TrueFalse Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 326 147 323 4 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.801 segazel .!.: Sizin için okudum Allah tez zamanda gönlünüze göre bir iş kapısı nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum. Allah kabul etsin
segazel .!.: Sizin için okudum Allah tez zamanda gönlünüze göre bir iş kapısı nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum. Allah kabul etsin
Eeelma Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2017 190 305 103 40 4 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.802 TrueFalse .!.: Sizin icin okudum. Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum ALLAH kabul etsin
TrueFalse .!.: Sizin icin okudum. Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum ALLAH kabul etsin
TrueFalse Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 326 147 323 4 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.803 Eeelma .!.: Sizin için okudum ALLAH kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin
Eeelma .!.: Sizin için okudum ALLAH kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin
hmbg Ya Bâkî, Entel Bâkî Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 1.676 1.931 133 4 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.804 TrueFalse .!.: Allah razi olsun ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... sizin için okudum Rabbim kabul etsin
TrueFalse .!.: Allah razi olsun ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... sizin için okudum Rabbim kabul etsin
TrueFalse Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 326 147 323 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.805 hmbg .!.: sizin için okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun bende sizin icin okudum. Allah dualarimizi kabul eylesin insallah
hmbg .!.: sizin için okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun bende sizin icin okudum. Allah dualarimizi kabul eylesin insallah
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.806 TrueFalse .!.: Allah razi olsun bende sizin icin okudum. Allah dualarimizi kabul eylesin insallah Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum. Allahim kabul buyursun.
TrueFalse .!.: Allah razi olsun bende sizin icin okudum. Allah dualarimizi kabul eylesin insallah Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum. Allahim kabul buyursun.
ZAT Still Waters (Run Deep) Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 542 195 18 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.807 Masalyuzlusevdam .!.: Sizin icin okudum. Allahim kabul buyursun. Genişletmek için tıkla... okudum. hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum. sevgiler
Masalyuzlusevdam .!.: Sizin icin okudum. Allahim kabul buyursun. Genişletmek için tıkla... okudum. hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum. sevgiler
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.808 ZAT .!.: okudum. hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum. sevgiler Genişletmek için tıkla... Amin inşallah:) Allah razi olsun. Bende senin icin okudum :)
ZAT .!.: okudum. hayırlısıyla kabul olmasını diliyorum. sevgiler Genişletmek için tıkla... Amin inşallah:) Allah razi olsun. Bende senin icin okudum :)
ZAT Still Waters (Run Deep) Kayıtlı Üye 2 Şubat 2017 542 195 18 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.809 çok teşekkür ederim Allah razı olsun
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.810 ZAT .!.: çok teşekkür ederim Allah razı olsun Genişletmek için tıkla... Amin cümlemizden canim :)
TrueFalse Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 326 147 323 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.811 Masalyuzlusevdam .!.: Amin cümlemizden canim :) Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. Ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin
Masalyuzlusevdam .!.: Amin cümlemizden canim :) Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. Ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.812 TrueFalse .!.: Allah razi olsun. Ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allahim sendende razi olsun. Bende tekrar senin icin okudum. Allah dualarimizi kabul etsin.
TrueFalse .!.: Allah razi olsun. Ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allahim sendende razi olsun. Bende tekrar senin icin okudum. Allah dualarimizi kabul etsin.
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.813 Masalyuzlusevdam .!.: Allahim sendende razi olsun. Bende tekrar senin icin okudum. Allah dualarimizi kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.
Masalyuzlusevdam .!.: Allahim sendende razi olsun. Bende tekrar senin icin okudum. Allah dualarimizi kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.814 segazel .!.: Sizin için okuyorum Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Bende sizin icin okudum allah kabul etsin
segazel .!.: Sizin için okuyorum Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Bende sizin icin okudum allah kabul etsin
sees Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.174 1.175 133 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.815 Masalyuzlusevdam .!.: Bende sizin icin okudum allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Masalyuzlusevdam .!.: Bende sizin icin okudum allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.816 sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum sees . Dilerim Allahım gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul eder, hayırlı değil ise de hayırlı kılıp nasip eder inşAllah.
sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum sees . Dilerim Allahım gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul eder, hayırlı değil ise de hayırlı kılıp nasip eder inşAllah.
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.817 venezia26 .!.: Sizin için okudum sees . Dilerim Allahım gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul eder, hayırlı değil ise de hayırlı kılıp nasip eder inşAllah. Genişletmek için tıkla... Bende senin icin okudum allah kabul etsin hayirlisila
venezia26 .!.: Sizin için okudum sees . Dilerim Allahım gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul eder, hayırlı değil ise de hayırlı kılıp nasip eder inşAllah. Genişletmek için tıkla... Bende senin icin okudum allah kabul etsin hayirlisila
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.818 sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Canim allah razi olsun senin icinde okudum
sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Canim allah razi olsun senin icinde okudum
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.819 Masalyuzlusevdam .!.: Canim allah razi olsun senin icinde okudum Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin. Amin
Masalyuzlusevdam .!.: Canim allah razi olsun senin icinde okudum Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin. Amin
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 7 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.820 segazel .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin. Amin Genişletmek için tıkla... Amin sagol bende senin icin okudum
segazel .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin. Amin Genişletmek için tıkla... Amin sagol bende senin icin okudum