- Konu Sahibi Hellen1330
-
ya Allah,bısmıllah,ona gıden bana gelsın ınsallah,Rabbena hep bana,aleyna..duasını okuyarak sırkelı suyla hemen abdest al!
Olmayan ne peki ?
Sizin tabirinizle çirkin olduğunuz halde etrafınızda sizi takip eden, sizinle ilgilenen erkekler olsaydı sizin dilinizde bu çirkinliğinizi yine de sorun eder miydiniz ?
Güzel olup da yalnız olan insanlarda tanıyorum ben..
Öncelik olarak dış görünüşüne önem verecekse bir insan , bırak şurda kalsın onun sevgisi..
Kişiliği karakteri yerinde olsun varsın yüzün çirkin olsun..
Kalbin güzel olduktan sonra..
çok çirkin olduğumu sanmıyorum neredeyse benimle aynı güzellikte bir arkadaşım var etrafındaki yakışıklı çocukların haddi hesabı yok bende ne yok onda var diyorum kendi kendime off bunaldım ayrıca biri var beğendiğim onunla takipleşiyorlar ama benimle değill ne yapsam kiii? büyü falan mı var üzerimde nedir
Ikili iliskiler sadece fiziksel ozelliklere gore mi kuruluyor canim.bi dusun istersen.kac yasindasin bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzellikle alakasi yok ki bu islerin. Cilveli edali olan kizlarin etrafinda hep erkekler oluyor. Benim neredeyse cirkin sayilabilecek arkadaslarim var ama gorsen peslerinde bir suru erkek var. Biraz fena olmak gerekiyor sanirim 😁
ya Allah,bısmıllah,ona gıden bana gelsın ınsallah,Rabbena hep bana,aleyna..duasını okuyarak sırkelı suyla hemen abdest al!
canım azcık erkeklerin dilinden konuş cilveli ol eğlenceli ol.onların senin yanında sıkılacagı bi türden kız olma. espriler yap hep gülümse.o zaman bak nasıl peşinden koşuyolar.bu devirde ağırbaşlı kızın hakkaten değeri olmuyor.tabi sınırını belli edeceksin.farkettiysen hafif ol demiyorum onların istediği türden eğlenceli cilveli olsan yeter gibi .bide dikkat cekici bi giyimin olsun.açık giyme ama hep şık ol.
bana kalırsa takma bunlarıda derim cünkü elbet senin değerini anlayacak biride cıkacaktır karşına.bunun cirkinlikle güzellikle alakası yoktur. nedense hep yakışıklı cocukların yanında cirkin kızlar görürüz.cünkü dilleriyle cilveleriyle bağlarlar kendilerine.
tabi o kız arkadaşının etrafında dolaşan erkeklerin nasıl bi tip olduguda önemli.toplasan 1 adam etmez kişiler etrafında pervane olsa ne olur olmasa ne olur. adam gibi biri olsun 1 tane olsun bence.bekle emin ol cıkar karşına seni hakedecek oldugun gibi kabul edecek biiri.etrafın dolsun diye değiştrme kendini.ama yok ben istiyorum dersende dediklerimi uygula .
bence bu yanlış olur ona giden bana gelsin diyerek dua etmek
18 yaşındayım fiziksel özellik ikinci planda olsa da yine bir önemi var herkes için bu böyledir bence :/
Fiziksel ozellikler de onemlidir ancsk tek sart degildir.bir insani ilk once fiziki ozellikleri ili taniriz.ama konustukca paylastica tanidikca diger ozellikleri de gun yuzune cikar.bu sefer o ozelliklerni de dikkate aliriz.karsimizdakini artik bir butun olarak gorur ve degerlendiririz.yasadikca ve yasin ilerledikce daha iyi anlayacaksin.guzelligin yaninda baska cezbedici ozellikleri olan ayaklari yere saglam basan saglam karakterli basarili sozu ozu bir insan her ortamda farkini ortaya koyar.guzelligi de bonusudur:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok çirkin olduğumu sanmıyorum neredeyse benimle aynı güzellikte bir arkadaşım var etrafındaki yakışıklı çocukların haddi hesabı yok bende ne yok onda var diyorum kendi kendime off bunaldım ayrıca biri var beğendiğim onunla takipleşiyorlar ama benimle değill ne yapsam kiii? büyü falan mı var üzerimde nedir
Bazı insanların aurası, çekim gücü farklı olsa gerek. Güzellik kişiye göre değişir ama genel standartlar da yok değil hani nasıl anlatsam... Çok güzel diyemeyeceğimiz bazı insanların aşıkları çok oluyor, ben de bilmiyorum. Bir de güzel var öyle bi duruyor ki kendine yaklaşacak cesareti vermiyor ama çok güzel olmayan tabiri caizse kendine çekiyor, ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?