bir twitter meselesi

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
görümcem twitter da ben de ekli o beni ben onu takip ediyorum..görümcem bizden başka şehirde yasıyor.. ama son zamanlarda kvm bizim yasadıgımız sehirden kendine ev aldı ve bizim evlendikten sonra orada oturmamız kararlaştırıldı.. ama görümcem cıldırdı.. kv me ailesinden miras cıkmıstı o parayı kullandı ev için.. şimdiki sorun benim twitterdan yaptıgım paylaştıgım tüm göndermeleri üstüne alınmış ve kv me beni şikayet etmiş..:)))) aradım kendisini bisürü saydı ben yine saygı cercevesinde konustum sizce twitterı kapatsam mı

Ne gibi şeyler paylaştın ki alındı böyle? Zaten böyle genelden paylaşılan ve sokulan laflara ifrit olurum o ayrı da, bi de üstüne alınangiller var ya onlar daha da bi irrite edici yahu...
Kapatma bence, hayatını milletin kendi kendine alınıp zırlamasına göre yönlendirme. Bak bana, bak bak... Nolum bak? delirdim, niye sence???

ne paylaştın ki o üzerine alındı alınmakta haklı mı peki?

neden canım

140 karakterle ne kadar laf sokmus olabilirsiniz ki? Cok uzatirsa yeni hesap acin, gorumcenizi eklemeyin.

hayır o tarz seyler değil zaten ev benim değil ki evle ilgili laf sokayım kv min evi sonucta.. daha genel şeyler o küçük beyninizle yaptıgınız küçük hesaplar ancak küçük hayatlarınızı etkiler gibi genel

Bence sen hesabını falan kapatma ama..

Ayıp edersin canım öyle üzerine alınacagi şeyleri yazarsan.

Senin biricik kocanın, biricik kardeşi..

Ben kardeşime ölürüm mesela.. Eşini de zor durumda bırakma.. Nacizane tavsiyem

ay takip et beni bende karşılıklı yazalım onlara kapatma ne kapatcaksın boşver. yarası olan gocunur. onlar için değiştirme hiç bişeyini. yazdıklarını da silme

Buda yeni moda ortaya laf atilir ama birileri oltaya takilir ne yarasi varuzerine aliniyor? ona ne oluyor?...(bu tabi kesn ona yazilmadiysa) almayin kardesim size yazildigindan emin olmadigiz sozleri uzerinize ya bi akilli olun eminsen ozelden yaz ne oldu hayirdir vs usuluyle sor yasasin paronaya

Bence görümceni blokla gitsin insanlar azıcık büyüsün ilk okul çocugu gibi ay bana laf soktu yahu adın yazıyor mu orda neden üstüne alınıyorsun

Kusura bakmayın lütfen konuyla ilgili yazmayacağım ama bu ortaya laf koyma eylemi dışardan komik görünüyor. Kocaman kocaman insanlar bir kaç kişi alınsın diye yada başka gerekçelerle klişeleştikçe bayağılaşan laflar paylaştıkça ben utanıyorum onların adına. Cidden yapılmasın artık bu çocukça şeyler ya. Komikte yani.
Benim de takipçilerimde yada arkadaşlarımda küstüğüm, konuşmadığım, içten içe darıldığım, bana kazık atanlar dolu. Hiç birine de bir laf koyayım da bir kaçı alınsın demedim. Gereksiz bir şey. Yani yazdın üç beş kişi alındı ay çok şahane laf soktunuz, bozuldu kaldılar. Eeee? Sonuç? Ne geçti yani elinize? Sanal ortam yani bu. Varsa derdiniz yüz yüze konuşursunuz yada hiç muhattap olmazsınız silersiniz, görüşmezsiniz olur biter.
Ne bileyim ben mantığını anlamıyorum.
Ben de var bir arkadaş sabah akşam birilerine laf geçiriyor. Artık insanlar da yıldı yani. Çocukça bir şey bu.

ben desarj oluyorum illa birine yani şahsa gönderme deil.. alınan o ortamda bulunmıcak ya girmicek yada hesabını kapatcak herkesin farklı düşüncelerde olması gayet normal ben alınmam kimsenin lafına hatta nişanlım neler paylaşıyor ama biliyorum ki sanal ortam sadece desarj oluyor yazdıkları umrumda deil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…