bir türlü sakin olamıyorum yardımmm

usriyusra

Sabr'an Ya Nefsi☝️
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
1.589
322
128
39
günün en az iki saatte bir sınırlı ani den öfkelnme çabuk sıkılma oluyor. 2 çocuk da var ister istemez onlara da yansiyor hiç sikintiya gelemyrm ne yapcgmi bilemiyorum bana doktor tavsiyesi vermeyin lütfen kendimi bırakmam rahat olmam için neler yapabilirim bilgilerinze ihtiyacım var

Bazen rahatlamak için guzel bi tatil gerekir belki sizde tatile ciksaniz rahatlarsiniz

Cocuklari parka gotur ve ordaaki cocugu olan biriyle bile arkadas olsan cok iyi olur

Cocuklari birakacagin kimse yokmu tek kalacagin bi vakit yaratsan bi kendini dinlesen kafani dinlendirsen ? :)

Bnm bile cocugum yok bunaliyorum sen iki cocugun sesinde bunaliosan ortal noktamiz arkadas cevremizin olmamasi olabilir
bilmiyorum ev işi yemek çocuk herhalde bana çok ağır geliyor bende kendimi taniymyrm çocukları rahat bırakırım evin içinde bir şey demiyorum son dakika akşama doğru artık bi yerden ipler kopuyor onların bilinç altına yerlesmsn onlar için çok uzuluyorum

Çocukları kreşe bıraksan 2-3 saat kadar.. Yada yarım gün bırak bir gün evinle ilgilensen bir gün sadece kendinle, rahatlarsın.. Arkadaş çevresi niye yaratmıosun kendine?

çok iyi olur gerçekten buna ihtiyacım var tek bırakcgm kişi eşim o da akşam.i bekliyorum onun dışında kimsem yok
Esinde is dönüşü cocuklara bakmayacagina göre. . Keske kres gibi ama saatlik cocuk parklari gibi yerler olsaydi cocuklari emanet edebilecegin ne guzel olurdu.

İsleri dinlene dinlene yap birde ust uste bindikce tam dinlenicem derken aksam olur
dinlencek valtin anca uykuya birakirsan
kendine vakit ayiramadigin icin stres
yapman normal ama bir arkadas edinip
evine gidersin o sana gelir ev hanimisin
sonucta isin evinde kendine biraz dikkat et ev isi hic bitmez sen bitersin

cocuklarla ugrasmak cok zor saglam sabir istiyor gercekten benim 15 aylik bi kizim var ayni seyleri bende yasiyorum.spor yapsan biraz rahatlarsin cocuklarin kac yasindalar

Çocukları kreşe bıraksan 2-3 saat kadar.. Yada yarım gün bırak bir gün evinle ilgilensen bir gün sadece kendinle, rahatlarsın.. Arkadaş çevresi niye yaratmıosun kendine?
6 sene dir ızmirdym bu zamana kadar hep arkadaş oldu ve ayrildilar burdaki insanları anlamış değilim aynı fikir de olmadıgn için dönüp arkasna selam bile vermezler öyle bir toplumun içinde yaşıyorum kreşe su an verecek imkan da yok herşey güzel gidiyordu ilk kızımla onunla yeteri kadar ilgileniyordum oynuyor eğitim veriyordum ama 2.ci oğlum gelince herşey altust oldu

papatya çayı rahatlatır..çocuklar uyuduğunda sizde uyuyun..b vitamini takviyesi alın..uykusuzluk ve vitamin eksikliği olabilir..

cocuklarla ugrasmak cok zor saglam sabir istiyor gercekten benim 15 aylik bi kizim var ayni seyleri bende yasiyorum.spor yapsan biraz rahatlarsin cocuklarin kac yasindalar
kızım 4 yasnda oğlum 20 aylık doğumdan sonra 18 kilo aldım onun için hem diyet hem spor da yapıyorum tabi onlar uyanmadn spor işini de hâletmiş oluyorum

2 .ci çocuk küçük galiba.. Kendini ayarlayıncaya kadar zorlanman çok normal aslında.. İlk bebekte yaşamıyormuyuz bunları? Gece uykusuzluk, sabah erken kalkmalar, yemeği
Yetiştirememeler... Ama sonra sanki hep hayatımızdaymış o çocuk gibi bir şekilde kendimizi organize ediyoruz.. Aileye her bebek katıldığındada aynısı oluyor aslında.. Sen bir şekilde bunada uyum sağlarsın emin ol :) zaman ver biraz kendine..
Yanlız kendine yada eşinle kendinize zaman ayıranilirseniz çoook iyi olur.. Keşke yakınlarında akrabanız falan olsa..

papatya çayı rahatlatır..çocuklar uyuduğunda sizde uyuyun..b vitamini takviyesi alın..uykusuzluk ve vitamin eksikliği
olabilir..
çok haklsnz o bile var bende vitamin d eksikliği ve sürekli halsizm kemiklrm sizlyr bundan da kaynaklanblcgni hiç dusunmemstm
bilginiz için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…