Bazen rahatlamak için guzel bi tatil gerekir belki sizde tatile ciksaniz rahatlarsinizgünün en az iki saatte bir sınırlı ani den öfkelnme çabuk sıkılma oluyor. 2 çocuk da var ister istemez onlara da yansiyor hiç sikintiya gelemyrm ne yapcgmi bilemiyorum bana doktor tavsiyesi vermeyin lütfen kendimi bırakmam rahat olmam için neler yapabilirim bilgilerinze ihtiyacım var
Cocuklari parka gotur ve ordaaki cocugu olan biriyle bile arkadas olsan cok iyi olurgünün en az iki saatte bir sınırlı ani den öfkelnme çabuk sıkılma oluyor. 2 çocuk da var ister istemez onlara da yansiyor hiç sikintiya gelemyrm ne yapcgmi bilemiyorum bana doktor tavsiyesi vermeyin lütfen kendimi bırakmam rahat olmam için neler yapabilirim bilgilerinze ihtiyacım var
evet onu da yapıyorum malesef hep yalnız olduğum için olabilirCocuklari parka gotur ve ordaaki cocugu olan biriyle bile arkadas olsan cok iyi olur
çok iyi olur gerçekten buna ihtiyacım var tek bırakcgm kişi eşim o da akşam.i bekliyorum onun dışında kimsem yokCocuklari birakacagin kimse yokmu tek kalacagin bi vakit yaratsan bi kendini dinlesen kafani dinlendirsen ? :)
Bnm bile cocugum yok bunaliyorum sen iki cocugun sesinde bunaliosan ortal noktamiz arkadas cevremizin olmamasi olabilirevet onu da yapıyorum malesef hep yalnız olduğum için olabilir
yaşadığım yerde kimsem yok arkadaş bile
teşekkürler
bilmiyorum ev işi yemek çocuk herhalde bana çok ağır geliyor bende kendimi taniymyrm çocukları rahat bırakırım evin içinde bir şey demiyorum son dakika akşama doğru artık bi yerden ipler kopuyor onların bilinç altına yerlesmsn onlar için çok uzuluyorumBnm bile cocugum yok bunaliyorum sen iki cocugun sesinde bunaliosan ortal noktamiz arkadas cevremizin olmamasi olabilir
Esinde is dönüşü cocuklara bakmayacagina göre. . Keske kres gibi ama saatlik cocuk parklari gibi yerler olsaydi cocuklari emanet edebilecegin ne guzel olurdu.çok iyi olur gerçekten buna ihtiyacım var tek bırakcgm kişi eşim o da akşam.i bekliyorum onun dışında kimsem yok
İsleri dinlene dinlene yap birde ust uste bindikce tam dinlenicem derken aksam olurbilmiyorum ev işi yemek çocuk herhalde bana çok ağır geliyor bende kendimi taniymyrm çocukları rahat bırakırım evin içinde bir şey demiyorum son dakika akşama doğru artık bi yerden ipler kopuyor onların bilinçkrnd yerlesmsn onlar için çok uzuluyorum
6 sene dir ızmirdym bu zamana kadar hep arkadaş oldu ve ayrildilar burdaki insanları anlamış değilim aynı fikir de olmadıgn için dönüp arkasna selam bile vermezler öyle bir toplumun içinde yaşıyorum kreşe su an verecek imkan da yok herşey güzel gidiyordu ilk kızımla onunla yeteri kadar ilgileniyordum oynuyor eğitim veriyordum ama 2.ci oğlum gelince herşey altust olduÇocukları kreşe bıraksan 2-3 saat kadar.. Yada yarım gün bırak bir gün evinle ilgilensen bir gün sadece kendinle, rahatlarsın.. Arkadaş çevresi niye yaratmıosun kendine?
papatya çayı rahatlatır..çocuklar uyuduğunda sizde uyuyun..b vitamini takviyesi alın..uykusuzluk ve vitamin eksikliği olabilir..6 sene dir ızmirdym bu zamana kadar hep arkadaş oldu ve ayrildilar burdaki insanları anlamış değilim aynı fikir de olmadıgn için dönüp arkasna selam bile vermezler öyle bir toplumun içinde yaşıyorum kreşe su an verecek imkan da yok herşey güzel gidiyordu ilk kızımla onunla yeteri kadar ilgileniyordum oynuyor eğitim veriyordum ama 2.ci oğlum gelince herşey altust oldu
kızım 4 yasnda oğlum 20 aylık doğumdan sonra 18 kilo aldım onun için hem diyet hem spor da yapıyorum tabi onlar uyanmadn spor işini de hâletmiş oluyorumcocuklarla ugrasmak cok zor saglam sabir istiyor gercekten benim 15 aylik bi kizim var ayni seyleri bende yasiyorum.spor yapsan biraz rahatlarsin cocuklarin kac yasindalar
2 .ci çocuk küçük galiba.. Kendini ayarlayıncaya kadar zorlanman çok normal aslında.. İlk bebekte yaşamıyormuyuz bunları? Gece uykusuzluk, sabah erken kalkmalar, yemeği6 sene dir ızmirdym bu zamana kadar hep arkadaş oldu ve ayrildilar burdaki insanları anlamış değilim aynı fikir de olmadıgn için dönüp arkasna selam bile vermezler öyle bir toplumun içinde yaşıyorum kreşe su an verecek imkan da yok herşey güzel gidiyordu ilk kızımla onunla yeteri kadar ilgileniyordum oynuyor eğitim veriyordum ama 2.ci oğlum gelince herşey altust oldu
çok haklsnz o bile var bende vitamin d eksikliği ve sürekli halsizm kemiklrm sizlyr bundan da kaynaklanblcgni hiç dusunmemstmpapatya çayı rahatlatır..çocuklar uyuduğunda sizde uyuyun..b vitamini takviyesi alın..uykusuzluk ve vitamin eksikliği
olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?