hmbg Ya Bâkî, Entel Bâkî Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 1.676 1.931 133 2 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.961 Masalyuzlusevdam .!.: Sizin icin okudum rabbim dualarinizi en hayirli sekilde kabul buyursun Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim :) Genişletmek için tıkla... senin için okudum canım Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Masalyuzlusevdam .!.: Sizin icin okudum rabbim dualarinizi en hayirli sekilde kabul buyursun Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim :) Genişletmek için tıkla... senin için okudum canım Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
0 07marla34 Her hata bakiredir tekrarı zevke girer Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 1.141 1.213 133 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.962 Allah herkesin duasını kabul etsin bu mübarek gecede.. Bende dua istiyorum korktuğumdan emin olmak için
Allah herkesin duasını kabul etsin bu mübarek gecede.. Bende dua istiyorum korktuğumdan emin olmak için
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.963 hmbg .!.: senin için okudum canım Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah Genişletmek için tıkla... Amin amin amin insallah canim bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin canim esenlik82 .!.: Allah herkesin duasını kabul etsin bu mübarek gecede.. Bende dua istiyorum korktuğumdan emin olmak için Genişletmek için tıkla... Amin canim insallah senin icinde okudum
hmbg .!.: senin için okudum canım Rabbim gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah Genişletmek için tıkla... Amin amin amin insallah canim bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin canim esenlik82 .!.: Allah herkesin duasını kabul etsin bu mübarek gecede.. Bende dua istiyorum korktuğumdan emin olmak için Genişletmek için tıkla... Amin canim insallah senin icinde okudum
0 07marla34 Her hata bakiredir tekrarı zevke girer Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 1.141 1.213 133 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.964 Masalyuzlusevdam .!.: Amin amin amin insallah canim bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin canim Amin canim insallah senin icinde okudum Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sizin de dualarınızı kabul etsin
Masalyuzlusevdam .!.: Amin amin amin insallah canim bende senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin canim Amin canim insallah senin icinde okudum Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sizin de dualarınızı kabul etsin
segazel Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 933 1.397 333 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.965 esenlik82 .!.: Allah razı olsun sizin de dualarınızı kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin.
esenlik82 .!.: Allah razı olsun sizin de dualarınızı kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin.
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.966 segazel .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Bende sizin icin okudum allah kabul etsin :) Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim
segazel .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Bende sizin icin okudum allah kabul etsin :) Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim
H hopefuull Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 50 37 18 44 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.967 Masalyuzlusevdam .!.: Bende sizin icin okudum allah kabul etsin :) Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim Genişletmek için tıkla... bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder..
Masalyuzlusevdam .!.: Bende sizin icin okudum allah kabul etsin :) Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edersen cok sevinirim Genişletmek için tıkla... bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder..
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.968 hopefuull .!.: bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder.. Genişletmek için tıkla... okudum Rabbim kabul etsin
hopefuull .!.: bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder.. Genişletmek için tıkla... okudum Rabbim kabul etsin
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.969 hopefuull .!.: bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder.. Genişletmek için tıkla... Amin insallah canim senin icin okudum rabbim seninde dualarini kabul etsin :) yelsem .!.: okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... Senin icinde okudum rabbim kabul etsin
hopefuull .!.: bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder.. Genişletmek için tıkla... Amin insallah canim senin icin okudum rabbim seninde dualarini kabul etsin :) yelsem .!.: okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... Senin icinde okudum rabbim kabul etsin
hmbg Ya Bâkî, Entel Bâkî Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 1.676 1.931 133 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.970 hopefuull .!.: bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder.. Genişletmek için tıkla... yelsem .!.: okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
hopefuull .!.: bende sana ettim Rabbim inşallah gönlündeki ne ise hayırlısı ile sana nasip eder.. Genişletmek için tıkla... yelsem .!.: okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.971 Masalyuzlusevdam .!.: Amin insallah canim senin icin okudum rabbim seninde dualarini kabul etsin :) Senin icinde okudum rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin bende size okudum
Masalyuzlusevdam .!.: Amin insallah canim senin icin okudum rabbim seninde dualarini kabul etsin :) Senin icinde okudum rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin bende size okudum
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.972 hmbg .!.: ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah [/QUO amin sizede okudum hepimizin duaları kabul olur inş Genişletmek için tıkla...
hmbg .!.: ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah [/QUO amin sizede okudum hepimizin duaları kabul olur inş Genişletmek için tıkla...
L lanadelmilav Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 962 609 103 30 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.973 lütfen biri benim dileğim içinde okusun lütfen...
H hopefuull Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 50 37 18 44 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.974 hmbg .!.: ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... dünden buyana sana çok dua ediyorum ve yine Rabbim kalbindekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana nasip etsin cuman mübarek olsun
hmbg .!.: ikinizede okudum Rabbim gönlünüzün muradını bu mübarek gün dualarımızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... dünden buyana sana çok dua ediyorum ve yine Rabbim kalbindekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana nasip etsin cuman mübarek olsun
hmbg Ya Bâkî, Entel Bâkî Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 1.676 1.931 133 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.975 hopefuull .!.: dünden buyana sana çok dua ediyorum ve yine Rabbim kalbindekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana nasip etsin cuman mübarek olsun Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşaAllah
hopefuull .!.: dünden buyana sana çok dua ediyorum ve yine Rabbim kalbindekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana nasip etsin cuman mübarek olsun Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşaAllah
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.976 hmbg .!.: Allah razı olsun canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşaAllah Genişletmek için tıkla... Canim senin icin okudum rabbim kabul etsin:) Altaki arkadasim gönlumdeki dua icin bana dua edermisin?
hmbg .!.: Allah razı olsun canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşaAllah Genişletmek için tıkla... Canim senin icin okudum rabbim kabul etsin:) Altaki arkadasim gönlumdeki dua icin bana dua edermisin?
L lanadelmilav Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 962 609 103 30 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.977 Masalyuzlusevdam .!.: Canim senin icin okudum rabbim kabul etsin:) Altaki arkadasim gönlumdeki dua icin bana dua edermisin? Genişletmek için tıkla... birbirimizin dileği için birbirimize dua edelim mi?
Masalyuzlusevdam .!.: Canim senin icin okudum rabbim kabul etsin:) Altaki arkadasim gönlumdeki dua icin bana dua edermisin? Genişletmek için tıkla... birbirimizin dileği için birbirimize dua edelim mi?
stanki Nirvana Kayıtlı Üye 26 Ocak 2010 11.135 8.408 773 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.978 prenses9595 .!.: birbirimizin dileği için birbirimize dua edelim mi? Genişletmek için tıkla... Senin icin okudum canim, Allah hayirli dileklerini kabul etsin.
prenses9595 .!.: birbirimizin dileği için birbirimize dua edelim mi? Genişletmek için tıkla... Senin icin okudum canim, Allah hayirli dileklerini kabul etsin.
L lanadelmilav Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2016 962 609 103 30 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.979 bende senin için okudum, allah kabul etsin
A Angeel91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2016 1.247 1.556 63 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.980 stanki .!.: Senin icin okudum canim, Allah hayirli dileklerini kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Bende sizim için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.. Alttaki arkadaşım gönlümdeki duam için bana dua edermsn?
stanki .!.: Senin icin okudum canim, Allah hayirli dileklerini kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Bende sizim için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.. Alttaki arkadaşım gönlümdeki duam için bana dua edermsn?