Sanırım evladım olmasa çoktan ölmüş olurdum bendeEn buyuk mutlulugum .Oglumun bir gülüşü.
Evet canım bitmek bilmeyen dertlerneden esinizle mi problemleriniz var
Öncelikle teşekkür ederim canım eş olarak evlendiğim izden beri şiddetli geçimsizlik varBilemiyorum eş olarak aranızda ne var gerçi böyle şeylerin sebebi olmaz fakat eş olarak kötü birini seçmişsiniz.Eşiniz gerçekten kötü .Adınıza çok üzüldümSizin gibi kadınları okuyunca bende çok mutsuz oluyorum
Dayak yiyen küfür hakaret duyan biri nasıl şükreder bilen varsa söylesin lütfen gerçekten çok yoruldumMutluluk dış etkenlere değil şükür etmeyi bilmeye bağlıdır.
Allah şifa versin hastalık lari ne ben kendi derdimden anne baba kardeşim in ölüm acısını bile unuttum ahh ahh yalan dünyaAnnem babam iyileşse özellikle annem şu illetten bir kurtulsa o zaman çok mutlu olacağım!
Şu an ki halime de şükür yine!
Aç değilim açıkta değilim.
İşim var iyi bir eşim var.
Maddi durumumuz ailelerimize destek olabilecek durumda.
Bazen insan fazlasını istese de şükür.
Allah sana da yardım etsin canımBu aralar mutlu Değilim heykel gibiyim hislerim sökülmüş sanki amaçlarım var ama gerçekleştirecek azim yok içimde kısacası mutlu Değilim olamıyorum
Allah bağışlasın bu aradaEn buyuk mutlulugum .Oglumun bir gülüşü.
ÂminAllah sana da yardım etsin canım
Senin derdin ne canım bü arada yaz belki rahatlarsın sende
Cok tesekkur ederim Allah hepimizin cocuguna saglik versin.Allah bağışlasın bu arada
Harfi harfine katiliyorum. Hatta saglik tek basina mutluluk sebebi. Dunyalar senin olsa bir disin agrirken bile umrunda olmuyor hicbir sey..Valla klasik bi cevap olacak ama git bi hastanenin onkoloji servisine küçücük çocukların kanserle mücadelesini gör yada git bi kimsesizler yurduna gelen ufak bi hediyede sevinçten gözü dönen çocukları gör. Sağlık bile mutlu olmak için öyle net bi sebep ki
allah kolaylik versin canimEvet canım bitmek bilmeyen dertler
Haklısınız ne diyeyim bu hayat bana zehir olmuşKotu giden evliliginiz imtihaniniz bende sizden pek farkli degilim imtihan deyip cocugum icin savasmaya calisiorum ama bir tek hatada bitirecegim mutlu olmak bizimde hakkimiz bir omur sevgisiz gecer mi sizce? Buna sizin bi sekilde dur demeniz lazim esiniz saygisiz kaba fikirli egoist biri belli cenazede bile yapilmamasi gereken seyleri yapmis ya yardim aldiracaksin ya dua ediceksin ya da bitireceksin bunun baska yolu yok insan degerini bilenin yaninda kiymetlidir seven sevilen kadin bir gul gibi sen sakrak acilir.. Mutsuz kadini sesinden bile anlariz.
Allah bebeğini hayırla kucağına alsın canım geçen sene bu zamanlar bende hamileydim emin ol ki beni hayatta tutan yegane şey yavrum onun için direniyor um mutsuz olsam da onun için iyi olmak zorundayımBeklentiler = Mutluluk
Hayattan ne beklediginizle dogru orantili bence. Sahip olduklariniza kanaat edip olumlu taraftan bakarsaniz cogunlukla mutlu bir birey olursunuz.. Yok, herkesin basina gelen herhangi bir aksilik basiniza gelince tepkiniz; ' zaten bi tek beni bulur boyle seyler' seklinde olursa zaten mutsuzlugu cagirmis olursunuz.. Su saatte uyanik olmamin bir sebebi var. Keyfi degil uykusuzlugumun sebebi ama mutsuz da etmiyor cunku hem elimden bir sey gelmiyor hem de sebep olan sey mutluluk sebebim olacak yakinda..
Amin canım Allah razı olsunCok tesekkur ederim Allah hepimizin cocuguna saglik versin.
Dermansız bir hastalığınız var mı? Ölümü ensenizde hissettiniz mi? Bakmanız gereken insanlar varken yoksulluktan uykularınız kaçıyor mu? Sokakta mı yatıyorsunuz?Dayak yiyen küfür hakaret duyan biri nasıl şükreder bilen varsa söylesin lütfen gerçekten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?