Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

yazan oldumu bilmiyorum ama kızın ailesine ulaşsanız. -- ben ayşenin okuldan arkadaşıyım okula gelmiyor kötü birşeymi var deseniz. hani en azında ailesi ne düşünüyor bunu bilirdiniz.

Valla isterse görümcelik olsun ama kaçtıysa da ailesi kaçtığını bilsin.
Değilse okula devam etmesi gerektiğini söylerler. Bir de kız bu kadar rahatsa ailenin de çok tepki vereceğini sanmıyorum gerçi. Belki onlar da rahat insanlardır.
Her insan bunu kolay kolay yapamaz çünkü.

yazan oldumu bilmiyorum ama kızın ailesine ulaşsanız. -- ben ayşenin okuldan arkadaşıyım okula gelmiyor kötü birşeymi var deseniz. hani en azında ailesi ne düşünüyor bunu bilirdiniz.

Ailesinin iletisim bilgilerini bilsem olabilirdi aslinda. Ama nereden bulurum ki?

O kız ailesinden izin alıp gelseydi bu ne biçim aile diyerek hiç istemezdim herhalde.

Ailesinin iletisim bilgilerini bilsem olabilirdi aslinda. Ama nereden bulurum ki?

kızın cep telefonu yokmu. uyuduğunda falan alsan illaki annem babam gibi bir numara bulursun.
Başkalarının özel eşyasını karıştırmak her nekadar hoş olmasada, mecbur kaldığın için göz yumabiliriz sana.

Ya peki ben de genç kızım, bir sürü masrafım oluyor.Kuaförü, giyimi, ıvır zıvırı falan...
Bu kızın masrafını kim çekiyor ya?

Bir de kardeşinizde de suç var. Benim sözlüm olsa bana okula git artık derdi. Direkt söylemese bile uygun dille anlatırdı.
Kızdan çekiniyor da olabilir ama bunu söyleyemiyorsa o olgunluğa ulaşmadıkları belli maalesef.

Oyle birsey yapmam, yapamam da... Elim ayagima karisir birsey beceremem.

Ya peki ben de genç kızım, bir sürü masrafım oluyor.Kuaförü, giyimi, ıvır zıvırı falan...
Bu kızın masrafını kim çekiyor ya?

Babam evdeki misafir kimsenin elini cebine attirmaz. Diger zamanlar ne yapiyor bilmiyorum.

Kardesim diyemese bile annem babam dedi. Yetmez mi?

Peki merak ettim anne babaniz cidden böyle birine gelin der mi?

Onu ben de bilmiyorum.

Bence siz bu kizi misafir olarak gormeyin artik,o da ailenin bir bireyi olmak uzere hizla ilerliyor.ben olsam rahat edemem ama oglumla bir kiz guzunden tartisacagima rahat etmeye calisirim.keyfine baksinlar ne diyeyim derim.yalnizca kiza ailene soyle kizim onlarda senin nerede oldugunu bilirlerse basimin ustunde yerin varr derim.yani ters bir hareketinizde erkek kardesin onun yaninda olur benden soylemesi sizinle dusman olur sizi istemez.artik yapacak birsey yok

Oyle birsey yapmam, yapamam da... Elim ayagima karisir birsey beceremem.

Babam evdeki misafir kimsenin elini cebine attirmaz. Diger zamanlar ne yapiyor bilmiyorum.

Kardesim diyemese bile annem babam dedi. Yetmez mi?

Onu ben de bilmiyorum.
Yeter tabi, benim demek istediğim evlilik olgunluğuna ulaşamadıkları. Yani anlattıklarınızdan böyle görünüyor.Kızın telefonundan bir şekilde alın annesinin numarasını. Madem dediğiniz halde gitmiyorsa sizde de pek seçenek kalmamış.

Amaç aileyle tanıştırmak bile olsa bu şartlar altında yatılı misafir olarak kalmamalıydı bence.
Keşke ailen bu konuda daha önceden sınır koymuş olsaydı kardeşin ona göre
günü birlik bir plan yapardı ya da farklı bir şeyler düşünürdü.

Kız bayağı rahat çıkmış yalnız. Sizin söylemenize alınması mümkün.
Kardeşin açık net konuşmalı okulunu ihmal ediyorsun bu kadar uzun kalışın ikimizin ailesi açısından da doğru olmaz artık diye, ona alınsa da çabuk unutulur barışırlar aşık neticede

bu nasıl yüzsüz bir kız yahu, git denildiği halde gitmeyip zorla kalmaya çalışıyor..
ablacım çok ağrıyacak başınız ilerde...

P
Bu olmaz
çok tehlikeli
kızı okuldan bile alabilirler
bütün güvenleri gider
yolu bu değil
başka bir şey olmalı

benimde iki oğlum var büyük 25 yaşında bi kızı alıp getirse ben şahsen kabul etmem kızın başına bişey gelse siz sorumlu oluşunuz anladığım kadarıyla elbebek gülbebek ağırlanıyor evde ben olsam ne yapar eder ailesine ulaşırdım bilmeye hakları var kızlarının nerde olduğunu evlenmek istiyorlarsada gidin isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…