Valla klasik bi cevap olacak ama git bi hastanenin onkoloji servisine küçücük çocukların kanserle mücadelesini gör yada git bi kimsesizler yurduna gelen ufak bi hediyede sevinçten gözü dönen çocukları gör. Sağlık bile mutlu olmak için öyle net bi sebep kiSizce mutluluk nedir kızlar hadi yorumları göreyim merak ediyorum kim nasıl ve ne ile mutlu oluyor ben bir türlü mutlu olamıyorum
Klasik değil bence çok çok doğru.Valla klasik bi cevap olacak ama git bi hastanenin onkoloji servisine küçücük çocukların kanserle mücadelesini gör yada git bi kimsesizler yurduna gelen ufak bi hediyede sevinçten gözü dönen çocukları gör. Sağlık bile mutlu olmak için öyle net bi sebep ki
Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sankiBaşınızın üstünde bir ev boğazınızdan geçen sıcak bir çorbanız var.
Sağlığınız da yerindeyse neyin mutsuzluğu bu, ben hayret ediyorum bu tarz konulara.
O zaman mutluluğu kendiniz yaratacak ve bosanacaksınız. Herkes mutluluğu hakeder, siz de öyle.Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki(((
Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki(((
O kadar doğru bir nokta kiValla klasik bi cevap olacak ama git bi hastanenin onkoloji servisine küçücük çocukların kanserle mücadelesini gör yada git bi kimsesizler yurduna gelen ufak bi hediyede sevinçten gözü dönen çocukları gör. Sağlık bile mutlu olmak için öyle net bi sebep ki
Güzel kardeşim neden insanlara nasıl mutlu oluyorsunuz diye sordun ki?Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki(((
Kocam dövüyor küfür hakaret ediyor bundan zevk alamıyorum ne olurdu beni sevseydi dövmese küfür etmese güzel kelimeler söylese ne olurdu sanki(((
Mutluluğu sen ne bileceen onu karıylan ben biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?