Bir türlü mutlu olamıyorum

Öncelikle teşekkür ederim canım eş olarak evlendiğim izden beri şiddetli geçimsizlik var

Allah şifa versin hastalık lari ne ben kendi derdimden anne baba kardeşim in ölüm acısını bile unuttum ahh ahh yalan dünya

Harfi harfine katiliyorum. Hatta saglik tek basina mutluluk sebebi. Dunyalar senin olsa bir disin agrirken bile umrunda olmuyor hicbir sey..

Beklentiler = Mutluluk
Hayattan ne beklediginizle dogru orantili bence. Sahip olduklariniza kanaat edip olumlu taraftan bakarsaniz cogunlukla mutlu bir birey olursunuz.. Yok, herkesin basina gelen herhangi bir aksilik basiniza gelince tepkiniz; ' zaten bi tek beni bulur boyle seyler' seklinde olursa zaten mutsuzlugu cagirmis olursunuz.. Su saatte uyanik olmamin bir sebebi var. Keyfi degil uykusuzlugumun sebebi ama mutsuz da etmiyor cunku hem elimden bir sey gelmiyor hem de sebep olan sey mutluluk sebebim olacak yakinda..

Kotu giden evliliginiz imtihaniniz bende sizden pek farkli degilim imtihan deyip cocugum icin savasmaya calisiorum ama bir tek hatada bitirecegim mutlu olmak bizimde hakkimiz bir omur sevgisiz gecer mi sizce? Buna sizin bi sekilde dur demeniz lazim esiniz saygisiz kaba fikirli egoist biri belli cenazede bile yapilmamasi gereken seyleri yapmis ya yardim aldiracaksin ya dua ediceksin ya da bitireceksin bunun baska yolu yok insan degerini bilenin yaninda kiymetlidir seven sevilen kadin bir gul gibi sen sakrak acilir.. Mutsuz kadini sesinden bile anlariz.

Haklısın
Haklısınız ne diyeyim bu hayat bana zehir olmuş

Allah bebeğini hayırla kucağına alsın canım geçen sene bu zamanlar bende hamileydim emin ol ki beni hayatta tutan yegane şey yavrum onun için direniyor um mutsuz olsam da onun için iyi olmak zorundayım

Dayak yiyen küfür hakaret duyan biri nasıl şükreder bilen varsa söylesin lütfen gerçekten çok yoruldum
Dermansız bir hastalığınız var mı? Ölümü ensenizde hissettiniz mi? Bakmanız gereken insanlar varken yoksulluktan uykularınız kaçıyor mu? Sokakta mı yatıyorsunuz?
Geri kalan hersey geciyor, biraz mucadele biraz zaman.
Şükredecek şey çok.

Sevdiklerim iyi ve mutluysa bende huzurluyum ama sadece huzurluyum, mutlu diil çünkü benim mutlu olmam için herkesin iyi ve mutlu olmasi gerekir vede huzurlu.
Bende huzurla yetiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…