırakın herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşasın

Babanneye diyecek birşey bulamıyorum! Allah tez zamanda emanetini yoklasın diyorum.

Konu sahibi önce kimseye haber vermeden işinizi değiştirin sonra apart ayarlayıp aniden evden ayrılın. Bir gün daha beklemeyin. Elalemin canı cehenneme! Allah yardımcınız olsun

Annem boşanmaz demişsiniz. Ben annemi tek bırakıp gidemezdm. Artık çocuk değilsiniz baba baba da oda biyere kadar yani. Kendini savun anneni savun birazda sen sindirmeye calis. şiddet uygulamaya kalkarsa polise gitmekle tehdit et. Yada gideceksen anneni bırakma

Yerinizde olsam bir an önce ayrı eve çıkardım. İş için yakın mesafe bir yer buldugunuzu söyleyin. Ayrıca o evde sizin yüzünüzden de boş yere kavga cikarildigina göre siz gidince bir kısım kavga bitmiş olur.

Konunuzu okurken bu kadar daraldiysam sizi dusunemiyorum bile. Umarım hersey gönlünüzce olur...

Merhaba hanımlar.
Sabah ufak çaplı bir cinnet gecirdim ve kendimi buraya anca atabildim.

Soyle ki her seyde huzursuzluk cikaran kavga etmeyi aşırı seven bir babam var. Gecmis konularima bakabilirsiniz. Kalabalik tenha dinlemez her yerde kavga cikarir rezil eder bizi. Bayramda dugunde piknikte (farazi degil cidden) kavga cikarmisligi vardir. Tum herkes film izler gibi bizi izler, asla cevap verdirtmez cevap vermeye kalkarsak daha da cirkin boyuta tasinir olay.(piknikte tokat atmisti misal kardesim kolayi doktu ustume 'kizim dikkat et' dedim diye. Kizim diyemezmisim ben kim oluyormusum. Kizim dedim diye o... ilan etmisti beni)
Kucukken kaydiraktan dusup dizlerim kanadi ve agladim buna her çocuk gibi yasim 4 falan 5 yoktum. Bunun icin dayak yedim.
8 9 yaslarinda disim curumustu cektirmeye gittik agladim diye asagi inene kadar beni dovdu sonra da arabaya binip gitmisti beni orda birakip. Yuvaya goturmekle tehdit eder en ufak hareketimde esyalarimi lacivert sirt cantama doldurup arabaya bindirir yalvarana kadar bagirirdi bana. Kac kere kapisindan donduk bilmiyorum.
Ulkelerin baskentlerini ezberleyemedim ya da sasirdim diye dayaklar yedim, getirdigi siirleri ezberleyemedim diye ilkokul 1. Siniftayken dayaklar yedim.
Bu sekil bir cocukluktan sonra ergenlikte sevgilim oldu onun yuzunden yedigim dayaklari tahmin edersiniz.
14 yasindaki kardesim markete bile gitmek istemez cunku kavga edecek bir sey bukur ya bizimle ya ordaki adamlarla.
Yemek yemeye gitmistik de 3 adamla kavga etmisti yemegi yiyene kadar. Varın siz dusunun.Babamin simdi ki genel halinide tahmin etmekte zorlanmazsiniz diye dusunuyorum.
Durum bu. Babannemi ise cogunuz bilirsiniz o da tuzu biberi zaten.

Simdi soyle ki hanimlar bizim ailede hatta sulalede oyle ayri eve cikayim durumu yok. Ciksam cikacagim desem ortalik karisacak farkindayim ama psikolojim iyi degil ve bu gidisle daha fena olacak bunu biliyorum.
Maddi olarak sıkıntı yasayacagimi sanmiyorum. Ikinci universitemi okuyorum ve calisiyorum. Cogunlukla disarida yiyorum zaten yemegimi.
Bir aparta yerlesmeyi dusunuyorum ve apartida babama soylemeyecegim gelir rezillik cikarir ona eminim. Illa ki gideri kirasi olacak ama cok zorlanmayacagima eminim. Yemek yapmak ev isleri falan anladigim iyi yapabildigim konular.

Annemle konustuk annem gitmemden yana degil. Gidersem bi nevi tek kalacak annem babannem ve babam ikilisine karsi. Aklimi cok kurcaliyor bu durum. Ne yapmaliyim sizce?
Tum sulale bizi konusacak gidersem ona eminim ama psikolojim beter durumda. Sirf kavgadan o ortamdan uzak durmak adina sabah cikip aksam gec geliyorum ama yine takilacak bir sey buluyor...
Misal bu sabah telefonumda kulaklik takili kalmis aramis dayim onu duymadim diye o... ilan edildim ustume yurudu.

Ne yapmaliyim?

Babanızın tedavi görmesi lazım. Ben annenize de kızdım. Hadi babanız hasta, anneniz sizi neden korumamış? Keşke boşansaymış. Sizi üzmek istemem ama hala sizin mutluluğunuzu değil, kendini düşünüyor. Bari siz kendinizi düşünün.

Babanız taşındığınız yere veya iş yerinize vs gelirse, olay çıkarırsa, polis çağırıp, tutanak tutturup, savcılığa şikayette bulunun.

Taşınacak kadar güçlü değilseniz, iyi bir psikolog bulup, terapi alıp, güçlenip, öyle taşının. Aslında anneniz de psikoloğa gitse iyi olur. Belki o zaman boşanabilir.

Valla okuyunca babama şükrettim. Tanrı yardımcınız olsun... Ruh hastası manyak bir babanız var. Dayak iğrenç bir şey! Ne hakla yani! Ayrılacaksanız da yerinizi yurdunuzu söylemeyin, lan sen kim oluyorsun da diye kapınıza dayanıp akıl almaz şeyler yapabilir.

Annen nasıl bir anne çocuğuna böyle davranılmasına izin veriyor
Bence babanın yatarak tedavi olması lazım
Korkunç
Sende biran önce ayrıl o evden aklı başında çalışan birisin yağlı yemezse yavan yersin huzurunholur

Bence cik ayri eve ..
Ama o baba sen ayrı eve çıkınca insallah yeri göğü yıkmaz .
Evi tuttum ,eşyayı aldim deyince heee tamam o zaman demez ki. O evi senin tepene geçirir diye düşünüyorum ...
Nasıl olcak bu iş anlamadim .
Umarım bir yolunu bulursun.

Nasil bir pisikopat bu! Tovbe yarabbim!

Ayril bence de. Sakın tasindigin yerin adresini soyleme. Annene bile deme. Keza baban ona muhakkak soylettirir.

Allah kolaylik versin. Ne bicim bi baba bu. Gerci sifatta baba, gercekte canavar!

Kac kurtar kendini kardesim.

cidden çok iyi anlıyorum sizi yolda saçımı topluyorum diye 13-14 yaşındayken babamdan dayak yemişliğim var üstelik evde filan da değil yolda resmen ya. en azından tepkileri daha aza indirgemek için işi bahane etseniz? iş ev arası ne kadar uzak bilmiyorum ama yakın bir yerden ev buldum deseniz? ya da çok iyi bir iş bulmuş gibi yapsanız da ayrı eve çıksanız?

Annene söylersin kapım sana her zaman açık diye. Ayrılıp seninle yaşayabilir. İstemiyorsa kendi kararı ama sen kendini kurtar. Ruh sağlığın iyiye gitmez böyle devam ederse.

Merhaba hanımlar.
Sabah ufak çaplı bir cinnet gecirdim ve kendimi buraya anca atabildim.

Soyle ki her seyde huzursuzluk cikaran kavga etmeyi aşırı seven bir babam var. Gecmis konularima bakabilirsiniz. Kalabalik tenha dinlemez her yerde kavga cikarir rezil eder bizi. Bayramda dugunde piknikte (farazi degil cidden) kavga cikarmisligi vardir. Tum herkes film izler gibi bizi izler, asla cevap verdirtmez cevap vermeye kalkarsak daha da cirkin boyuta tasinir olay.(piknikte tokat atmisti misal kardesim kolayi doktu ustume 'kizim dikkat et' dedim diye. Kizim diyemezmisim ben kim oluyormusum. Kizim dedim diye o... ilan etmisti beni)
Kucukken kaydiraktan dusup dizlerim kanadi ve agladim buna her çocuk gibi yasim 4 falan 5 yoktum. Bunun icin dayak yedim.
8 9 yaslarinda disim curumustu cektirmeye gittik agladim diye asagi inene kadar beni dovdu sonra da arabaya binip gitmisti beni orda birakip. Yuvaya goturmekle tehdit eder en ufak hareketimde esyalarimi lacivert sirt cantama doldurup arabaya bindirir yalvarana kadar bagirirdi bana. Kac kere kapisindan donduk bilmiyorum.
Ulkelerin baskentlerini ezberleyemedim ya da sasirdim diye dayaklar yedim, getirdigi siirleri ezberleyemedim diye ilkokul 1. Siniftayken dayaklar yedim.
Bu sekil bir cocukluktan sonra ergenlikte sevgilim oldu onun yuzunden yedigim dayaklari tahmin edersiniz.
14 yasindaki kardesim markete bile gitmek istemez cunku kavga edecek bir sey bukur ya bizimle ya ordaki adamlarla.
Yemek yemeye gitmistik de 3 adamla kavga etmisti yemegi yiyene kadar. Varın siz dusunun.Babamin simdi ki genel halinide tahmin etmekte zorlanmazsiniz diye dusunuyorum.
Durum bu. Babannemi ise cogunuz bilirsiniz o da tuzu biberi zaten.

Simdi soyle ki hanimlar bizim ailede hatta sulalede oyle ayri eve cikayim durumu yok. Ciksam cikacagim desem ortalik karisacak farkindayim ama psikolojim iyi degil ve bu gidisle daha fena olacak bunu biliyorum.
Maddi olarak sıkıntı yasayacagimi sanmiyorum. Ikinci universitemi okuyorum ve calisiyorum. Cogunlukla disarida yiyorum zaten yemegimi.
Bir aparta yerlesmeyi dusunuyorum ve apartida babama soylemeyecegim gelir rezillik cikarir ona eminim. Illa ki gideri kirasi olacak ama cok zorlanmayacagima eminim. Yemek yapmak ev isleri falan anladigim iyi yapabildigim konular.

Annemle konustuk annem gitmemden yana degil. Gidersem bi nevi tek kalacak annem babannem ve babam ikilisine karsi. Aklimi cok kurcaliyor bu durum. Ne yapmaliyim sizce?
Tum sulale bizi konusacak gidersem ona eminim ama psikolojim beter durumda. Sirf kavgadan o ortamdan uzak durmak adina sabah cikip aksam gec geliyorum ama yine takilacak bir sey buluyor...
Misal bu sabah telefonumda kulaklik takili kalmis aramis dayim onu duymadim diye o... ilan edildim ustume yurudu.

Ne yapmaliyim?
çok üzüldüm senin için çık git ama istese seni bulur ve bu adam isterse bulacak kadar psikopat apart a gitsen illaki kimlik vereceksin, ev tutsan elektrik su açılışı yapacaksın yine kimlik vereceksin bence telaşlı bir şekilde polise gitmesi yeterli istediğiniz yaşta olun hayatından şüphe ediyorum der arama çıkartır komple şehir değiştirin para biriktirin bir arkadaşınıza gidin bir süre sonra polise gidip babanızın yaptıklarını anlatıp şikayetçi olun ulaşamasın

Böyle bir baba seni iş yerinde rezil rüsva eder, işten kovulup onun eline bakıp eve dönmen için her türlü pisliği show haline getirir orada. Zor bir durum, özelde çalışıyorsun sanırım tayinlik durumun olsa bas git derdim .

Canim varsin ayiplasin sulalen bir kere duzgun olsalardi babani ayiplar konusurlardi olur mu boyle yapilir mi cocuguna esine Allah annenin yardimcisi olsun canim ama bencede su durumda ayri eve cikman en mantıklısı en azindan senin ileride mutlu bir evlilik kurman icin ya da evlenmesen bile umutla mutlu baktigin bir hayatinin olmasi için boyle bir adim atman şart

Annem bosanmayi dusunmuyor dusunmesine ama gitmemi de istemiyor hic.. bilmiyorum oyle kararsizim ki..
anneni ve kardeşini de al çık derdim ama boşanmak istememesi üzücü.

bence çık. senin kendi başına dimdik yaşadığını görünce, belki annen de cesaret edip babandan ayrılır.

Allah yardımcın olsun.

Back
X