Bir ufak kıskançlık meselesi..

Bende saglik personeliyim nibet usulu cakisiyorum hafta da iki nibetim oluyor erkeklerle tuttugumda oluyor cay da iciyoruz kahve de yeri geliyor sabaha kadar vaka karsiliyoruz. Bu erkeklerin esleri benden de kiskaniyor mu ki acaba. Midem bulandi. Madem cok kiymetli kocan calistirma. Mileltin karisini kizini da zan altinda birakma. Herkes senin kocanin derdine oluyor mu. Millet ekmeginin pesinde. Bizim popomuzdan terler akiyor siz orada ne yapiyor diye hayal ediyorsunuz 😶

Yaaa Allah askına millet ekmek parası derdin de nobetini sıkıntısız atlatıp eve gitme derdinde siz ne düşünüyorsunuz siz nobette oturup çay kahve içip sohbet ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Şahsen panik atak hastası olduğum için çok kez acile gittim ve muayene kısmı gırgır şamata.
Belki bana öyle denk gelmiştir hep ama sağlık personelleri (ambulans ve ameliyathane hariç) gayet rahatlar.

İs arkadaşları ve ortamı nasıl ? Eğer böyle rahat davranan , tuhaf tipler varsa endişelenme nedeniniz bu olabilir.
Kızları tanımıyorum.. Tanışmadım yani bi ara evime davet ettim arkadaşlarını iki kişi geldi kızlardan pek elektirik alamadım ama geçen gün birisiyle tanıstım gayet hos tatlı bi kıza benziyor ama benim derdim sadece iş değil ben bencillik yapıp sadece benimle ilgilensin istiyorum problemim o arkadaşlar gitmiş nerelere çekmiş.

Böyle düşüncelerin varsa bunları eşine belli ederek lütfen bunaltma. Sorguya çekmek filan alttan alttan da olsa yapmamani tavsiye ederim. Eşime güveniyorum diyorsun demekki guvenilmeyecek biri değil. Böyle kiskancliklarla kendinizi yiyip bitirmek ve boşu boşuna eşinizin başını agritmak yerine, eve geldiğinde güler yüzle karsilayin. Bu vesveselerden kurtulmadan huzur bulamazsınız.

Çook teşekkür ederim fikriniz için elimden geleni yapıcam

Kızları tanımıyorum.. Tanışmadım yani bi ara evime davet ettim arkadaşlarını iki kişi geldi kızlardan pek elektirik alamadım ama geçen gün birisiyle tanıstım gayet hos tatlı bi kıza benziyor ama benim derdim sadece iş değil ben bencillik yapıp sadece benimle ilgilensin istiyorum problemim o arkadaşlar gitmiş nerelere çekmiş.
O zaman acilen bir psikologa gidin , hic normal degil bu beklentiniz ve tavriniz , belli ki bir sorununuz var

İs arkadaşları ve ortamı nasıl ? Eğer böyle rahat davranan , tuhaf tipler varsa endişelenme nedeniniz bu olabilir.
Ne de güzel anladınız beni.. Kızların hepsinde problem var aşırı rahat tipler ve 24
Fazla kuruntu yapmışsınız.
Eşiniz doktorsa ve acildeyse, kuruntuya mahal yok.
Oraya gelenler çoğunlukla teyze ve amcalar..
En fazla biraz konuşurlar, gevezelik yaparlar.:ukala:
Şaka bir yana çok bunaltmayın zaten sağlık sektörü stresli.

Böyle düşünceler aklınıza gelince meşgale bulun.
Acilde değil ambulansda görevli. Öyle yapmaktan başka çarem yok inşallah düzelmeye çalısacağım

Kocanız size büyük bi posta koyarsa eğer ancak öyle kendinize gelirsiniz.. :KK59:

Merhaba arkadaşlar..
2 yıllık birlikteliğim sonucunda 1 sene önce evlendim.. Eşimle çok şükür bir problemimiz yok maddi sıkıntılarımız var onlarıda iki elden çalışarak halledebiliyoruz. Eşim nöbetli bir işte çalışıyor sağlık personeli ve nöbetleri doğal olarak bazen bayanlarla olabiliyor... Ama ben kafayı yiyorum ne zaman bir nöbeti bayanla denk gelse sanki dünyada tek erkek benim eşimmiş gibi paronayaklarım başlıyor ve eşimide çok sıkıyorum. Güven deseniz güvenim eşime sonsuz fakat ben herkesden kıskanmaya başladım artık. Sanki benden başkasına ilgi göstermesin hep ben hep ben oldum. Lütfen bana bi yardımcı olun bu huyumu törpüleyerek yok edebileyim. Zamanla onuda kendimide yıpratıcam gibi gözüküyor.. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederiim
Eşiniz sizi aldatıyor olabilir olmayabilir. Erkeklerle nöbette onlarla da aldatabilir yani her ihtimal düşünülebilir... Düşünce tarzını değiştirmelisin, tüm saydıklarım olmayada bilir. Hatta olduğunu gösterir hiçbirşey yok. Derin nefes al krizin geçmesi için kendini telkin et. Ben çok değerliyim kendimi çok seviyorum birtaneyim de. Şaşıracaksın:KK66:

Şahsen panik atak hastası olduğum için çok kez acile gittim ve muayene kısmı gırgır şamata.
Belki bana öyle denk gelmiştir hep ama sağlık personelleri (ambulans ve ameliyathane hariç) gayet rahatlar.
Surat asinca da niye surat astin olur. Insanlar orada 24 saat nibet tutuyor gukecek de eglenecek de cay daicecek kebap da yiyecek. Gir gir samata yapiyorlar diye eslerini aldatmis mi oluyorlar merak ettim.

Bende saglik personeliyim nibet usulu cakisiyorum hafta da iki nibetim oluyor erkeklerle tuttugumda oluyor cay da iciyoruz kahve de yeri geliyor sabaha kadar vaka karsiliyoruz. Bu erkeklerin esleri benden de kiskaniyor mu ki acaba. Midem bulandi. Madem cok kiymetli kocan calistirma. Mileltin karisini kizini da zan altinda birakma. Herkes senin kocanin derdine oluyor mu. Millet ekmeginin pesinde. Bizim popomuzdan terler akiyor siz orada ne yapiyor diye hayal ediyorsunuz 😶

Canım benim konunun sadeve nöbet tuttuğu kişiyle alakası yok sen bunu anlayamamışsın. Ben kızları mı suçladım ? Kendimi suçluyorum düşünce tarzımı suçluyorum. Yanlıs bi düşüncedeyim yardımcı olun diyorum neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz?

Canım benim konunun sadeve nöbet tuttuğu kişiyle alakası yok sen bunu anlayamamışsın. Ben kızları mı suçladım ? Kendimi suçluyorum düşünce tarzımı suçluyorum. Yanlıs bi düşüncedeyim yardımcı olun diyorum neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz?
Dusunceni degistir diye aciklama yapiyorim zaten. O zaman direk kocamdan suphe duyuyorum diyeceksin ki bizde kizlarin sucu yok suohe varsa icinde arkasini birakma diyeceginiz. sonucta bunu sana hissetiren esin demek ki var meyli🤣

Eşiniz sizi aldatıyor olabilir olmayabilir. Erkeklerle nöbette onlarla da aldatabilir yani her ihtimal düşünülebilir... Düşünce tarzını değiştirmelisin, tüm saydıklarım olmayada bilir. Hatta olduğunu gösterir hiçbirşey yok. Derin nefes al krizin geçmesi için kendini telkin et. Ben çok değerliyim kendimi çok seviyorum birtaneyim de. Şaşıracaksın:KK66:

Anlamak isteyen anlayabiliyor işte bundan bahsediyorum inanın.. Problem bende ve ben kendime çeki düzen vermek istiyorum. Çok teşekkürler yorumunuz için

Dusunceni degistir diye aciklama yapiyorim zaten. O zaman direk kocamdan suphe duyuyorum diyeceksin ki bizde kizlarin sucu yok suohe varsa icinde arkasini birakma diyeceginiz. sonucta bunu sana hissetiren esin demek ki var meyli🤣
Allah sana akıl fikir versin arkadaşım ben bişey demiyorum daha fazla sana. Konuyu okumadan nasılda sallamasyon yorumlar yapıyorsun tebrikler.

Surat asinca da niye surat astin olur. Insanlar orada 24 saat nibet tutuyor gukecek de eglenecek de cay daicecek kebap da yiyecek. Gir gir samata yapiyorlar diye eslerini aldatmis mi oluyorlar merak ettim.
Yoo ben şen şakrak olmalarına veya kebap yemelerine laf etmedim dönüp bakın mesajıma.
İsterlerse kuzu çevirsinler.
Yani sağlık personeli diye 24 saat kan ter içinde olmuyorlar kendilerine doğal olarak vakit de ayırıyorlar.
Konu sahibine "o nelerle mücadele ediyor biliyor musun? Ne cürretle kıskanırsın?" Gibi yorumlar yerine "evet o da bir insan kadın çalışma arkadaşlarıyla muhabbet edip kahve içebilir" denmeli.

Yoo ben şen şakrak olmalarına veya kebap yemelerine laf etmedim dönüp bakın mesajıma.
İsterlerse kuzu çevirsinler.
Yani sağlık personeli diye 24 saat kan ter içinde olmuyorlar kendilerine doğal olarak vakit de ayırıyorlar.
Konu sahibine "o nelerle mücadele ediyor biliyor musun? Ne cürretle kıskanırsın?" Gibi yorumlar yerine "evet o da bir insan kadın çalışma arkadaşlarıyla muhabbet edip kahve içebilir" denmeli.

Allah sizden razı olsun gerçekten. Son cümlenizdeki gibi düşünmeye kendimi alıştırmam gerekiyor ben düşüncelerime yorum yapın demedim çünkü yardımdı olun düşüncelerimi değiştirmek istiyorum dedim

benimle ilgilensin istiyorum problemim o
E nöbet saatlerinde hastalanın bol bol koşun hastaneye gibi bir öneri veremez ki kimse.

Erkekle kadının aynı ortamda çalışmasını kıskanmak coddi manada normal bir şey değil. Ha mütamadiyen ilgi beklemek üzgünüm ama daha anormal.

Sanki bu yazdığınız normal gibi nerelere çekmiş demissiniz. Sadece sizinle ilgilensin istiyorsanız sabah nöbetten gelince eşiniz, kapıyı kitleyin ve bundan sonra hiç dışarı çıkmayın.

Back
X