Bir ufak kıskançlık meselesi..

Crescent21

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
42
47
8
28
Merhaba arkadaşlar..
2 yıllık birlikteliğim sonucunda 1 sene önce evlendim.. Eşimle çok şükür bir problemimiz yok maddi sıkıntılarımız var onlarıda iki elden çalışarak halledebiliyoruz. Eşim nöbetli bir işte çalışıyor sağlık personeli ve nöbetleri doğal olarak bazen bayanlarla olabiliyor... Ama ben kafayı yiyorum ne zaman bir nöbeti bayanla denk gelse sanki dünyada tek erkek benim eşimmiş gibi paronayaklarım başlıyor ve eşimide çok sıkıyorum. Güven deseniz güvenim eşime sonsuz fakat ben herkesden kıskanmaya başladım artık. Sanki benden başkasına ilgi göstermesin hep ben hep ben oldum. Lütfen bana bi yardımcı olun bu huyumu törpüleyerek yok edebileyim. Zamanla onuda kendimide yıpratıcam gibi gözüküyor.. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederiim

Sizinki kıskançlık degil de hastalik boyutunda gibi.Ama mutlaka altinda yatan bir neden vardir.Durup dururken neden bu kadar paranoya yapiyorsunuz ki?Her is yerinde kadin ve erkek birlikte calisir ve bundan daha normal,daha dogal bir durum yoktur.Eger hiçbir nedeni yok diyorsaniz,psikolojik yardim almanizi oneririm.

İs arkadaşları ve ortamı nasıl ? Eğer böyle rahat davranan , tuhaf tipler varsa endişelenme nedeniniz bu olabilir.

Fazla kuruntu yapmışsınız.
Eşiniz doktorsa ve acildeyse, kuruntuya mahal yok.
Oraya gelenler çoğunlukla teyze ve amcalar..
En fazla biraz konuşurlar, gevezelik yaparlar.:ukala:
Şaka bir yana çok bunaltmayın zaten sağlık sektörü stresli.

Böyle düşünceler aklınıza gelince meşgale bulun.

İmkanınız varsa iş arkadaşlarıyla tanışın belki biraz içiniz rahatlar, onun dışında eşiniz ekmek derdinde bi insansa zaten gözü kazancağı 2kuruştan başkasını görmez yok rahat güvenilmez bi insansa iş yerinde aldatmaz iş çıkışı yarım saatlik bi boşlukta yine aldatır, eşinize güveniyosanız adamı yok yere bunaltmayın ve de imkanınız varsa bir psikologa görünün

Böyle düşüncelerin varsa bunları eşine belli ederek lütfen bunaltma. Sorguya çekmek filan alttan alttan da olsa yapmamani tavsiye ederim. Eşime güveniyorum diyorsun demekki guvenilmeyecek biri değil. Böyle kiskancliklarla kendinizi yiyip bitirmek ve boşu boşuna eşinizin başını agritmak yerine, eve geldiğinde güler yüzle karsilayin. Bu vesveselerden kurtulmadan huzur bulamazsınız.

İş arkadaşından kıskanmak normal bir şey değil. Şunu anlarım özellikle orada çalışan biri vardır da cıvık bir tiptir eşine de yakınlık gösteriyordur tamam kıskanılır. Ortada bir şey yokken iş arkadaşından neden kıskanılır herkes ekmeğinin peşinde. Ben bekarken evli erkek arkadaşımla nöbet tutardım özellikle de birlikte yazdırırdık kafa yapımız uyuyordu işini iyi yapardı savsaklamazdı, bir şey olsa arkada durup satmayacağını bilirdim. Karısı kıskansa heralde kendimi çok kötü hissederdim

Back
X