Sizin gibiler hayrına dönüyor dünya. Arabayla çarpıp defolup gidenleri de Allah bildiği gibi yapsın. Tamponuna bakıp devam etmiştir ahlaksız. Acı da geçiyor illa geçecek. Hiç bir şeyi ertelemememiz gerektiğini bir kez daha yaşamış olduk.Bir kaç yıldır kendi sokağımdaki kedilere ben bakıyorum her gün düzenli mamalarını sularını veriyorum.Bahsedecegim kediyi bebeklikten bakmaya başlamıştım.Annesi kardeşleri hep ezildi ve öldüler.Diger kedilerle birlikte 10 kediydiler.Ama bu kedi benim için çok özeldi ayrı seviyordum 2.5 yıldır bakıyordum hep yollarımı gözlerdi evden çıkmamı beklerdi.Geçen perşembe kızımı kursa bırakmak için evden cıktık kapıda yine bizi bekliyordu sevecek vaktim yoktu hatta mamalarınıda kurs dönüşü veririm dedim.Kurs dönüşü arabayı parkederken baktım yolda yatıyor naapıyorki orda dedim sonra normal bir durum olmadığını anladık koştuk kızımla araba ezmiş kan içinde ölmüştü.Kızım ağlaya ağlaya eve çıktı kaldım aşagıda tuylerini okşadim agladım artik aksam olmustu ne yapacagimi bilemedim bir örtüye sardım ve çöpe koydum.O günden beri 7/24 aklımda normal hayatıma devam etmekte zorluk cekiyorum ićim çok acıyor pişmanlıklar yakamı bırakmıyor keşke sevseydim keşke mamayı hemen verseydim bari karnı doymuş ölseydi yok ölüsünü gömseydim mezarı olsaydı keşke zamanı geri alabilseydim gibi düşünceler yakamı bırakmıyor hep böylemi hissedecegim bu acıyı.
Hayır bir sokak ve kaçıncı kedi ezilmesi küçücük bebek kedileri ezdiler onları Allaha havale ettimEv çok mu işlek bir caddede? Yani sessiz sakin ara sokaklarda ne hızla gidiyorlar ki bu canları görmüyorlar ya da onların kaçmaya fırsatı olmuyor. Anlamıyorum. Ufacık bir ses duysalar kaçıyorlar zaten kenara. Çok üzüldüm.
Allah kalbinize ferahlık versin. Bir şey diyemiyorum başka.
Malesef bu sorgulamalar bı sure devam ediyor ama insan içinden tam olarak atamiyor. Bizimde sahiplendiğimiz kediler ölmüştü. Biri gençlik hastalığından öteki bayram günü araba çarptığı için ve o bayram burnumuzdan gelmişti. Diyecek pek bişey bulamıyorum. İnsan sonra tekrar bir canı sahiplenmeye korkuyor bişey olacak diye.. ama emin olun sonra başka bir kedi gelip sizi seçiyor bizde böyle olmuştu.Bir kaç yıldır kendi sokağımdaki kedilere ben bakıyorum her gün düzenli mamalarını sularını veriyorum.Bahsedecegim kediyi bebeklikten bakmaya başlamıştım.Annesi kardeşleri hep ezildi ve öldüler.Diger kedilerle birlikte 10 kediydiler.Ama bu kedi benim için çok özeldi ayrı seviyordum 2.5 yıldır bakıyordum hep yollarımı gözlerdi evden çıkmamı beklerdi.Geçen perşembe kızımı kursa bırakmak için evden cıktık kapıda yine bizi bekliyordu sevecek vaktim yoktu hatta mamalarınıda kurs dönüşü veririm dedim.Kurs dönüşü arabayı parkederken baktım yolda yatıyor naapıyorki orda dedim sonra normal bir durum olmadığını anladık koştuk kızımla araba ezmiş kan içinde ölmüştü.Kızım ağlaya ağlaya eve çıktı kaldım aşagıda tuylerini okşadim agladım artik aksam olmustu ne yapacagimi bilemedim bir örtüye sardım ve çöpe koydum.O günden beri 7/24 aklımda normal hayatıma devam etmekte zorluk cekiyorum ićim çok acıyor pişmanlıklar yakamı bırakmıyor keşke sevseydim keşke mamayı hemen verseydim bari karnı doymuş ölseydi yok ölüsünü gömseydim mezarı olsaydı keşke zamanı geri alabilseydim gibi düşünceler yakamı bırakmıyor hep böylemi hissedecegim bu acıyı.
Beni gördülermi dört bir yandan koşarak geliyorlar ama biriyle bağ kurmaya korkuyorum her seferinde yıkılıyorum bu kedide atlatmakta zorluk cekiyorum resmen hayatimin bir parçası eksilmiş gibi oldu.Malesef bu sorgulamalar bı sure devam ediyor ama insan içinden tam olarak atamiyor. Bizimde sahiplendiğimiz kediler ölmüştü. Biri gençlik hastalığından öteki bayram günü araba çarptığı için ve o bayram burnumuzdan gelmişti. Diyecek pek bişey bulamıyorum. İnsan sonra tekrar bir canı sahiplenmeye korkuyor bişey olacak diye.. ama emin olun sonra başka bir kedi gelip sizi seçiyor bizde böyle olmuştu.
Gece vaktiydi hiç bilmiyordum pet mezarliginin yardimci olacagini gomecek kazacak birseyimde yoktu.Cok üzücü... Keske çöpe atmasaydiniz hayvani, pet mezarligini arayabilirdiniz, yardimci olurlardi.
Biliyorum çok haklısınız öyle oluyor gerçekten o halde görünce insanın gözünün önünden gitmiyor atlatmasi zor oluyorBeni gördülermi dört bir yandan koşarak geliyorlar ama biriyle bağ kurmaya korkuyorum her seferinde yıkılıyorum bu kedide atlatmakta zorluk cekiyorum resmen hayatimin bir parçası eksilmiş gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?