• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü olmuyor:((

cidden bu güzellik yada çirkinlik meselesi degil etrafınıza yaydıgınız pozitif elektirikle alakalı.. lisede nerdeyse tuba büyüküstün çakması çok güzel bir kız vardı ama buzdolabı gibiydi mübarek kimseyle konuşmaz etmez bir kız var devamlı onunla takılırdı halada düşünürüm... bukadar güzel olupta silik bir tiple ilk defa karsılaşmıştım yanii... :ssz:

ya çok soğuk bir insan değilim yerine göre davranırım ben aslında :)

Boş ver canım ya şu hayatta herkesin şarkısına eşlik edebilecek biri bulunabilir:)
Çok erkek hiç erkektir:P

Son düzenleme:
ya bir de 18 olunca daha çok üzülüyor insan cidden çok fazla takıyorum elimde olmadan ister istemez insanı etkiliyor :/
Sen şimdiden bu kadar takıyorsan 10 sene sonra yani benim yaşıma geldiğinde n'apacaksın acaba? Yaşının güzelliğini yaşa, gül eğlen gez makyaj yap cici bici giyin, yeni yerler keşfet :34:

bir tane olsun tam olsun aslında benimde istediğim öyle çokta gözüm yook ama şu an hiç olmayınca ondan sitemim :)

Çoğumuzun sitemi bu canım yalnız değilsin hem de sen daha çok gençsin.
Belki de Allah beni birilerinden koruyordur hayatımın baharında diye düşün artık ne yapacaksın:)

18 yaşındayım fiziksel özellik ikinci planda olsa da yine bir önemi var herkes için bu böyledir bence :/

canım ben de 18 yaşındayım ve hiç de senin gibi düşünmüyorum dış görünüşün hiç bir önemi yok benim bugüne kadar öğrendiğimtek doğru bir şey varsa o da budur insanın içi karakteri güzel olsun yeter daha onsekizimizdeyiz daha kimler kimler çıkar karşımızda lisedeyiz çevre olayı biaz kısıtlı ama hele br üniversiteye geçelim bizim de etrafımız dolar taşar elbet

canım ben de 18 yaşındayım ve hiç de senin gibi düşünmüyorum dış görünüşün hiç bir önemi yok benim bugüne kadar öğrendiğimtek doğru bir şey varsa o da budur insanın içi karakteri güzel olsun yeter daha onsekizimizdeyiz daha kimler kimler çıkar karşımızda lisedeyiz çevre olayı biaz kısıtlı ama hele br üniversiteye geçelim bizim de etrafımız dolar taşar elbet

ya aslında benim olayım biraz farklı beğendiğim kişiyle internetten irtibat kurabilirim sadece ama mesela geri takip olmayınca o da olmuyor maalesef arkadaşımla takipleşiyorlar mesela bu biraz dokundu bana açıkcası . resimlerim falan yeterince iyi değil belki gerçekten hala genç kız gibi değilde çocuk gibi duruyorumdur :/

ya aslında benim olayım biraz farklı beğendiğim kişiyle internetten irtibat kurabilirim sadece ama mesela geri takip olmayınca o da olmuyor maalesef arkadaşımla takipleşiyorlar mesela bu biraz dokundu bana açıkcası . resimlerim falan yeterince iyi değil belki gerçekten hala genç kız gibi değilde çocuk gibi duruyorumdur :/

Seni Cok merk ettim ressm koyabilirmisin bnce once ozguvenini olustur derim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni Cok merk ettim ressm koyabilirmisin bnce once ozguvenini olustur derim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır resmimi koymak istemiyorum kumral biriyim hafif yuvarlak bir yüzüm var top burun gözlerim kahverengi yeşil karışımı ama saçım uzun ama şuan pek bakamıyorum. 167 boyum 46 kiloyum ama zayıfladım yoğun bi dönemdeyim çünkü almaya çalışıyorum :(

18nde de olmasın canım sevgilin nolcak ben lise boyunca kız arkadaşlarımla o kadar eğlenirdim ki hep de olmıcak tiplere platonik takılırdık geçer giderdi bizim zamanımız ne güzelmiş :(

O arkadasinda olan sende olmayan tek sey ozguven...
Zaman zaman artar, zaman zaman azalir, zaman zaman cosar, zaman zaman tamamen kaybolur...
Sadece her ne olursa olsun, dimdik ve ozguvenli dur, sen kendine guvenir begenirsen, herkes begenir...
Benden sana garanti:34:

Amannnnnnn kzuum, genececiksin daha, dert ettigin seye bak.

Hayatta seni neler, kimler bekliyor, onune daha kimler cikacak.:34:

ya Allah,bısmıllah,ona gıden bana gelsın ınsallah,Rabbena hep bana,aleyna..duasını okuyarak sırkelı suyla hemen abdest al!

kardeş çok rica etsem.. kaçtır görüyorum inciniyorum. burada dinini yaşayan insanlar da var. İslami konularla böyle dalga geçmeseniz olmaz mı?

Back
X