- Konu Sahibi _meycimek_
-
Ben 36#38. Annem 4beden felan canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tm sonra atarım resimler cnm görüşürüz
işte o seçtiklerim inş bişeyler beğenirsin pek bişeyim de kalmadı ki...afiyet olsun ben çok hastayım gribim karnım çok aç ama ona rağmen cnm çok kaahve çekmişti,benim yerime de iç
Bayan takım elbise 3 lü pijama takımı pantolon eşofman altlar... Hepsi çok uygun
canım buradan en büyükleri yanien geniş bedenler hangileri alayım eşofman olarak..kırmızılı takım var onu..bir de 2 tane erkek tişortun var onları sonra da hesapyaparsın olur mu..
Seninle alisveris yapmak gerçekten cok zevkliydi okdar memnun kaldim.ki anlatamam biribirinden guzel urunlerin.mis gbiler ayrica hediyelere bogdun beni diyeblirim senin gibj insanlar olması insana daha çok güven veriyor iyi ki tanimisim iyiki alsveris yapmsm seninle hersey için cok tesekkurler
Canım siyah olan eşofman l beden sonra gri olan collezione o m ama siyahın kalıbı gibi yeşil eşofman m beden ama dar kalıp ve 36-38 beden bide siyah yanları cizgili olan var o da kalıbı geniş zaten l beden oda bide bak turuncu hırka var düşünürsen oda Güzeldir hırkayıda düşünürsen hepsi 50 ama 47 yaparım hırkayı düşünmez isen düz 40. Canım yeşil esofman dahil değil ama içine 3 eşofman kırmızı takım ve 2 erkek tişört
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?