ekim9-2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2017 130 79 28 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.581 ftmclk .!.: Amin canım inşallah Allah razı olsun seninde gönlünde ne muradın varsa Rabbim nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşalla
ftmclk .!.: Amin canım inşallah Allah razı olsun seninde gönlünde ne muradın varsa Rabbim nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşalla
ftmclk Olamaz mı, Olabilir... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2018 2.288 2.662 83 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.582 ekim9-2 .!.: Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşalla Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
ekim9-2 .!.: Sizin için okudum rabbim kabul etsin inşalla Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
burcak86 hiçbişe değişmesin Kayıtlı Üye 6 Kasım 2011 7.499 26.121 748 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.583 ftmclk .!.: Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum rabbim kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inş
ftmclk .!.: Allah razı olsun canım benim bende senin için okudum rabbim kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inş
N-A-R ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 1.377 3.559 53 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.584 yesilbahar .!.: Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inş Genişletmek için tıkla... sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş.
yesilbahar .!.: Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inş Genişletmek için tıkla... sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş.
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.585 N-A-R .!.: sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Bana okuyan arkadasım gönlümdeki duam için bana dua edermisin?
N-A-R .!.: sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Bana okuyan arkadasım gönlümdeki duam için bana dua edermisin?
esest Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 923 1.105 63 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.586 Rabbim gönlündeki duanı yaşatsın. Bana okuyan arkadaşım rabbim babama şifa versin sağlığına kavussun insallah. Dua eder misin
Rabbim gönlündeki duanı yaşatsın. Bana okuyan arkadaşım rabbim babama şifa versin sağlığına kavussun insallah. Dua eder misin
ekim9-2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2017 130 79 28 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.587 esest .!.: Rabbim gönlündeki duanı yaşatsın. Bana okuyan arkadaşım rabbim babama şifa versin sağlığına kavussun insallah. Dua eder misin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için okurmusun
esest .!.: Rabbim gönlündeki duanı yaşatsın. Bana okuyan arkadaşım rabbim babama şifa versin sağlığına kavussun insallah. Dua eder misin Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için okurmusun
G GabrielOEmers Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 826 593 53 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.588 ekim9-2 .!.: Sizin için okudum rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için okurmusun Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum rabbim iyilik versin tamamina erdirsin insallah. Bir alttaki arkadas Allah'ım babama sifa versin diye okur musun?
ekim9-2 .!.: Sizin için okudum rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için okurmusun Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum rabbim iyilik versin tamamina erdirsin insallah. Bir alttaki arkadas Allah'ım babama sifa versin diye okur musun?
N-A-R ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 1.377 3.559 53 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.589 GabrielOEmers .!.: Sizin icin okudum rabbim iyilik versin tamamina erdirsin insallah. Bir alttaki arkadas Allah'ım babama sifa versin diye okur musun? Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.
GabrielOEmers .!.: Sizin icin okudum rabbim iyilik versin tamamina erdirsin insallah. Bir alttaki arkadas Allah'ım babama sifa versin diye okur musun? Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.
Namaria Ve Kefâ Billâhi Şehîdâ Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 7.939 24.097 348 37 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.590 N-A-R .!.: Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahe Benim için okuyacak arkadaş manevi sıkıntılarım için okuyabilir mi
N-A-R .!.: Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahe Benim için okuyacak arkadaş manevi sıkıntılarım için okuyabilir mi
M Masalyuzlusevdam Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 709 657 33 28 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.591 Namaria .!.: Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahe Benim için okuyacak arkadaş manevi sıkıntılarım için okuyabilir mi Genişletmek için tıkla... Senin için okudum. Rabbim feraha çikmayı nasıp etsin sıkıntını gidern. Benim için okuyan arkadaşım gönlümdeki duamın kabulu için bana dua edermisin?
Namaria .!.: Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahe Benim için okuyacak arkadaş manevi sıkıntılarım için okuyabilir mi Genişletmek için tıkla... Senin için okudum. Rabbim feraha çikmayı nasıp etsin sıkıntını gidern. Benim için okuyan arkadaşım gönlümdeki duamın kabulu için bana dua edermisin?
OMRUM79 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2016 2.185 1.336 133 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.592 Masalyuzlusevdam .!.: Senin için okudum. Rabbim feraha çikmayı nasıp etsin sıkıntını gidern. Benim için okuyan arkadaşım gönlümdeki duamın kabulu için bana dua edermisin? Genişletmek için tıkla... Sizin içim okudum,Rabbim dualarınızı yaşatsın.
Masalyuzlusevdam .!.: Senin için okudum. Rabbim feraha çikmayı nasıp etsin sıkıntını gidern. Benim için okuyan arkadaşım gönlümdeki duamın kabulu için bana dua edermisin? Genişletmek için tıkla... Sizin içim okudum,Rabbim dualarınızı yaşatsın.
G GabrielOEmers Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 826 593 53 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.593 OMRUM79 .!.: Sizin içim okudum,Rabbim dualarınızı yaşatsın. Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
OMRUM79 .!.: Sizin içim okudum,Rabbim dualarınızı yaşatsın. Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
Namaria Ve Kefâ Billâhi Şehîdâ Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 7.939 24.097 348 37 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.594 GabrielOEmers .!.: Sizin icin okudum rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... sizin için okudum Rabbim kabul etsin
GabrielOEmers .!.: Sizin icin okudum rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... sizin için okudum Rabbim kabul etsin
G GabrielOEmers Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 826 593 53 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.595 Namaria .!.: sizin için okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. Sizin icin okudum Allah dualarinizi kabul etsin
Namaria .!.: sizin için okudum Rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. Sizin icin okudum Allah dualarinizi kabul etsin
Masmavi bir yol Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 1.170 3.438 53 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.596 GabrielOEmers .!.: Allah razi olsun. Sizin icin okudum Allah dualarinizi kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum Allah kabul etsin
GabrielOEmers .!.: Allah razi olsun. Sizin icin okudum Allah dualarinizi kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum Allah kabul etsin
G GabrielOEmers Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 826 593 53 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.597 Bilgecee .!.: Sizin icin okudum Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun ben de sizin icin okudum Allah kabul etsin
Bilgecee .!.: Sizin icin okudum Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun ben de sizin icin okudum Allah kabul etsin
Masmavi bir yol Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 1.170 3.438 53 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.598 GabrielOEmers .!.: Allah razi olsun ben de sizin icin okudum Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sagolun allah razi olsun
GabrielOEmers .!.: Allah razi olsun ben de sizin icin okudum Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... Sagolun allah razi olsun
love_story Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2013 1.049 1.243 333 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.599 Bilgecee .!.: Sagolun allah razi olsun Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum rabbim kabul etsin ..
Bilgecee .!.: Sagolun allah razi olsun Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum rabbim kabul etsin ..
Masmavi bir yol Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 1.170 3.438 53 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #7.600 love_story .!.: Sizin için okudum rabbim kabul etsin .. Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederim ben de okudum sizin icin simdi
love_story .!.: Sizin için okudum rabbim kabul etsin .. Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederim ben de okudum sizin icin simdi