• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü mutlu olamıyorum

Mutluluk varlığımızın bir anlam ifade ettiğini hissettiğimiz andır. Bazen içten bir gülümseme, bazen bir hayalin gerçekleşmesi, bazen sevdiğimiz bir dostla geçirilen kaliteli zaman, bazen bir kitabı bitirip yenisine başlamak, öyle işte... Ama şuna inanıyorum ki maddi hiçbirşey de bulunmaz.

Valla klasik bi cevap olacak ama git bi hastanenin onkoloji servisine küçücük çocukların kanserle mücadelesini gör yada git bi kimsesizler yurduna gelen ufak bi hediyede sevinçten gözü dönen çocukları gör. Sağlık bile mutlu olmak için öyle net bi sebep ki
Haklısın canım tabi ki herşeyin basi saglik ama insan bunun yanında da birşeyler istiyor yine

Klasik değil bence çok çok doğru.
Allahım hiç kimsenin başına vermesin de gerçekten de yaşamayan bilemez.
İnsanın kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayabilmesi bile ne büyük nimet.
Amin aynen sağlık en büyük nimet tabi ki

Bi de mutluluk anlık bir şeydir huzur derseniz ona sürekli bi mutluluk dahil değildir mesela mutsuz olacağın bi durum yoktur ama mutlu da değilsindir buna huzur denir
Bi hediye alırsın ilk aldığın anda çok mutlu olursun ama düşünsene günlerce o mutluluğu sürdürebilir miyiz saçma olur kıymeti kalmaz.. Gün içinde dibe çökeriz bi an gelir mutlu hissederiz güleriz insani şeyler bunlar.. He bi de sürekli huzur için namaz kıl diyolar da daha deneyemedim

Düzenleme: şimdi gördüm konu sahibi eşiyle kötüymüş bu durumda ne huzur ne mutluluk olur boşanmadan

Akşam eşim işten gelince mutluluktan deli oluyorum valla. Bence mutluluk bu :dua:
Evet işte benim mutsuzluğumun nedeni de bu kapıyı açmam ve eşimin asık suratla bağırarak selam vermeden içeri girmesi ile başlar benim mutsuzuğum da :(((

Evet işte benim mutsuzluğumun nedeni de bu kapıyı açmam ve eşimin asık suratla bağırarak selam vermeden içeri girmesi ile başlar benim mutsuzuğum da :KK43:((
Diğer mesajımı da oku bak. Boşanmalısın mutlu olmak istiyorsan canım. 1 tane hayatin var ve onu kendi eline al, mutluluk eminim uzak değil.

Diğer mesajımı da oku bak. Boşanmalısın mutlu olmak istiyorsan canım. 1 tane hayatin var ve onu kendi eline al, mutluluk eminim uzak değil.
Off Off keşke bu kadarr kolay olsa kaç kere kalktım boşanma ya kaç defa evi terk ettim hep önüme taş koydular sonuç kucağım da küçük bir çocuk :(

Bi de mutluluk anlık bir şeydir huzur derseniz ona sürekli bi mutluluk dahil değildir mesela mutsuz olacağın bi durum yoktur ama mutlu da değilsindir buna huzur denir
Bi hediye alırsın ilk aldığın anda çok mutlu olursun ama düşünsene günlerce o mutluluğu sürdürebilir miyiz saçma olur kıymeti kalmaz.. Gün içinde dibe çökeriz bi an gelir mutlu hissederiz güleriz insani şeyler bunlar.. He bi de sürekli huzur için namaz kıl diyolar da daha deneyemedim

Düzenleme: şimdi gördüm konu sahibi eşiyle kötüymüş bu durumda ne huzur ne mutluluk olur boşanmadan
Namaz kılıyor um şükür ama kadınların özel gününde içim kararıyor resmen

Off Off keşke bu kadarr kolay olsa kaç kere kalktım boşanma ya kaç defa evi terk ettim hep önüme taş koydular sonuç kucağım da küçük bir çocuk :KK43:
Geç değil, çabala lütfen. Kolay değil tahmin ediyorum. Ama aklına koyarsan yapabilirsin. Maddi imkanın yoksa avukat talep et barodan. Ne yap et mutlu olmak için çabala.

Bosanmak gerçekten çözüm mü çocuk doğmadan önce çok çırpındım polise verdim mahkeme ye verdim olmadı hala evliyim bosanmak için hep engeller çıktı önüme kaldım bu mutsuz halimle

Geç değil, çabala lütfen. Kolay değil tahmin ediyorum. Ama aklına koyarsan yapabilirsin. Maddi imkanın yoksa avukat talep et barodan. Ne yap et mutlu olmak için çabala.
İnşallah hep aklımda da bir gün olacak ama ne zaman Rabbim bilir onu da

Güzel kardeşim neden insanlara nasıl mutlu oluyorsunuz diye sordun ki?

Şu saydığın şartlar altında mutlu olsan epey anormal bir durum olurdu.

Sevgisizlik acıtır.

Dayak acıtır.

En yakınımız olması gereken kişinin, onurumuzu kırması, insan evladı gibi muamele göstermemesi ruhu bile kanatır.
Canım gerçekten çok acıyor ben sadece sevgiye açtım sevilmek mutlu bir yuvaya sahip olmak istedim evlenip günahlardan uzak durmak istedim olmadı :(

Back
X