Iş yerimde biri var kendisi 34 yaşında ben 26 yaşındayım. Başlarda kendimi çok kaptirmamaya çalıştım. Ama hayatımda uzun süre kimse olmadığı icin, sanırım yeni bir ilişkiye de acıktım o sıra, ilgisi hoşuma gitti ve konuşmaya başladık. Dikkatimi çeken beni huzursuz eden şeylerden biri benimle görüştüğünü kimseye bildirmemesiydi. Yani kimseyle paylaşmıyordu. Belki iş yerinde başka biri vardır diyeceksiniz ama yok. Herkes evli barklı kocaman insanlar. Diğer tavrı ise mesela 3-4 gün iyi konuşuyorduk sonra uzaklaşıyordu. Sonra tekrar geliyordu aynı şey yaşanıp gidiyordu. Gittiğinde sosyal medyasından baska kadınları ekliyordu. Dönsün diye ne ritüeller ne dualar ediyordum aptal kafam. Döndüğünde ben de her defasında kapımı açtım belki aptallıktı ama sevdim. Yine gitti 4 ay hiç konuşmadık 4 ay sonra geldi çok samimi davrandı bu sefer temkinli davrandım. Hemen samimi olmadım. 2 gün önce yüzyüze görüştük bana beni sevdiğini söyledi sarıldığında bu sefer samimi yaklaştığını hissettim. Sonra evlilik konusunu açtı. Bence ağzımı yokladı. Olumsuz veya olumlu bir şey söylemedim. Ama sanki hep gidecek gibi. Sanki eli hep kapı tokmağına gidiyor gibi hissediyorum. Bu arada o kadrolu ben degilim acaba bu yüzden mi kararsız kalıyor diyorum. Malum ekonomi sıkıntılı işi olan birini arayanları yadirgayamıyorum. Diyelim evlendik, bir sonumuzu göremiyorum. Aynı is yerindeyiz onu her gördüğümde bütün sinirim geçiyor içim eriyor sanki. Ama şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum is yerimi değiştirip tel nomu değiştirip birden ortadan kaybolup onu unutmak istiyorum. Bu bir çözüm olacak mi bilmiyorum. Çok üzüleceğim orası kesin. Ama bir son göremiyorum. Onu görmek bana iyi gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım, değerli fikirlerinize ihtiyacım var.❤
Düzeltme: arkadaşlar sunu soruyorum ortadan kaybolma fikri ise yarar mi siz olsanız bu olay karşısında ne yaparsınız görünce kendimi kötü hissediyorum