bir umut yolculugu... Ve yasananlar .. Gebe kalamayanlar buyrun yasadiklarimizi emeklerimizi paylas

Çok pahalıymış canım ya peki bu dediğin proxeed ne vitamin mi?

kizlar hsg yi universte hastnesinde para vererekmi cektordiniz tuplerdekinsorun yayginmidir ben bir yildir istyorum hafif kistim var baskansorunumuz yok amanolmuyor bebekdoktor hsg cektirblorsin dedi balikesirde hsg yok ozelde var oda 500 lira bze pahali geldi izmire yda bursaya gtsem sigorta karsilarmi

Yok canim bu ay iğne tedavisi olmuştuk subatta tüp bebek yaptırdik düşük oldu. Beklemeye devam canım çok kötüyüm zaten elim ayağım tutmuyor bacakları m korkunç ağrıyor ya adet olucam yada hayırlı haberden bilmiyorum inşallah 2. Demdir. O sözü bende duymuştum gerçekte n çok güzel inanmak ta çok güzel bir gün olacak☺

canım inşallah olmuştur ya bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır Allah gönlüne göre versin düşüklerde o kadar arttı ki canım yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu hiç sağlıklı beslenmiyoruz insan hamile olduğuna sevinemiyor bile Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah

Canım 8 sene kolay değil elbet sabirrrr sabirrrr edin sukut edin dua edin Rabbim tez vakitte evlat Hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarim sizinle.

Gerçekten öyle canım eskiden herkesin bebeği olurmus bizim kadar ugrasan çok az. Şimdi hormondan hazır gidadan bunyemiz sarsılıyor. Bacakları m çok fena internette araştırdım çok oluyormuş gebelikte. Hayirlisi canım Rabbim hepimize nasip etsin

inşallah .. daha tenisin canımTedavi e başladın mı

Rabbim tamamına erdirsin en kötüsü umutsuzluk bence Katılıyorum biEde dua edin lütfen .. şimdi insan geçmişe bakınca geçmiş ama anı yaşarken o kadar zoraki sizde az seyler yaşamamışsınız. Rabbim hayırlı evlatlar versin

canım kuru SOĞAN kürünü mutlaka dene kestin için Allah yardımcımız olsun

canım benimde eşim muamele olmuştu sıkıntı olmamasına rağmen keçi boynuzu kürü kullandı çok iyi geliyor eminim faydasını Göreceksiniz .

Haklısın henüz bunu atamadım ama .ama alıştım artık

Aminnn her namazim da dualarım dasiniz en iyi ben anlarım duygularınız i Rabbim yardımcınız olsun .

Canim şimdi gördüm hamileymissin çok sevindim. Belirti oldu mu hiç birde idrar testi silik çıktı demişsin ama değerin çok yüksek markası neydi testin. Benimde yarım saat sonra silik çıkıyor adete 3 gün var seni görünce umutlandim. Ihtimal yok diyordun☺

canım ben de inanamadım inan ki hala şoktayım bu ay hiç ümidim yoktu dün veriyim de ona göre tarlusal alıyım diyordum çok şaşırdım canım kan testi yaptım ben idrar değil değerim 322,55 doktor normal dedi ama bakalım inşallah sağlıklı kucağıma alırım keseyi bebeği de görürsem inanacam sanırım :) canım adet gününü bekle bir de idrar testi yapma sakın inşallah sana herkese nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…