- Konu Sahibi Hellen1330
-
Ohoo canimcim ona bakarsan arkadaslarimin arasinda tek bekar benim. Ozaman ben kendimi köprüden asagiya atim :)) daha gencsin hem :))
cidden bu güzellik yada çirkinlik meselesi degil etrafınıza yaydıgınız pozitif elektirikle alakalı.. lisede nerdeyse tuba büyüküstün çakması çok güzel bir kız vardı ama buzdolabı gibiydi mübarek kimseyle konuşmaz etmez bir kız var devamlı onunla takılırdı halada düşünürüm... bukadar güzel olupta silik bir tiple ilk defa karsılaşmıştım yanii...
Oy yavrucum daha 18indesin ne bu karamsarlık????
Boş ver canım ya şu hayatta herkesin şarkısına eşlik edebilecek biri bulunabilir:)
Çok erkek hiç erkektir
Sen şimdiden bu kadar takıyorsan 10 sene sonra yani benim yaşıma geldiğinde n'apacaksın acaba? Yaşının güzelliğini yaşa, gül eğlen gez makyaj yap cici bici giyin, yeni yerler keşfetya bir de 18 olunca daha çok üzülüyor insan cidden çok fazla takıyorum elimde olmadan ister istemez insanı etkiliyor :/
bir tane olsun tam olsun aslında benimde istediğim öyle çokta gözüm yook ama şu an hiç olmayınca ondan sitemim :)
18 yaşındayım fiziksel özellik ikinci planda olsa da yine bir önemi var herkes için bu böyledir bence :/
Çoğumuzun sitemi bu canım yalnız değilsin hem de sen daha çok gençsin.
Belki de Allah beni birilerinden koruyordur hayatımın baharında diye düşün artık ne yapacaksın:)
canım ben de 18 yaşındayım ve hiç de senin gibi düşünmüyorum dış görünüşün hiç bir önemi yok benim bugüne kadar öğrendiğimtek doğru bir şey varsa o da budur insanın içi karakteri güzel olsun yeter daha onsekizimizdeyiz daha kimler kimler çıkar karşımızda lisedeyiz çevre olayı biaz kısıtlı ama hele br üniversiteye geçelim bizim de etrafımız dolar taşar elbet
kesinlikle herşeyde bir hayır vardır :)
ya aslında benim olayım biraz farklı beğendiğim kişiyle internetten irtibat kurabilirim sadece ama mesela geri takip olmayınca o da olmuyor maalesef arkadaşımla takipleşiyorlar mesela bu biraz dokundu bana açıkcası . resimlerim falan yeterince iyi değil belki gerçekten hala genç kız gibi değilde çocuk gibi duruyorumdur :/
gencim ama durum böyle olunca insanın kanına dokunuyor :)
Deme kiz öyle sanki evde kalmis gibi konusuyosun... Bosver pesinden kossunlar arkadasinin. Sen sabret bakarsin turnayi gözünden vurursun :))
Seni Cok merk ettim ressm koyabilirmisin bnce once ozguvenini olustur derim ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya Allah,bısmıllah,ona gıden bana gelsın ınsallah,Rabbena hep bana,aleyna..duasını okuyarak sırkelı suyla hemen abdest al!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?