Örgü Bir Türlü Yapamadım...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canim yaziyor altinda yapimi neyi anlamadin ?

ay bu arada özledim elisi yapmayi ama yapamiyorum kolum cok agriyor :50:

1.gidiş sırası:1 kenar ilmeği,1 düz,1 artır,3 ilmeği beraber düz ör , burdan sonrasını yapamıyorum.

ben bu örnekten şal ördüm hep aynı şeyi yapıcaksın ip önde olacak haroşa örer gibi arka tarafına geçincede önde olacak ..inşallah anlatabilmişimdir::6:

Canım ben örgü örmeyi pek bilmiyorum. Ama hevesleniyorum.

1 kenar ilmeği,1 düz,1 artır,3 ilmeği beraber düz ör bunu mu sürekli tekrar edeceğim. Yardım edersen çok sevinirim.

evet canım bi artırıyosun bi 3 ünü bir alıyosun bunu şişten çıkana kadar devam et sondaki kenar ilmeğini ilk baştaki gibi ör sonra arkasında normal arka örer gibi ör örnek koymadan sonra öne geçince yine örnek koy..benim şalımda ip hep önde duruyordu yani arkayı örer gibi öndede öyle örnek koyuyordum .yapamazsanyine yardımcı olurum

Barbicim ben söylediğini yapıyorum, şişte ilmek kalmıyor.

Sanırım arttırmaları yapamıyorsun. Bir arttır denilen yerlerde şişe bir ilmek dolayacaksın. Arka sırada da hepsini örneksiz düz örgü olarak öreceksin. Düz olarak ördüğün için bir önceki sırada şişe doladığın ilmeği de örmüş olacaksın. Arttırmayı aşağıdaki gibi yapacaksın.
$yofoh5.gif

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz çok güzel anlatıyorsunuz da ben becereksizim bu konuda. Malesef başaramadım. Vazgeçtim yapamıyorum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Back
X