Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar tam uc aydir deniyoruz ama bi turlu tutmuyor. Benden sonra evlenen kizlar coktan bebislerini kucagina aldilar bende bu duruma cok uzuluyorum. Sizde kac ay surdu? Ilk hamileliyimde dusuk yasadim :-( ben mi sabirsizim yoksa bi sorun mu var bilmiyorum...
Kizlar tam uc aydir deniyoruz ama bi turlu tutmuyor. Benden sonra evlenen kizlar coktan bebislerini kucagina aldilar bende bu duruma cok uzuluyorum. Sizde kac ay surdu? Ilk hamileliyimde dusuk yasadim :-( ben mi sabirsizim yoksa bi sorun mu var bilmiyorum...
sanırım 3 yıl demek istedin çünkü aksi taktirde senden sonra evlenen arkadaşların çocuklarını kucaklarına almış olamazlar..
eşin de sen de gittiniz mi doktora?
Evlendikten hemen sonra hamile kalanlarin bebesleri 6 aylik. Ben iki yildir evliyim ama 3 ay once korunmayi biraktik. Benim rahmimde miom var. Doktorum bisey olmaz diyo ama pek inanmiyorum. Herhalde doktorumu deyistiricem :-(
sanırım 3 yıl demek istedin çünkü aksi taktirde senden sonra evlenen arkadaşların çocuklarını kucaklarına almış olamazlar..eşin de sen de gittiniz mi doktora?
bu ayrıntıyı siz söyleyince farkettim. çok dikkatlisinizbenim beynim durdu bugün...:26: