yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.721 herkesgitsinsenkal .!.: Sizin icin okudum rabbim gönlünüzden gecenleri hayirlisiyla Kabul etsin insAllah. Genişletmek için tıkla... okudum.Allah kabul etsin.
herkesgitsinsenkal .!.: Sizin icin okudum rabbim gönlünüzden gecenleri hayirlisiyla Kabul etsin insAllah. Genişletmek için tıkla... okudum.Allah kabul etsin.
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.722 yelsem .!.: okudum.Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin.
yelsem .!.: okudum.Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin.
sees Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.174 1.175 133 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.723 segazel .!.: Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
segazel .!.: Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.724 sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul eyler inşAllah .
sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul eyler inşAllah .
guiding1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2014 1.296 1.713 158 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.725 venezia26 .!.: Sizin için okudum Allah kabul eyler inşAllah . Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin
venezia26 .!.: Sizin için okudum Allah kabul eyler inşAllah . Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin
TrueFalse Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 326 147 323 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.726 guiding1 .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Okudum sizin icin Allah kabul etsin
guiding1 .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Okudum sizin icin Allah kabul etsin
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.727 TrueFalse .!.: Okudum sizin icin Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Siziniçin okudum Allah duanızı kabul etsin Amin.
TrueFalse .!.: Okudum sizin icin Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Siziniçin okudum Allah duanızı kabul etsin Amin.
hmbg Ya Bâkî, Entel Bâkî Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 1.676 1.931 133 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.728 segazel sizin için okudum Rabbim duanızı kabul etsin inşallah
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.568 141.410 798 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.729 hmbg .!.: segazel sizin için okudum Rabbim duanızı kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sizin icin dua ettim, Allah dualarinizi kabul etsin
hmbg .!.: segazel sizin için okudum Rabbim duanızı kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sizin icin dua ettim, Allah dualarinizi kabul etsin
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.730 darkmore .!.: Sizin icin dua ettim, Allah dualarinizi kabul etsin Genişletmek için tıkla... okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
darkmore .!.: Sizin icin dua ettim, Allah dualarinizi kabul etsin Genişletmek için tıkla... okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 27 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.731 Filozof_Prenses .!.: okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Amin.
Filozof_Prenses .!.: okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Amin.
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 28 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.732 segazel .!.: Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Amin. Genişletmek için tıkla... okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
segazel .!.: Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Amin. Genişletmek için tıkla... okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
hmbg Ya Bâkî, Entel Bâkî Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 1.676 1.931 133 28 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.733 Filozof_Prenses .!.: okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... size okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah
Filozof_Prenses .!.: okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... size okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.568 141.410 798 28 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.734 hmbg .!.: size okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Ben de sizin icin dua ettim,Allah muradinizi versin tez vakitte insallah
hmbg .!.: size okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Ben de sizin icin dua ettim,Allah muradinizi versin tez vakitte insallah
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 29 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.735 darkmore .!.: Ben de sizin icin dua ettim,Allah muradinizi versin tez vakitte insallah Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin.
darkmore .!.: Ben de sizin icin dua ettim,Allah muradinizi versin tez vakitte insallah Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin.
sees Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.174 1.175 133 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.736 segazel .!.: Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
segazel .!.: Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.737 sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum. Dilerim herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur . Benim de duam hep gönlümde .. Okuyan kişi için şimdiden teşekkürler
sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum. Dilerim herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur . Benim de duam hep gönlümde .. Okuyan kişi için şimdiden teşekkürler
H herkesgitsinsenkal Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 59 32 38 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.738 Filozof_Prenses .!.: okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Tabikide var :) Sizin icin dua ettim, rabbim gönlünüzün muradini hayirlisiyla tez zamanda versin insAllah.
Filozof_Prenses .!.: okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah. benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi? şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Tabikide var :) Sizin icin dua ettim, rabbim gönlünüzün muradini hayirlisiyla tez zamanda versin insAllah.
H herkesgitsinsenkal Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 59 32 38 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.739 venezia26 .!.: Sizin için okudum. Dilerim herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur . Benim de duam hep gönlümde .. Okuyan kişi için şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum Rabbim hayirlisiyla Kabul etsin insAllah.
venezia26 .!.: Sizin için okudum. Dilerim herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur . Benim de duam hep gönlümde .. Okuyan kişi için şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum Rabbim hayirlisiyla Kabul etsin insAllah.
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.740 herkesgitsinsenkal .!.: Sizin icin okudum Rabbim hayirlisiyla Kabul etsin insAllah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.
herkesgitsinsenkal .!.: Sizin icin okudum Rabbim hayirlisiyla Kabul etsin insAllah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.