Bir türlü mutlu olamıyorum

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Sizce mutluluk nedir kızlar hadi yorumları göreyim merak ediyorum kim nasıl ve ne ile mutlu oluyor ben bir türlü mutlu olamıyorum

Sizce mutluluk nedir kızlar hadi yorumları göreyim merak ediyorum kim nasıl ve ne ile mutlu oluyor ben bir türlü mutlu olamıyorum
Valla klasik bi cevap olacak ama git bi hastanenin onkoloji servisine küçücük çocukların kanserle mücadelesini gör yada git bi kimsesizler yurduna gelen ufak bi hediyede sevinçten gözü dönen çocukları gör. Sağlık bile mutlu olmak için öyle net bi sebep ki

Klasik değil bence çok çok doğru.
Allahım hiç kimsenin başına vermesin de gerçekten de yaşamayan bilemez.
İnsanın kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayabilmesi bile ne büyük nimet.

Başınızın üstünde bir ev boğazınızdan geçen sıcak bir çorbanız var.

Sağlığınız da yerindeyse neyin mutsuzluğu bu, ben hayret ediyorum bu tarz konulara.
Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki (((

O kadar doğru bir nokta ki
geçen hafta rüyamda (evlerden ırak Allah düşmanım bile başına vermesin) kızımın bitanecik meleğimin lösemi olduğunu gördüm size mutsuzluğumu anlatamam kalbime bişeler saplanıyordu adeta
hala içim sızlıyor hala çok kötü hissediyorum şimdi bile yazarken içimden bişeyler koptu sanki
Allah bütün hastalara şifa versin

Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki (((
Güzel kardeşim neden insanlara nasıl mutlu oluyorsunuz diye sordun ki?

Şu saydığın şartlar altında mutlu olsan epey anormal bir durum olurdu.

Sevgisizlik acıtır.

Dayak acıtır.

En yakınımız olması gereken kişinin, onurumuzu kırması, insan evladı gibi muamele göstermemesi ruhu bile kanatır.

Mutsuzluğunuza sebep olacak hiç bir şeyi affetmemeyin derim ben.
Keşke evlenmeden önce, ölçüp tanıyıp huylarına size davranışlarına bakarak karar verseydiniz.
Gördüğüm kadarıyla bebekte var...
Ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…