• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir umut var mı?

fiziksel olarak beğenmediyse ne demeye öpmüş tövbe tövbe. yol ver gitsin:ssz:

arkadaş olarakta mesajlaşmayı bırakın bence artık..
sevgili olalım dedi sevgili oldunuz.
öpüşmek istedi öpüştünüz..
ayrılmak istedi ayrıldınız..
şimdide arkadaş olarak mesajlaşmak istiyor mesajlaşacak mısınız?
başkasınin duygu ve düşünceleri için değil kendiniz için yaşamalısınız

Hem kızı öp hemde arkadaş kalalım de.Nasıl bir iş anlamadım.
Böyle insanlara gönlümü vermeyi geçtim kestiğim tırnağımın ucunu vermem.
Yol ver gitsin hadsiz.Birde kilo ver diyor.

Harfi harfine ayni seyleri yasamisiz sonra noldu biliyo musun ? Aylar sonra ogrendim ki sevdigi bi kiz varmis hem de komsu kizi kucuklukten beri olan bisey yani. Bi an bu konuyu ben mi yazdim diye dusundum o cocuktan uzak dur belki ayni serefsizden bahsediyoruzdur beklerim yani... hasili kelam uzak dur baglanmadan uzaklas

Gorusmek istiyor bi de ? Amacini anlamis olmalisin..

Ya sana inanamiyorum bi de baslik umut var mi? Seninle ozelden konusalim canim sana yasadiklarimi anlatmak istiyorum cunku anlattiklarina bakilirsa yasadiklarimin aynisini yasayacaksin boyle olmamasi icin anlatmam lazim tavsiye anlaminda biraz da..

kesinlikle seni sevmedıgı hoslanmadıgı cok acık.sadece ve sadece kendını begenen bırı etrafında olsun ıstıyor olabılır.ne gerek var tavrını koy ...eger onunla gorusursen,sureklı gelgıtler yasatacak sana...yıne opecek...yıne arkadas kalalım dıyecek ve hayatına sevdıgı bırı gırecek onun senınle arkadas olarak kalmanın dogru olmadıgını soyleyecek...harcadıgın zaman ve emek doktugun gozyası olacak ve daha cok uzuleceksın ...

Affedersen ve bulusursan bu sefer seni opucukle birakmaz boyle bir aptalligi sakin yapma iradeni koy ortaya bu kadar kolay degil seni opup sonra ayrilan bi serefsizden bahsediyoruz gercekten kendime olan sinirim daha gecmemisken bu konuyu okudum bak tatlim benim canim cok yandi 2 yil oldu ama daha 2 saat once fotografina bakip agliyodum benim kadar mahvolmadan hayatindan def et onu yapmazsan inan canin cok yanar olay kiloda degil bu bariz belliki baska bi kiz var uzak dur sakin ha sakin hayatina sokma onu

Affedersen ve bulusursan bu sefer seni opucukle birakmaz boyle bir aptalligi sakin yapma iradeni koy ortaya bu kadar kolay degil seni opup sonra ayrilan bi serefsizden bahsediyoruz gercekten kendime olan sinirim daha gecmemisken bu konuyu okudum bak tatlim benim canim cok yandi 2 yil oldu ama daha 2 saat once fotografina bakip agliyodum benim kadar mahvolmadan hayatindan def et onu yapmazsan inan canin cok yanar olay kiloda degil bu bariz belliki baska bi kiz var uzak dur sakin ha sakin hayatina sokma onu

başka bir kız olabileceği hiç aklıma gelmemişti açıkçası. ama olabilir tabii mümkün.

Back
X