Bir türlü karşı koyamıyorum helpp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğum olsan seni eve bağlardım. “Hasta ruhlu birine ömür boyu gönüllü doktorluk yapsam mı kızlar yapmasam mı ne dersiniz :rolleyes:“ gibi bir soru olmuş konudaki soru. Yaşın da küçük değil be ablacım.
Bunun yasla ne alakasi var insan bazen duygularının etkisinde kalabilir etkileyici bir şey duymak iyi gelebilir.
Tamam her şeyin en mükemmelini siz biliyorsunuz . Iyi günler.

Iş yerimde biri var kendisi 34 yaşında ben 26 yaşındayım. Başlarda kendimi çok kaptirmamaya çalıştım. Ama hayatımda uzun süre kimse olmadığı icin, sanırım yeni bir ilişkiye de acıktım o sıra, ilgisi hoşuma gitti ve konuşmaya başladık. Dikkatimi çeken beni huzursuz eden şeylerden biri benimle görüştüğünü kimseye bildirmemesiydi. Yani kimseyle paylaşmıyordu. Belki iş yerinde başka biri vardır diyeceksiniz ama yok. Herkes evli barklı kocaman insanlar. Diğer tavrı ise mesela 3-4 gün iyi konuşuyorduk sonra uzaklaşıyordu. Sonra tekrar geliyordu aynı şey yaşanıp gidiyordu. Gittiğinde sosyal medyasından baska kadınları ekliyordu. Dönsün diye ne ritüeller ne dualar ediyordum aptal kafam. Döndüğünde ben de her defasında kapımı açtım belki aptallıktı ama sevdim. Yine gitti 4 ay hiç konuşmadık 4 ay sonra geldi çok samimi davrandı bu sefer temkinli davrandım. Hemen samimi olmadım. 2 gün önce yüzyüze görüştük bana beni sevdiğini söyledi sarıldığında bu sefer samimi yaklaştığını hissettim. Sonra evlilik konusunu açtı. Bence ağzımı yokladı. Olumsuz veya olumlu bir şey söylemedim. Ama sanki hep gidecek gibi. Sanki eli hep kapı tokmağına gidiyor gibi hissediyorum. Bu arada o kadrolu ben degilim acaba bu yüzden mi kararsız kalıyor diyorum. Malum ekonomi sıkıntılı işi olan birini arayanları yadirgayamıyorum. Diyelim evlendik, bir sonumuzu göremiyorum. Aynı is yerindeyiz onu her gördüğümde bütün sinirim geçiyor içim eriyor sanki. Ama şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum is yerimi değiştirip tel nomu değiştirip birden ortadan kaybolup onu unutmak istiyorum. Bu bir çözüm olacak mi bilmiyorum. Çok üzüleceğim orası kesin. Ama bir son göremiyorum. Onu görmek bana iyi gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım, değerli fikirlerinize ihtiyacım var.❤
Düzeltme: arkadaşlar sunu soruyorum ortadan kaybolma fikri ise yarar mi siz olsanız bu olay karşısında ne yaparsınız görünce kendimi kötü hissediyorum
Ben olsam o kapı tokmağini kafasina geçiririm.net
Caninizin, benliğinizin kiymeti mi yok iş değistirceksiniz yok tel no değiştirip ortadan kaybolacaksiniz!!!

Bunun yasla ne alakasi var insan bazen duygularının etkisinde kalabilir etkileyici bir şey duymak iyi gelebilir.
Tamam her şeyin en mükemmelini siz biliyorsunuz . Iyi günler.
Hayır ben mükemmel değilim. Hepimiz hayatımız boyunca uçurum kenarlarında yürümüşüzdür. Ben de yürüdüm. Şu anlattiginiz adam modeli bildiğimiz ruh hastası. Siz ise bu ilişkinin edilgen söz dinleyen her seferinde içeri buyur eden -bence o adama göre- kolay kizisiniz. Yapacağınız tek şey -ucurum kenarında gezerken benim de zamanında yaptığım şey buydu- iletişimi sıfıra indirmek. Engellemek. Her çalışında kapıya bir kilit daha atmak ve sizi manen düşürdüğü pozisyondan sıyrılmak. Buranın en büyük artısı bu. Ben sizin dostunuz değilim kirilirsiniz diye kirbarliktan kırılırken derdimi anlatamaz hale gelmem. Ama düşmanınız da değilim ki tanımadığım ama yanlış yolda olduğunu düşündüğüm birine bunca uzun uzun laf anlatmaya çalışmam. Dilerim doğru şıkkı işaretlersiniz.

Senin icin aradim buldum. How i met your mother 5.sezon 16.bolum izlemeni tavsiye ederim yedege atan ve atilanlari anlatiyor.

Adam evli ( yahut imam nikahı)olabilir mi ?
Kayboluyor derken nereye gidiyor misal ?
Bir soğuk bir sıcak yapan adamdan hayır gelmez.
Ayrıca gorustugunuzu kimseye söylemiyor,başkalarını eklemeye ve arayışına devam ediyor.
Sizin gibi en az kişi daha vardır diyorum adamın irtibat halinde olduğu.
Artık kime tutturursa,kime kabul ettirirse isteklerini..

Seni tanımıyorum beni tanımıyorsun. Gerçekler duymak istiyorsan kendi bakış açımdan söyleyeyim. İletişimi keserim, konuşma, mesajlaşma, sosyal medya vb her türlü iletişimi keserim. İşyerinde mecbur kalırsam iş ile ilgili konuşurum, mecbur kalmazsam asla göz teması kurmam, selam vermem. Ama onu görünce ortam da değilştirmem, onu yok yerine koyarım. Öyle güzel görmezden gelirim ki aynaya bakıp yok muyum acaba diye kontrol etmek zorunda kalır. Bu arada belki çok canım acır, çok üzülürüm, belki de sürünürüm ama asla dışarıya belli etmem. Ha bu arada senin sözleşmeli personel olmandan dolayı gelecek kaygısı düşünüyorsa da sağa müsait bir yere çekip düşünsün, senin önünde durmasın 😉 kendi değerini bil, ömür boyu ağlayacağına üç beş gün ağla ve hayata devam et.

Bi ilgi delisi erkek daha... Senin sadece ilgini istiyor fazlasını değil.. Eskisi gibi olmadığını görünce evlilik ima etmiş. Yeter ki sen kaçma...

Üzgünüm ama seven erkek net olur. Boşuna oyalanmayın yarın bir gün başkası ile sevgili olduğunu duyarsanız bu sefer kendinizi duygusal anlamda kullanılmış hissedersiniz. Belki şu anda bile hayatında biri olabilir.

Kendi kıymetinizi bilip bu tuzaklara düşmeyin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X