Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Sizin icin okudum, Rabbim kabul etsin, yardimciniz olsun🙏🏻

Benim duam; gonlume gore hayirli biriyle tanisip, asik olup bir yuva kurmak❤️ Rabbim sikintilarimi acsin ve beni icinde bulundugum karanliklardan kurtarsin ❤️🙏🏻
Sizin için 1 fatiha,1 salavatı fatih ve 1 salavatı tefriciye okudum. Rabbim kabul etsin. Tez zamanda hayırlı biri ile tanışıp güzellikle, ömürlük yuva kurun inşaallah. Aminn.

Benim duam ,içinde bulunduğumuz darboğazdan bir an evvel kimseye el açmadan kurtulmak. Hayırlısıyla borçsuz,bolluk bereket içinde mutlu bir yuva kurmak. Amin.

Yakın zamanda hayırlı, kolay bir doğum yapabilmem için bana da Fatiha okur musunuz?
Üstteki arkadaş için okudum Rabbim kurtarsın derdinizden 🤲🏻
Başlıktaki herkese Allah deva versin evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat, evlilik bekleyenlere hayırlı kısmet, borcu olanlara maddiyat, herkese sağlık sıhhat huzur versin Rabbim. 🫶🏻
Okuyanlar beğendim tıklarsa sevinirim.🙏🏻

Yakın zamanda hayırlı, kolay bir doğum yapabilmem için bana da Fatiha okur musunuz?
Üstteki arkadaş için okudum Rabbim kurtarsın derdinizden 🤲🏻
Başlıktaki herkese Allah deva versin evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat, evlilik bekleyenlere hayırlı kısmet, borcu olanlara maddiyat, herkese sağlık sıhhat huzur versin Rabbim. 🫶🏻
Okuyanlar beğendim tıklarsa sevinirim.🙏🏻
Sizin için okudum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla afiyetle doğum yapmanızı nasip eylesin aminn🤲🏻

Benim duam annelik yolunda annelik yolunda arkadaşımızın niyetine okumanız 🤲🏻

Sizin için okudum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla afiyetle doğum yapmanızı nasip eylesin aminn🤲🏻

Benim duam annelik yolunda annelik yolunda arkadaşımızın niyetine okumanız 🤲🏻

Okudum, Rabbim kolay dogum ve hayirli bir evlat nasip etsin.🙏🏻🌹.

Benim duam; en yakin zamanda, hayirlisiyla ve kolaylikla gonlume gore biriyle tanisip asik olup yuva kurmak, sikintilarimin acilmasi ve feraha erismek🌹❤️

Okudum, Rabbim kolay dogum ve hayirli bir evlat nasip etsin.🙏🏻🌹.

Benim duam; en yakin zamanda, hayirlisiyla ve kolaylikla gonlume gore biriyle tanisip asik olup yuva kurmak, sikintilarimin acilmasi ve feraha erismek🌹❤️
Ben de sizin için okudum. Allah sıkıntılarınızı gidersin. Hakkınızda hayırlı olan gönlünüzde razı olsun, gönlünüzde razı olan hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

benim de sıkıntılarım var inşallah Allah muvaffak eyler.

Ben de sizin için okudum. Allah sıkıntılarınızı gidersin. Hakkınızda hayırlı olan gönlünüzde razı olsun, gönlünüzde razı olan hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

benim de sıkıntılarım var inşallah Allah muvaffak eyler.
Ben de sizin icin okudum, Rabbim asure gecesinin hurmetine sikintilarinizdan kurtarsin feraha eristirsin🌹❤️.

Benim duam; Allahim artik her seyi sana birakip teslim oldum, nasil bilirsen oyle yap beni sikintidan kurtar feraha eristir❤️🙏🏻

Amin
Ben de sizin icin okudum, Rabbim asure gecesinin hurmetine sikintilarinizdan kurtarsin feraha eristirsin🌹❤️.

Benim duam; Allahim artik her seyi sana birakip teslim oldum, nasil bilirsen oyle yap beni sikintidan kurtar feraha eristir❤️🙏🏻
Ya muin🤲 okudum Rabbim selâmet versin🤲

🌷Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmem niyetiyle okur musunuz?

Amin

Okudum senin niyetine canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli, hayırlı, güzel huylu, güzel yüzlü bir evlat nasip eylesin sana tez vakitte kolaylıkla 🤲🏻

Bana da hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evladımın olması için okur musunuz ?

Amin

Okudum senin niyetine canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli, hayırlı, güzel huylu, güzel yüzlü bir evlat nasip eylesin sana tez vakitte kolaylıkla 🤲🏻

Allah razı Olsun aynı niyetle ben de sana okudum 🤲

Niyetiniz için okudum Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünüzü.

Ben de babamın yumuşaması ve evlenme isteğimize onay vermesi için dua istiyorum. Allah kabul etsin,amin.

Niyetiniz için okudum Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzünüzü.

Ben de babamın yumuşaması ve evlenme isteğimize onay vermesi için dua istiyorum. Allah kabul etsin,amin.
Niyetiniz için okudum. Rabbim Fettah ismiyle hayır kapılarını açsın inşallah amin.

Benim niyetim,manevi sıkıntılarımın gitmesi. Rabbim yüzümü güldürsün. Bu ara duygusalım fazla. Adetliyim ondan herhalde🤗

Niyetiniz için okudum. Rabbim Fettah ismiyle hayır kapılarını açsın inşallah amin.

Benim niyetim,manevi sıkıntılarımın gitmesi. Rabbim yüzümü güldürsün. Bu ara duygusalım fazla. Adetliyim ondan herhalde🤗
Niyetinize okudum.rabbim inşirah ferahlığı versin.
Benim niyetim eli yüzü düzgün saglikli,hayırlı kolay yoldan bir çocuğum olsun.oglum çınar da iyi insanlarla karşılaşan şansı bahtı talihi açık rızkı bol ömrü bereketli uzun olsun

Niyetinize okudum.rabbim inşirah ferahlığı versin.
Benim niyetim eli yüzü düzgün saglikli,hayırlı kolay yoldan bir çocuğum olsun.oglum çınar da iyi insanlarla karşılaşan şansı bahtı talihi açık rızkı bol ömrü bereketli uzun olsun
Sizin icin okudum, Rabbim gonlunuze gore versin.

Benim duam; Rabbimin beni himayesi altina alip yalniz birakmamasi. Herseyi ona teslim ediyorum ve onun beni kurtarmasini diliyorum.

Sizin icin okudum, Rabbim gonlunuze gore versin.

Benim duam; Rabbimin beni himayesi altina alip yalniz birakmamasi. Herseyi ona teslim ediyorum ve onun beni kurtarmasini diliyorum.
bende sizin için okudum Allah dualrınızı kabul etsin sizin dileğinizi gerçekleştirsin inşallah
Benim dileğim hayırlısı ile ev almak ve evimde ailemle sağlıkla ve mutlulukla bereketle oturmak

Sizin için okudum. Rabbim gizli,kimseye açamadığınız dua ve sıkıntılarınızı kabul etsin inşallah. Refaha erdirsin.
Benim duam; maddi ve manevi sıkıntılarımın düzelmesi. Kavuşmak🥰
Sizin niyetiniz için; 3 Tevbe 29. Ayet, bir Fatiha okudum. Rabbim kabul eylesin. Benim niyetim ise tez vakitte hayırlı evlat sahibi olabilmek.

Back
X