- Konu Sahibi laylaylom20
-
biriyle tanıştım. birkaç kere buluştuk, gayet iyi anlaştığımızı düşünüyorum. sevgili gibiydik yanyanayken, ki sonra öpüştük vs. ama daha sonraki gün bana aşık olmadığını sadece arkadaş olarak sevdiğini söyledi. ben çok üzüldüm tepki gösterdim. madem öyle niye böyle davrandın dedim. özür diledi arkadaş kalalım dedi. şimdi mesaj atıyor sürekli arkadaşça. sanırım kendini suçlu hissettiğinden dolayı. ne yapmalıyım? konuşmayı kesiyim mi yoksa bir umut var mı?
biriyle tanıştım. birkaç kere buluştuk, gayet iyi anlaştığımızı düşünüyorum. sevgili gibiydik yanyanayken, ki sonra öpüştük vs. ama daha sonraki gün bana aşık olmadığını sadece arkadaş olarak sevdiğini söyledi. ben çok üzüldüm tepki gösterdim. madem öyle niye böyle davrandın dedim. özür diledi arkadaş kalalım dedi. şimdi mesaj atıyor sürekli arkadaşça. sanırım kendini suçlu hissettiğinden dolayı. ne yapmalıyım? konuşmayı kesiyim mi yoksa bir umut var mı?
Umut yok............
Elektrik alamamış anlaşılan. O mu öptü?
Ne oldu kuzum? :26:truee??:26::26:
Ne oldu kuzum? :26:
Sağol canım..nickini değiştirmişsin....tanımadımda önce akışta görünce...hayırlı olsun
o öptü evet. ama sonra kilo versene biraz daha güzel olursun gibi şeyler söylemeye başladı. kendine yakıştıramadı sanırım. o yüzden istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?