Ne de güzel anladınız beni.. Kızların hepsinde problem var aşırı rahat tipler ve 24
Acilde değil ambulansda görevli. Öyle yapmaktan başka çarem yok inşallah düzelmeye çalısacağım
bu bir suçlamadır.
Canım benim konunun sadeve nöbet tuttuğu kişiyle alakası yok sen bunu anlayamamışsın. Ben kızları mı suçladım ? Kendimi suçluyorum düşünce tarzımı suçluyorum. Yanlıs bi düşüncedeyim yardımcı olun diyorum neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz?
evet suçladınız.
kızların tavırlarından size yada eşinize ne?
ben de sağlıkçıyım, nöbet gerektiren bir alanı değil,
ama kendi iş ortamımdan bahsedeyim,
işimizi gücümüzü yapıyoruz, o yoğunluğun arasında yemek yedikten sonra genelde çay-kahve içmek bile lüks oluyor ama fırsatımız olursa içiyoruz.birbirimize fırsat yaratmaya çalışıyoruz.
çünkü birbirimizin halinden anlıyoruz.
iş arkadaşım bana çay-kahve getirir kendine alırken, ben de ona. oturup birlikte de içilir. bugüne kadar yemedik birbirimizi.
eğer kızların rahatlığından kastınız her şeyin konuşulabilir olması ise evet böyle bir şey var.
ister mesleki diyin, ister başka bir şey, konuşabileceğimiz şeyler bir tık daha fazladır. ama bu böyle diye birbirimizin üstüne atlamıyoruz.
Bunu anlıyorum işte o yüzden bi yardım alabilirim bu durum hakkında. Çünkü ciddi anlamda adamı sık boğaz ediyorum ve bu zamana kadar ufacık bir şüphe duymadım o da aynı şekilde hiç ne aldattı ne şüphelendirdi. Sorun tamamen benim ve yanlışımın farkında olduğum için bi yardım alacağım
kendinizin farkındasınız, kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun. karşınızdaki insana gerçekten güveniyorsanız bunu ona da hissettirin. çünkü adam masumken sürekli zan altında kala kala bir yerden sonra nasıl olsa dikkat etsem de aynı etmesem de, saygı her şekil görmüyorum diye düşünecektir.
ben olsam öyle düşünürüm. bana saygı göstermeyene ben de göstermem, hassasiyetlerini bir yerden sonra dikkate almam.