Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

kendime okudum yine ay sanırım kafayı yiyorum
Alttaki arkadasim eski sevgilimle hayirlisiyla yeniden bi araya gelmemiz icin okur musun?

kendime okudum yine ay sanırım kafayı yiyorum
Alttaki arkadasim eski sevgilimle hayirlisiyla yeniden bi araya gelmemiz icin okur musun?
okudum hayırlısı ile olsun. bende dua istiyorum lütfen içten güzel bir dua eder misiniz artık işimin rayına oturması için, teşekkür ettim şimdiden.

okudum hayırlısı ile olsun. bende dua istiyorum lütfen içten güzel bir dua eder misiniz artık işimin rayına oturması için, teşekkür ettim şimdiden.

Ettim canım inşallah her şey düzelir.

Alttaki sevdiceğime kavuşmak için gün sayıyorum temmuzun 3ünde yanında olayım bir aksilik çıkmaması için dua eder misin?

okudum Allah kabul etsin
hayırlı sağlıklı bir evladımın olması için dua istiyorum.. Rabbim bu cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul etsin
insallah rebbim tez bir zamanda sana ovlad verir. amin. sonuncu arkadas da benim icinn de esimle ayri yeni eve tasinmamiz icin dua ederseniz sevinriim

Okudum :)

Ayrılık acımın geçmesi,hayırlı bir eş yuva,hayırlı iş,ailem için huzur duası edermisin teşekkürler :)
dilerim beklediğinden de çabuk geçer tüm kötü şeyler ve dileklerin hayırla hızlıca kabul olur ,fatiha suresi okudum.

bende dua istiyorum şimdiden tşk ettim:)

dilerim beklediğinden de çabuk geçer tüm kötü şeyler ve dileklerin hayırla hızlıca kabul olur ,fatiha suresi okudum.

bende dua istiyorum şimdiden tşk ettim:)
okudum arkadaşım:)
Bir an evvel hayırlı gönlüme göre bir işe kavuşmam için okur musunuz??

Allah kabul etsin gönlüne göre versin
banada tez vakitte hayırlı kişi karşıma çıksın yuvamı kurayım diye dua edermisiniz acaba
dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.

Alttaki arkadaşım ben duamı ettim. Duama dua eder misin? Duama amin der misin?
Sağ ol var ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…