• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü kurtulamadım bu dertten!!!

Ucuksa eğer hapi var onu kullanin
Eğer uçuk değil sivilce ise bendede oluyor içi yağ doluyor minik minik sivilce gibi peeling yapiyorum
Yağ bezesi gibi minik minik zamanla büyüyo ve Uçuk gibi iltihaplaniyo bende çözemedim

Yağ bezesi gibi minik minik zamanla büyüyo ve Uçuk gibi iltihaplaniyo bende çözemedim
İlk önce yüzüne buhar banyosu yap gözenekler açılsın papatya da koya bilirsin suyuna cildini besler, sonra onlari güzelce sık sıktıktan sonra temizle ve peeling uygula haftada iki kez yapan yeterli gözenekler tamamen kapanana kadar uygula faydasını göreceksin

İlk önce yüzüne buhar banyosu yap gözenekler açılsın papatya da koya bilirsin suyuna cildini besler, sonra onlari güzelce sık sıktıktan sonra temizle ve peeling uygula haftada iki kez yapan yeterli gözenekler tamamen kapanana kadar uygula faydasını göreceksin
Teşekkürler bide bu yöntemi deneyelim bakalım

Vucuttakı tum vırusler ıcın gumus suyunu kullanabilirsiniz.. buradan facebook grubunun linkini gonderemıyoruö ama isteyenler telefonunu yazarsa ozelden whatssapptan gonderebilirm..
Sevgiler

Aman evde kendini yapmayın zehırlı olabılıyor..
Ben de cesaret edemem. Bir arada nette mavi insanlar dolaşıyordu. Gümüş suyu içip mi ne mavi olmuşlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok korkunçtu. Şirinlere dönüşme riski varsa içmeyi asla göze alamam :D

Ben de cesaret edemem. Bir arada nette mavi insanlar dolaşıyordu. Gümüş suyu içip mi ne mavi olmuşlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çok korkunçtu. Şirinlere dönüşme riski varsa içmeyi asla göze alamam :KK70:
Evde kendiniz yaparsanız her turlu ıhtımal var tabii ;)) ama dogru yerden temin ettiginizde boyle bor sorun olamaz;)

Tamam teşekkur ederim
Merhaba gümus suyunu eczaneler hatta dr bile bilmiyor cunku ortamimizda ilac sektoru ve ciddi bir rant var o yuzden dogal olan herseye karsilar uzgunum halkimiz bilincli degil bende boyleydim ve esim ciddi bir arastirmaci bu gumussuyun eveliyatini arastirinca bizde denedik yeni dogum yaptim ve enfeksiyonla karsilastim antibiyotik icemezdim bebegim kucuk tu ve gumussuyu aldik internetten mnr diye bir firmadan halada kullaniyorum enfeksiyondan kurtuldum iltihap kalmadi vucuda direnclik veriyor dinc hissediyorsunuz kendinizi ve herseyden onemli olan bebegim cok sukur 5 aya girdik bir gram hastalik gormedik .......com var gumussuyu ile ilgili guzel aciklamalari var tavsiye ederim saglimiz ve bebeklerimiz herseyden kiymetli arkadaslar...saglikli gunler dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X