Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler bir türlü tutturamadıgımız fırın....

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
bir türlü güzel pişiren bir fırın tutturamadık en az 5-6 tane fırın değiştirmişizdir bana yanı anneme önerebileceğiniz özellikle güzel kek pişiren içini hamur bırakmayan yakmayan bir fırın öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
ben de fırın araştırıyorum.
bosch - arçelik - profilo markalarını önerdiler.
bir de termikel eski kalitesini koruyorsa, termikel, önerdiler.

davul fırın en güzeli fırın soğukken at keki fırın ısınıp pişirene kadar kek kabarıyo kocaman oluyo mayalıları da öle yapıyorum enfazla on onbeşdakikada hazır sen bulaşıklarını yıkayana kadar hazıryeni evliyim bekarlık fırnımı kullancandiyip almadım fırnset üstü çelik ocak aldım okadarrrr işime yarıyo öğle arası gelip börek yapıp pişiriyorum ve çok memnunum bozulursa yine alıcam çünkü çok uygunnnn

zaten davul fırın kullanıyoruz ama kekın ustunu hemen pişşiriyor üstü kapkara oluor ama içi bildiğinz cıvık hamur oluyor.bu yuzden değiştirmek ıstıyoruz ztn :)

lg mp9289fsd bak bu modeli incele. ışıkla pişirdiği için her tarafı muntazam şekilde pişmiş oluyor. hem fırın, hem buharla pişirme, ızgara ve mikro dalga özelliklerine sahip. şu an piyasada tek pilav yapabilen fırın hatta :9 bu özelliğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım. ayrıca davul fırın kadar yer kaplamıyor

kesinlikle bu fırını incele

gülşah hanım size de aldırmam yakındır sanıyorum fırınımdan :) niyetiniz var gibi geldi bana... şaka bir yana gerçekten şiddetle tavsiye ederim özellikle buharda ve ışıkla pişirme özelliklerinden dolayı. aradaki farkı göreceksiniz normal fırında pişmiş bir yemekle...

Ben 50 liraya luxxel aldım müthiş. Hiç bir pişirdiğimde maaşallah beni hayal kırıklığına uğrtmadı. Birde ablama termikel almıştım. o da çok menun fırınında. Benim luxxel yalnız midi fırın

tamm aradgım konuya ras geldim bnimde davul fırınım var memnun deilim keklerimi mahvediyo hiç bi randuman alamadımm sol tarafıda iyi pişirmiyo o yüzden bende arştırıyorumm kızlarr banada akıll verin lg fırını kullanan varmı gercekten cokk iyise alayımm bittirdi artık bu fırın bniii

arkadaşım kullanıyor lg'nin bahsedilen fırınını.. çok memnun.. özellikle kullanımdan sonra kendi temizliğini yapması çok memnun ediyor.. 10 dakika kendini temizliyor sen sadece bir bez ile üzerinden geçiyorsun...

ben de böyle bir konu açmıştım ama sağolsun bir iki arkadaş dışında kimse cevap vermemişti onun için yazma ihtiyacı duydum. ben siemens aldım. şimdi kodunu hatırlamıyorum ama istersen akşam bakarım.
eşime uzun süre fırın fırın demiştim biraz geciktirdik almayı , aldıktan sonra da çeşitli sebeplerden ben kullanmayı geciktirmiştim. eşimin o kadar söyledin aldık kullanmıyorsun esprilerinden sıkılıp eşimin gelişine 20 dk. kala öylesine bir kek yaptım fırında ilk kek pişirdim. o kadar güzel oldu ki anlatamam. kekin rengini hele içini gördükten sonra tamam dedim doğru karar, kesinlikle tavsiye ederim

20 dakika mı? çok kısa bir süre değil mi? modelini bildirirseniz bizde fikir sahibi oluruz.. şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…